310309

Naturkunskapsprovet gick hyffsat ändå, eller det känndes som det iallafall får väl se nästa vecka om hon har hunnit kika på det än.
Min uppsättning på frisörlektionen blev helt okej idag också. Alla andra gjorde också superfina.
Imorgon har vi sovmorgon till 12.10 igen, första lektionen har vi matteprov. Så skönt med bara två lektioner. Jag ska åka 20 över 8 bussen så jag kommer komma lite tidigare men ska gå och kika på lite kläder innan faktiskt :)

idag tog jag och Linnea oss en promenix till tåget istället för att ta bussen. Även fast det känns som att det är jätte långt till stan så är det ju faktiskt inte det, tar väl kanske 30 minuter att gå till järnvägsstationenungefär. Så nu ska vi gå dit minst en gång i veckan har vi bestämt.

Och så var det första april imorgon då! Tänk att det redan är april, helt sjukt.
så imorgon är det 17 dar kvar till modevisningen... :S usch vad läskigt det ska bli.


Långhår


Imorgon ska vi jobba med långhårsuppsättningar.
var länge sen så det ska bli kul, jag ska försöka göra något sånt här tror jag :)










300309

Försov mig imorse så jag missade matten, halv 7, alltså en timme senare kom mamma in och frågade om jag inte skulle gå upp snart. då var det 25 minuter kvar tills bussen går. 
Vissa kanske skulle slänga sig upp ur sängen och kasta på sig lite kläder och springa till bussen men inte jag inte, jag låg så lungt kvar där och tänkte vadå, 25 minuter hinner jag ju aldrig på. Orkade liksom inte ens försöka så jag tog nästa buss och kom lagomt till engelskan som var rätt slapp. Sen klippte vi på våran herrdocka på frisörlektionen. Det gick riktigt bra idag faktiskt.

Och idag skippade jag träningen eftersom jag måste plugga, har NK prov imorgon och matte på onsdag så jag lär faktiskt ta tag i det nu.
Suck...


290309

Så var den här helgen också över, har varit en väldigt bra helg och nu är jag redo för en ny vecka. Visst känns det väl lite jobbig att ha måndag och tisdag framför sig men sen rullar ju allt på igen. Det är ju bara två veckor kvar till påsklovet också. Blir ingen tripp till Norge iallafall då.. Mina kusiner skulle dit. Tråkigt, men nu skulle ju romme ha öppet några veckor extra så då kan man ju åka där :)


Idag har jag pluggat matte, så har inte så jätte många tal kvar nu. Känns bra att vara klar i tid inför ett prov för en gångs skull.

Sen övningskörde jag när Hanna skulle till tåget.

Nyss klippte jag alexander, han sitter aldrig stilla, men nu skyndade jag mig och det gick väldigt bra, var nog klar på 25-30 minuter tror jag.

Nu ska jag se på wipeout! :D Sen sova tidigt så man kommer upp imorgon! :D
Fast imorse sov jag till kvart i 12! Det var evigheter sen.


I'm the only thing I'm afraid of


It's amazin', so amazin'





There's no telling where we'll be in a day or in a week

Åh, har legat i soffan och kikat på oc hela morgonen <3
Men jag blev lite otålig efter ett tag och hoppade över till sista avsnittet, hur bra är inte det egentligen? :D

Den här låten kommer då alltid påminna mig om oc iallafall :)



Fan vad dåligt det gick.

ojojoj, engelska provet chansade jag mig rakt egenom och efter många om och men lämnade jag in dataprovet.
I matsalen fick jag en påminselse om att det är NK prov på tisdag också + Matte på onsdag, Varför måste alla prov komma på en gång???

Hanna kom iallafall och hämtade mig efter skolan och vi fortsatte till stan och letade studentskor till henne. Och ett par hittade hon också, superfina!

Nu har mamma pappa och alex åkt till Lofsdalen med mormor och morfar så jag och hanna blir själva hela helgen :) skööönt säger jag bara!

Nu ska jag ut och gå en sväng hade jag tänkt :)


270309

Yes, idag känner jag allt av lite träningsverk från springrundan igår! :D Känns ju bra, vad som inte känns så bra är ju att jag har två prov idag som jag är heeeelt oförberedd på ;P menmen, det går som det går.
Och faktiskt så bryr jag mig inte så mycket heller om jag ska vara ärlig, engelskan är ju helknäpp och våran lärare är sämst så det kanske är bra att man gör dåligt på proven så han fattar att man kanske borde ha genomgång på det man ska ha prov på!
datan borde gå bra ändå, jag menar, hur svårt kan det vara egentligen?

Igår kom hanna hem och eftersom hon fyllde år blev det tårtkalas :D
och hon skulle antagligen hit idag eller till borlänge, så jag hoppas på skjuts hem sen! Slutar ju så fort jag har gjort dataprovet klart, borde ju bli runt 12 ungefär. Härligt :D

Och man blir ju så himla glad när det är soligt ute! :D
Smällt snö, smällt!


260309

wiho, fy vad skönt det var att sova till 11 idag! :D Vet inte hur länge sen det var jag sov så länge. Och när jag vaknade lyste solen och det var jätte varm ute!
Så jag blev på spring humör men åt frukost innan vilket jag inte skulle gjort... När jag var klar så var det hur mycket moln som helst ju.
Menmen, jag sprang ändå, har inte springit på jätte länge! I sommras sprang jag nästan varje dag och nu tog jag samma runda, och tammesjutton så klarade jag hela 6 km utan att stanna!
Vilket var lite konstigt eftersom då när jag sprang så mycket brukade jag alltid stanna och vila iallafall en gång men nu var jag envis och gav inte upp :D
När jag kom hem dog jag på köksgolvet i några minuter men sen kände jag mig pigg igen så jag körde lite styrka också :)


Idag fyller Hanna 19 år också, grattisgrattis! :D


250309

Mamma skjutsade mig till tåget 9.36 idag så jag slapp 8.20 bussen. Det var riktigt skönt att sova till halv 8 vill jag lova!

Hade massage på idrotten men om man var förkyld skulle man tydligen inte bli masserad eftersom man kunde bli ännu mer förkyld då.. Så vi andra fick kolla på.
Sen hade vi svenska och sen skippade jag och Linnea matten. Matte sista lektionen är fan ingen höjdare alltså, så var jag hur hungrig som helst, så jag kunde verkligen inte vara kvar :P
Men faktiskt så gjorde jag 10 tal på tåget hem så det var ju bra.

På ridningen idag hoppade vi omhoppningssvängar. Indiana mådde bra efter kraschen i Lördags iallafall så det var skönt att det inte blev något.
men jag hoppade Peper, det gick rätt bra tillslut, även om han är lite stor och klumpig och inte den bästa på snäva svängar, men jag är nöjd med vad jag gjorde iallafall.

Imorgon tar jag lite ledigt från skolan också ;P Bild hela dagen låter inte så lockande.. Så jag ska försöka plugga lite till Engelska och data provet på fredag. Men först ska jag sova så länge jag bara kan och sen träna en sävng också :)

Nu har jag iallfall skickat in sommarjobbsansökan till komunen, och så sökte jag till peace and love också, så man får gratis biljetter! :D
Jag vill egentligen inte jobba, men jag vill ha pengar ju! vill ha så himla mycket just nu, skor, väskor, kläder, ännu mer skor osv!
Idag hittade jag ett par på scorett som jag blev helkär i, haha så jag delade ju med mig av hur snygga som verkligen var när vi åt mat, Pappa: INGA MER SKOR NU, DU HAR JU MASSVIS!
haha, och jag har inte ens många. Jag är ju bara en valig tjej, alla tjejer gillar ju skor, att inte pappor förstår det...


Forever21.com


YSL och Louboutin, drömma kan man ju alltid göra iallafall ;)






...

Idag fick vi veta att det var någon som hade försökt tända eld på skolan igen!
Igår hade någon kommit in på en toa och märkt det som tur var, vi har ju sånt här tak som man kan lyfta på, typ pappersskivor eller vad det är. Så dom hade tänt eld på papper och kastat upp det där och haft på tändvätska också !
Helt sjukt, är ju faktiskt läskigt!
Men det verkar som att det är någon som inte går på skolan som har gjort det också...
Det var ju som våran svenska lärare sa, tänk på alla papper med våra provresultat mm. Vad händer om allt det skulle försvinna?
bara att börja om och göra allt igen eller?



imorgon blire sovmorgon till 12.10 :) men tror jag måste åka 20 över 8 ändå, om ingen kan skjutsa mig till tåget 9.36
menmen får jag åka tidigt kan jag ju passa på att plugga lite också, så man utnyttjar tiden till något vettigt istället för att gå runt på stan och slösa massa pengar.

Hoppas på lite träningsverk imorgon iallafall efter gymmet idag. Men det får vi se!
Nu ska jag se på DH!

Puss!

240309

Förra tisdagen skrev jag att tisdagarna nästan är värre än måndagarna, nu har jag kommit på att dom är värre, sååå mycket värre!
Idag är jag hur trött som helst, när jag kom till skolan kännde jag att jag bara vill ta första bussen hem igen.
Två 80 minuterslektioner innan lunch är det värsta av allt!
Sen ska jag ju klippa Linnea också, så då skulle det ju vara bra om jag kan få vara lite piggare också..
Efter skolan ska jag iallafall gymma och sola :) Sen lär jag nog hem och kika igenom lite engelska och data som vi har prov i på Fredag.
Och imrogon hoppas jag på sovmorgon till 12 igen! Om inte så har vi iallfall sovmorgon till 10.10 så det skulle ju kunna funka det med.

Och varför i helvete skulle det komma snö nudå???
Kan inte solen bara komma fram och ge mig lite energi?
Eller okej, solen skiner ju idag men all snö kan väl bra försvinna iallafall!

230309

Så var den här måndagen också avklarad då :)
Vi hade egen hårvård på frisör så Linnea klippte mig och imorgon ska jag klippa henne.
Egnetligen ville jag inte klippa mig, är så himla rädd om mitt hår nu för jag vill ju spara ut det men jag offrade mig på en halv centimeter iallafall.
Syns ju ingenting men faktiskt så känns det!
Var ju inte så jätte slitet eftersom jag klippte mig för 6 veckor sen men jaja.

Var på gympan efter skolan också. Jobbigt! Mina armar håller fan på att avlida!
Förstår inte varför jag inte blir starkare, kan ju inte ens göra en armhävning på tå.. Detär nästan pinsamt!



220309

Åh, jag kan verkligen inte sova på morgonen längre! Vaknar av minsta lilla ljud. Hade tänkt att jag skulle sova jättelänge idag men så vaknade jag typ 9 ? Jaja, och inte kan jag somna om heller men låg kvar i sängen till halv 10 iallafall, sen gick jag upp och tränade, crosstrainer och styrka.
sen har jag inte gjort så mycket mer idag.
Nu ska jag försöka göra några tal i matten...
Måste faktiskt göra det, vecka 13 ska vi ha prov, något som jag verkligen inte ser fram emot.

Igår köpte hanna sin studentklänning, lite avundsjuk man är ! Jag vill också ta studenten, men vissa har ju två år kvar..
Menmen, få se till att dom går fort :D

Nej nu väntar matteboken..


Camp .......?

haha, jag har gått och tänkt på ett program som gick för jätte länge sen på tv:n som jag inte kommer på namnet på och det är så sjukt frustrerande så nu måste jag skriva det här så om någon vet vad jag pratar om så får ni gärna tala om det!

Okej det var en tävling där dom var i Afrika. Så var dom två och två och skulle göra en massa olika saker för att komma till nästa checkpoint, bla cykla, klättra i berg simma osv.. Så hade dom jätte mycket packning med sig så det vart ju jobbigt för dom i värmen som var där också.
Och jag tror att det hette någonting med camp .....  Eller checkpoint nånting. Har frågat varenda männinska ungefär men ingen vet ju! eller dom vet men kan inte heller komma på namnet.

Haha och det roliga var ju att när det gick (alltså för jätte länge sen) Så lekte jag och Louise det i skogen, haha vi tog den största ryggsäcken vi kunde hitta och packade i massa grejjer, sen tog vi pappas spännband som man har till bilen, gick ut i skogen och knöt fast i träd och sen körde vi bergsklättring uppför en kulle typ!
Hahaha skrattar bra jag tänker på det!
Och massa sånt där gjorde vi, tänk vad kul man hade när man var mindre...

Så, någon som vet vad jag pratar om? :)


Suck..

usch, det gick sämst idag på tävlingen.
Kännde redan på framridningen att hon inte svarade för hjälperna och var jätte seg osv..
Kom in på banan och skulle hoppa fram på första hindret, alldelens för dålig galopp så det blev en krasch rätt in i hindret... Hinderstöden och allting ramlade. Helt och hållet mitt fel pga galoppen.
Så hon blev ju såklart jätterädd men tog mig över det hindret sen, stannade på tvåan, hoppade trean stannade på fyran 2 gånger så då blev jag ju utesluten men red klart banan. Femte hindret gick bra med sen stopp på sexan också,  sista kom vi över.
Så nej, det var inte våran dag idag.
Stackarn blev ju helt svälld på ena frambenet :/ Hoppas det går över.

Pappa och alexander har vart och köpt en cross till han idag också, hah 6 år och har en cross som går i 70! Går ju fan snabbare än min moppe ju! ;P
Så nu springer alex runt här och överlycklig.

Strax kommer Louise hit så nu ska jag gå

Äntligen helg!

Så var den här veckan avklarad då, som jag sa bara man ser framåt så går det fort! Måndag och tisdag får vara sega men sen på onsdagen så har ju halva veckan gått, frisör hela torsdagen och vipps så är det Fredag :D Dock tror jag inte nästa torsdag kommer vara lika kul med bild hela dagen...

Idag slutade vi iallafall klockan 12, kom hem halv 3...
Sen åkte jag till stan och tränade med Linnea.
Ska tydligen hålla på med den här egna idrotten nästa vecka också.
Känns som det börja bli dags att skriva om första träningspasset snart också :P haha känns ju lite jobbigt att sitta där sista kvällen och dra ihop en massa text om ca 20 träningspass :P

Nästa Fredag blir inte rolig, både engelska och data prov!
haha, på datan är ju Linnea så smart så hon skriver upp allt och klistrar in bilder på alla uppgifter vi gör så hon ska komma ihåg det. Så såg Jörgen det och tyckte att det var jätte bra ;P hah han tänkte nog inte på att det bara är att ta fram det sen när man gör provet ;)

Men nu ska jag nog sova tror jag, ska upp tidigt imorn och åka till stallet.



190309

Idag permanentade jag håret på Alice som så snällt ställde upp som modell i sista sekund. Det gick väldigt bra, blir så stressad bara när man har haft i permanentvätskan eftersom man måste vara med och ta provlock hela tiden och vid precis rätt tillfälle ska man skölja ur.
Om man har det i för länge kan det gå av och om man har i det för kort blir det inget så det måste verkligen vara perfekt!
Men ja somdsagt det gick bra :)

Idag hade jag skinnjackan på mig för första gången iår. Det väcker ganska mycket vårkänslor vill jag lova!

Tänk, imorgon är det redan fredag! Helt sjukt hur snabbt tiden går, när måndagarna är avklarade iallafall!
Gick förbi mammas jobb innan pappa kom och skjutsade hem mig idag. Haha dom är ju så himla söta! Så fort man kommer så vill dom leka och läsa böcker osv. Söta ungar det där !


180309

åh vad bra det gick idag på ridningen! :D Markarbete och galoppombyten höll vi på med.
På lördag ska jag tävla kompiscuppen också, då tävlar man två och två i hoppning då och så är det stilbedömning. Ska bli kul faktiskt, får se hur snyggt man hoppar då ;) haha

Imorn blir det frisör hela dagen igen, och stackars B klassen som får ha bild hela dagen. eller så synd är det väl kanske inte om dom eftersom vi också kommer få ha så nästa torsdag..

Haha för någon dag sen var det någon som försökte tända eld på våran skola! :S Dom hade typ tänt eld på någon bokhylla eller något men det hade inte tagit sig..
Och sen några dagar tidigare hade någon haft sönder en toalett på något vis så det hade sprutat vatten överallt typ :P
Någon som verkligen inte gillar skolan verkar det som ! :P


:)


För mycket tid för att vänta på tåget resulterade i en ny väska och ett linne. :)















Sovgott!

Nyss skrev jag ett inlägg, det försvann på något konstigt vis. Nu orkar jag inte skriva om allt så får bli ett kort...
Idag skippade jag träningen helt och har istället bara slappat och kikat på Den rätte för rosing och sen DH. Så himla spännande!

Imorgon börjar vi inte förens 12.20 men om jag skulle åka buss måste jag åka 20 över 8... Känns ju inte så jätte kul men jag hade turen att ha en mormor och en morfar som åker antingen till stugan i Norge, eller till deras husvagn i Lofsdalen stup i kvarten.
Denna gång skulle dom åka till Norge så då skjutsar dom förbi mig till falun innan :) sweet!
Kan ju sova till halv 10 ungefär :D Ganska härligt måste jag säga.
Två lektioner har vi också bara.

Nu ska jag sova, det är ju hur skönt som helst att gå och lägga sig och veta att man kommer få sova ca 10-11 timmar! :D istället för 7 ungefär ju...

170309

Hejhej, sitter i skolan nu. Sov hela vägen hit idag så nu blev jag ju bara ännu tröttare!
Egentligen har jag lust att åka hem men frisörlektionen vill man ju inte missa. Tisdagarna är ju nästan värre än måndagar eftersom vi har naturkunskap på morgonen.

Haha, igår frågade margareta oss om vi inte tyckte om NK eftersom våran lärare i det hade kommit till margareta och frågat eftersom vi var så tysta. HAHA, man vågar ju fan inte ens säga emot henne, hon blir ju galen om man inte tycker som henne så det känns ju itne som att det är någon ideé att säga något ens.

Ska se om Linnea vill plugga lite hår och kemi med mig senare idag så vi får ha sovmorgon på den lektionen istället :) Eller iofs, det finns säkert ingen buss som passar ändå...

Jaja, lär pallra mig ner till naturkunskapen nudå, suck!

Måndag

kom nyss hem från träningen, marie var sjuk så idag hade vi någon annan, mycket jobbigare!
Och jag hade ingen ork alls i kroppen idag.
Han inte äta någon mat heller så jag proppade i mig falu råg rut mackor istället!
Det är också en sån där konstig sak som jag verkligen älskar!
Men iallfall så vare nog inte så bra mat innan träning.

Idag var det tråkigt på frisör lektionen, satt bara och kollade när maria visade olika klppningar.. Man vill ju försjutton göra något!
Men imorgon skulle vi iallafall få klippa :)

Sprang in på gina och köpte mig ett par likadana brillor som jag redan har fast röda idag också :)

150309

Hallå, dagen har varit toppen, nu är jag trött
en hel vecka framför mig i skolan nu, hoppas jag överlever.
Det är inte de att skolan är jobbig bara att det är så sjuuukt jobbigt att gå upp så tidigt och komma hem så sent.
Därför tänker jag hoppa ner i sängen nu
Godnatt!


Vår ?

Tjoho! Är så himla glad idag! :D
Solen strålar och snön smälter, snälla inge mer snö och minusgrader nu, jag vill ha VÅR!
Jag och Louise tog oss iallafall en promenad för en stund sen. Det var härligt det!
Sen så har jag suttit ute på verandan i solen och invigt mina nya solbrillor. (Y)

Nu måste jag verkligen skriva ner lite i min träningsdagbok som vi håller på med på idrotten. har inte skrivit nånting än och vi har ändå hållt på i två veckor, kommer ju knappt ihåg vad jag har gjort :P
En vecka till ska vi göra det. Och jag vill bli helt frisk så man kan träna meeeer!!


HV1FA-B <33

Fan vad våran klass är härlig! Alla är så himla bra :D

















Det här måste göras om snart! :D


trött!

Gårdagen var hur lyckad som helst! jätte kul hade jag :)
men mer om det senare, nu ska jag ut till stallet och hoppträna för Fredrik, ska bli jätte kul! :D

        <3

Tillfriskningsförsök nr 78 ?


Mjukisbrallor, klackar och partymusik? Kan fungera, man blir åtminstånde på bra humör :) (Y)




 



130309

Vaknade imorse och skulle försöka prata, hah det kom inte ett ljud! Så kunde inte ens ringa och sjukanmäla mig så pappa fick göra det istället.
Känns ju ganska onödigt att gå på en lektion och inte ens kunna prata. Så nej jag blev tvungen att vara hemma och vila mig idag.

och fan vad jag hatar min mobil!
Varje gång man ska skicka ett sms måste den slå av sig två gånger först och så fastnar den ibland också utan att man gör något.
Vilket inte är särskillt bra för när jag ska gå till bussen på morgonen så står ju tiden stilla och så får man springa allt vad man har till bussen sen när man kommer på att klockan inte kan vara samma sak som för fem minuter sen när man kollade.. suck

Nu blir det nog att slå på oc och mysa en stund.

Jag vill ha tillbaka min röst!

Det är tur att det här är en blogg där man skriver och inte pratar.
För ni skulle knappt höra vad jag säger. Jag antar att jag har pratat för mycket på den senaste tiden, har ju inte ont i halsen är bara sjuuukt hes !
Känns väl inte sådär jätte kul med tanke på att det är klassfest imorgon och då vill man väl kunna prata. Menmen, ska inte prata så mycket imorgon på dagen så rösten får vila sig lite, haha kanske fungerar!

Skön dag har det varit också. slutade runt halv 2 tror jag så jag och Linnea åkte hem hit och käkade lite och jag lånade ut hannas klänning till henne, hoppas hon inte märker det ! ;) Fast det borde väl iofs inte göra något, hennes kompisar har ju lånat massa av mig så..
Sen skjutsade mamma in oss till gymmet.
Blev en timme bara. Men ja, är ju somsagt lite halvsjuk så det var väl bra.
Sen solade jag också och så övningskörde jag hem. Fan vad bra jag är på att köra alltså! :D
Dock tror jag inte vi skulle få samma svar om vi frågade Louise som fick sitta helt livrädd i baksätet igår. Hon tyckte visst att jag körde lite för nära kanten.

Och idag träffade jag på Jesper och Aron i borlänge också! Hann inte prata så länge men kul att se dom igen :)

Men iallafall så har jag bara data imorgon och jag ska faktiskt åka på den lektionen.
Idag köpte jag en sånhär Vitamin care också, god var den, och så ska den ju vara fylld med vitaminer och nyttigheter också.
Nu ska jag sova, gör allt för att få tillbaka min röst nu, chansar på att sömn kan hjälpa lite.




Sweet dreams

usch, nu börjar jag bli hes också. Har inte så ont i halsen iallafall.
Hoppas det blir bättre tills imorgon, vill verkligen inte tappa rösten men som jag oftast gör när jag blir hes. Hoppas inte!
Och jag vill gymma imorgon, och sola! Men om man är förkyld och så, då kan man väl träna ändå om man bara tränar muskler och inte kondition? Har för mig det iallafall. 
Och eftersom vi ska ha permanentkunder imorgon ska vi ju ha frisör hela dagen och när vi är klara borde vi ju faktiskt få sluta. Altså lite tidigare än fyra hoppas jag, för då hinner jag nog med en sväng på gymmet.

På fredag har vi bara en lektion också! Men funderar på att skippa den, fast jag vet inte, datan har ju gått bort så mycket av och sånt där så kanske borde vara bra att gå..
Aja det visar sig helt enkelt.
Vill ha mer te, altså egentligen vad gör te för nytta för halsen ? Ingen nytta alls tror jag, bara att man tror att det ska bli bättre men det blire ju inte...
fast det kanske lenar lite i halsen men jaja, nu ska jag sova. Sömn borde ju vara bra !

Gorgeous

Imorse åkte jag ju som sagt till kupolen.
Två par skor rikare och väldigt många hundralappar fattigare kilade jag därifrån med ett leende på läpparna.
Tänk vad lite skor kan göra, har gått runt och vart hur glad som helst över det här idag ju ;P
Kände mig som ett litet barn som nyss fått en tia extra i veckopeng ungefär.
Dessutom funderar jag och Linnea på att åka till Belgien på festival i sommar :) Bara bra som kommer dit ju, the killers, coldplay, kate perry, oasis, kings of leon och massa fler!
Min kusin bor ju där så det skulle ju verkligen vara helt perfekt! :D
Och så är det ju på min födelsedag så det skulle vara en väldigt bra pressent !

Nu ska jag hoppa ur klackarna som jag går runt i här hemma och hoppa i ridbrallorna, skänkelvikning blire idag :)


100309

Hallå :)

åh fy vad dåligt det gick idag på frisörlektionen.
Vi skulle föna vågor på en herrdocka och nej det gick verkligen inte, och när det inte funkar från början blir man ju bara irreterad och arg så funkar det ännu mindre. Tur att vi hade kort lektion, inte ofta jag brukar känna så här men ah, det är inte kul när det inte går bra :P

I söndags när jag åkte på gympan i vasahallen började jag känna av halsen och nu har det bara blivit värre, så jag försökte inte ens hinna med att träna idag. För att bli sjuk är det minsta jag vill bli just nu. Hoppas det går över iallafall.

Och imorgon har vi ju egentligen sovmorgon men nu skulle vi inte ha någon hår & kemi så vi börjar inte förens 12.15 ! :D ganska skönt med bara två lektioner.
Men jag funderar på att skippa sovmorgonen och åka i vanlig tid ändå så jag hinner över till kupolen en sväng :)

Nu ska jag dricka teee!


:)

Blev gympa i västerby. Övningskörde fram och tillbaka också! Jag vill ha körkort nuuu! men är ju över ett år kvar...

Imorn är det skola igen som gäller, och kommer nog inte hinna med någon träning heller eftersom vi ska till Min moster som fyller 35 år och käka tååårta! bra det, hoppar över träning och äter tårta, nej fy jag får allt försöka hinna med nånting iallafall :)

haha, fan vad bra det kändes imorse när jag öppnade garderoben! Har värsta ordningen på allting nu :) Så nu ska jag leta på nånting som man kan ha imorgon så jag har det klart så det inte blir massa stress!

Måndag

Eftersom jag städade min garderob igår så hittade jag ju faktiskt en hel del och fick inspiration till vad jag ska ha på mig på Fredag.
Ett tublinne från mq som jag aldrig använt ska jag använda som klänning.
Ja altså dra ner det så det kommer sitta i midjan ungefär.
Sen så ska jag ha ett svart linne under. Tjorja iallafall, hinner nog ändra mig och komma på något nytt flera gånger innan fredag iallafall :P
Och eftersom jag inte köper något nytt nu så ska jag nog unna mig ett par nya klackar istället :)

Nej nu måste jag fortsätta med matten...
Ikväll blir det gympa iallafall, men kan inte bestämma mig för om jag ska gå i stan eller här i västerby...
bättre träning i stan men ganska skönt att inte behöva åka. Aja får se hur jag gör.


Godmorgon!


Inatt har jag sovit  10,5 timme, det var sköönt, fast förut kunde jag ju sova 12 timmar helt utan problem så skulle gärna ha kunnat sova lite längre idag med. Men ja, ändå skönt att inte sova bort hela dagen :)
                                                                                                                                                    
Idag gjorde jag smoothie till frukost :)
Den blev god och nu är jag proppmätt!
                                                                      

(2 stora glas)                                               
2 kiwi
1 banan
2 dl hallon (frysta)
vindruvor
hallon & blåbärsyoughurt
En skvätt mjölk

Man tager vad man haver helt enkelt! :D

080309

Idag har jag städat mina garderober så nu är det hur fint som helst!
Hittade en massa som jag typ hade glömt av, ett plagg med prislappen kvar, och några plagg jag aldrig använt.
Fick lite ideér om vad jag ska ha på mig på fredag iallafall.
Så nu slipper jag köpa något. (Y)

Jag har även klippt mina två små kusinbarn idag. 2 och 4 år (Det var inte ens kul)
Men ja, söta är dom ju men inte så bra på att sitta stilla om man säger så..
menmen, vart rätt bra ändå :)

Jag var nyss på gympan med Linnea i vasahallen, väldigt mycket jobbigare än vad det är här i västerby på måndagar iallafall!
hjälp vad det kändes i magen idag nu när jag hade tränat så mycket mage igår på gymmet.

Imorgon är jag ju somsagt ledig så jag ska sova så länge jag bara kan! :D
Sen får vi se vad jag ska hitta på. Blir iallafall att träna på kvällen tror jag, om jag inte ska vila då.
Kan ju vara bra med en sån dag ibland också :P

Nu ska jag fortsätta se på sanningens ögonblick.
Usch vilka hemska frågor det är ! Skulle då aldrig sätta mig i en sån där stol ;P
Nej nu börjar det.
Tjiiing!



...

Usch känner mig helt konstig, vettesjutton vad det är, trött, seg, ont i huvet/magen osv
Därför kör jag på mys i soffan hela kvällen och så ska jag sova tidigt!
Nej jag behöver verkligen sova så ska passa på nu när det är helg.


Lördag

Så här slut har jag nog inte varit på jag vet inte hur länge!
2 timmar på gymmet blev det, sen solade jag, var första gången i Vasahallen och jäklar vilken skillnad från meddos solarier. Dom här blev ju jätte varma, trodde jag skulle flyta bort och även fast jag bara solade i 15 minuter så låg jag typ och önskade att det snart skulle vara slut!
Det där var ju nästan inte ens skönt när det blev fööör varmt!
Trodde jag skulle svimma när jag klev ur och stälde mig upp.
Och eftersom jag inte hade fått i mig så mycket frukost kanske det var därför.
Sen ringer jag mamma och dom var på järnhandeln så då gick jag dit, så blev några minuters promenad också.

Nu måste jag plugga matte lite grann, eftersom vi inte hade någon lektion i fredags så måste vi ju göra det hemma...

Tränaträna! :D

Jahapp, då sitter man här i träningskläder och är redo för några svettiga timmar på gymmet.
Linnea och jag bestämde klockan 11 men jag är redan klar så nu vill jag bara träna på en gång!
Ska passa på att sola också när jag ändå är där :)

Ja nu hörde linnea av sig :D Så när lär jag åka.
Hörs senare :)

Fredag

Film på engelskan och sen data, ovärd dag men känns ju bra att få närvaro iallfall.
Var ju faktiskt inte så jobbigt med dom lektionerna så :)

Fy jag hatar det här vädret. När det är vinter kan det få vara vinter, men nu är det ju meningen att det ska bli vår, kan det inte bli det då?
Det kan gärna få vara snö i Norge året runt så man kan åka snowboard när man vill men här hemma är det ju faktiskt ganska meningslöst med vinter.
Så nej, nu kan väl våren ta och komma!

Torsdag

puh, nyss trampat klart på crosstrainern och kört en massa styrka. Det var jobbigt
men nu är det ju så kontigt för våran idrottslärare har ju sagt att vi skulle börja med den här egna träningen vecka 10 men nu hade vi ju en idrottslektion i i onsdags och så skulle vi ha nån lektion då och då också.
Menmen, jag ska träna på iallafall :)

Imorgon har vi bara två lektioner, korta också, börjar 10 slutar 12 ungefär så det blir skönt :)

Äsch får bli ett kort inlägg idag, nu ska jag kika på tv !

Onsdag

Om man häller halva tallriken full i juice innan man kommer på att det ska vara i glaset, är man lite trött då eller?
och om man sen vickar ut glaset på bordet när man väl fått i juicen där, ja då är man fan trött!
Jag är trött helt enkelt
Ja skratta på ni, för det gör jag med när jag tänker på hur det måste ha sett ut ! :P haha

Även fast vi har sovmorgon på onsdagar så är den dagen alltid längst känns det som, har tre lektioner på eftermiddan vilket vi inte har någon annan dag, så det känns som att man aldrig ska få gå hem.
Höll nästan på att åka hem före matten, men har bestämt mig för att jag måste vara lite duktigare och gå på alla lektioner i minst två veckor.
Men på fredag har vi bara engelska och datakunskap och eftersom B klassen bara har engelska ville ju dom vara lediga från den och då äre ju vi som också bara har en lektion så nu vill jag också vara ledig! Hoppashoppas, då får jag 4 dagar ledigt, för på måndag har vi studiedag :D

Idag hoppade vi ju på ridningen, det gick ganska bra, red peper som är rena motsattsen till Indiana om man tänker på hur dom hoppar så det var väligt ovant. Han hoppade så stort och sköt ur en ur sadeln så jag föll fram lite för mycket.
Men Karin frågade iallafall om jag ville vara med på fredrik-träningen den 14 mars på indiana.
Och det ville jag ju självklart!
Har aldrig hopptränat för honom så det ska bli jätte kul, och har ju hört att han är super duktig.
Bara att vi ska ha klassfest den 13 men jag får väl ta det lite lungt kanske då.. För hoppträna tänker jag göra !

Nej kanske bäst att sova snart då, så att juicen hamnar i glaset och inte i tallriken imorgon!


:D

Justja, fick tillbaka det där dumma arbetet på hantverksorienteringen idag, som vi gjorde för jätte länge sen. Men jag fick MVG!! :D Så skönt för jag vet inte hur lång tid jag la ner på det ! Det känns braaa.

Har en liten redovisning på svenskan imorn också om praktiken, det ska nog gå bra hoppas jag.
Sen har vi hoppning på ridningen imorgon, kul!
Såg resultatet från första omgången av dressyrcuppen idag istallet också. Vi låg femma... Inte jätte bra, inte jätte dåligt. Men nästa omgång ska vi allt klättra upp några placeringar tycker jag!

Imorgon har vi sovmorgon, veckan höjdpunkt ungefär ! :D

Tisdag

Klippte klart Jesusfrillan idag, hade så kort lektion så han inte börja med någonting annat sen.
Det var en halvtimme tills bussen till stan skulle gå så jag och linnea skulle gå till Volvo och köpa frukt, men när vi står i kassan så ser vi bussen komma utanför!
haha, men vad gör vi inte, jo vi tror ju att vi ska hinna springa 500 meter och att inte bussen ska ha åkt än.
Jag trodde aldrig vi skulle hinna men det gjorde vi!
Första gången det var något bra med att det är typ 100 pers som ska på bussen vid haraldsbo.
Sen gick vi till Gina en sväng, hittade ingenting, bra det ju, ska försöka spara mina pengar nu faktiskt ! :D
Men imorse tappade jag ut mitt puder som jag redan har tappat i golvet en gång så det var småbitar men har använt det ändå. men nu åkte allt ut på golvet -.-
Så glömde jag ju av att köpa det idag, så nu får jag väl klara mig utan det ett par dar. imorgon hinner jag iallafall inte köpa nytt. Menmen jag överlever nog :)

åh såg nyss på den rätte för rosing. Och hur söt är inte Hugo då?
Och nu kikar jag på säsongspremiären av Desperate housewives, äntligen! :D
Nu är det reklam men det börjar nog snart så nu ska jag gååå!

Jesusfrisyr, någon?

Träningen gick bra, synd att hon ska ha så konstigt program bara så man får vila så mycket för vissa saker är inte jobbigt för fem öre...
Jag menar när man väl pallrar sig iväg för att träna vill man ju bli helt slutkörd så man knappt kan gå efteråt! nej inte riktigt men nästan iallafall...
imorgon har jag TS möte så då blire ingen träning men ska försöka gå ut och gå en sväng iallafall.
Nu när vi har egen träning på idrotten så ska jag träna hur mycket som helst, lite för mycket kanske, 2 gånger var det minsta och jag har lagt in något varje dag utom Fredagar, menmen nu ska det väl ge resultat också!

Idag på frisör fick vi en herrdocka och så började vi på en herrfrisyr. Den fulaste jag har sett ungefär faktiskt, såg ut som jesus ungefär, haha men vi tränade på att pointa iallafall och det var väl det som var själva grejen.

Usch, imorgon är det naturkunskap med Kristina också, står fan inte ut med hennes röst längre!


Träning!

Idag köpte jag träningskort igen, så nu ska det allt tränas ! 
Med start om ca 30 minuter. Kanske dags att hoppa i träningsbrallorna nudå :)
Hörs när jag kommer hem.


Måndagsångest

Usch, nu börjas det igen. Är inte alls sugen på skolan och tanken på att behöva gå upp halv 6 igen är inte alls kul.
5 veckor och sen är det påsklov, det borde man ju faktiskt klara.
Och inte kommer vi ha idrott på tre veckor heller eftersom vi har egen träning.
Så vi ska försöka flytta upp lektionerna så vi får sluta tidigare istället för att ha värsta långa hålet...

Men nej, nu äre dags att skutta in i duschen och sen ska jag sova så jag kommer upp imorgon.

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen! :D Skönt att få sova i sin egen säng måste jag säga, och i en stor också, dom som finns i stugan är ju jätte små, jag får knappt plats så som jag rör mig när jag sover!
Har iallafall haft det jätte bra, hur fint väder som helst har det varit också :)

hah, när vi nästan precis var framme så finns det två vägar att välja på, en som det kommer en jätte brant backe men är lite kortare och en som är lite mindre brant (fast fortfarande väldigt brant om ni fattar), fast lite längre då.
och eftersom det hade snöat ganska mycket och det var inte plogat så tog vi den vägen som är mindre brant.
Så får man ingen fart heller för det är en sväng precis innan, så vi kom inte upp för backen!
Fastnade när vi bara hade några meter kvar.
Jag fick som vanligt panik och trodde att vi skulle börja glida bakåt.
Så vi fick gå ut och försöka putta men hjulen bara spann och gled åt sidan, så morfar fick komma och dra upp oss! :D Haha, nej usch det var läskigt, det brukar alltid gå segt uppför den backen men vi har ju aldrig fastnat.
Jag var helt slut i armarna sen, helt sjukt kunnde knappt lyfta armarna, fan vad klen jag är måste verkligen börja träna armarna.
Och en massa snowboardåkning har det blivit, fan vad jag älskar det! Jag har tillåmed  börjat hoppa lite, inte direkt några höga hopp men iallafall, det tar jag på påsklovet för jag tror vi ska dit då med :)




Tjoho vilket hop va?
Inte för att det syns så bra men..

RSS 2.0