280210

Hej allihopa! Jag lever, tågresan gick så bra! Var jätte nervös för att vi skulle komma fram typ 10 timmar för sent men vi kom bara 30 minuter sent. Niklas kom och mötte oss på stationen och sen åkte johanna och Louise till johannas brosa och sov. På fredagen var vi på horse show. Hur kul som helst! Har massa bilder men dom får ni se nån annan gång.
På kvällen blev det massa mys med Niklas.
Sen igår shoppade vi i stort sett hela dagen. Jag hittade lite smått men måste fortsätta en annan dag eftersom när mina kontanter tog slut så hade mitt kort bestämt sig för att inte fungera. Så johanna räddande mig i kassan på Zara iaf ;p

Idag har jag och Niklas bara myst hela dagen och så har jag klippt honom. Sen lagade jag mat och Niklas spelade gitarr. Nu för ett tag sen sprang han iväg, de ska ha OS-vaka ikväll med storbildskärm och sända hockeyfinalen. Så ska fixa iordning mig snart och sen gå iväg dit jag med :) Känns som det kommer bli jag och hundra killar ungefär...
haha jaja, gick ju bra sist så :)

Hörs mer en annan dag! :)

230210

studiebesök idag på morgonen. Hos ett företag som gör shampoon, permanentvätskor osv. Ganska intressant faktiskt.

Sen på eftermiddagen gjorde vi inte särskillt mycket och fick sluta vid två. Jag och Lina åkte till borlänge och Moduline. Jag köpte nytt shampo och balsam. Sen åkte vi tillbaka till falun och gick på massa inredningsbutiker. haha jag har börjat planera för hur mitt miljonhus ska se ut sen när Niklas blir rik ;) Man får så mycket insperation när man går på sånna butiker.
Och så ska jag ha ett smink rum som ska vara typ som make up stores butik. Och såklart ett dressing room eller walk in closet. Ni vet en som Carrie har i SATC, precis så ska den se ut. Åhh, mums bara längtar tills jag får inreda ett helt hus!

Inatt drömde jag att tågen på torsdag skulle bli jätte mycket försenat så man missar nästa ( två byten ) och tillslut kommer fram typ 10 timmar senare, usch det var ingen rolig dröm. Men förmodligen så kommer det väl hända också, förhoppningsvis lite mindre än 10 timmar och förhoppningvis bara sista tåget. Inte så kul om man blir fast mitt emellan liksom.
Jaja bara att hålla tummarna! Den här gången slipper jag ju iallafall åka själv. Johanna och Louise gör mig sällskap :)
Men nu ska jag plugga lite svenska! Gör provet på torsdag istället för på fredag för då är vi på skandinavium och ser på horse show!


Håret


Med och utan blixt,  ser lite för ljust ut och lite för mörkt än vad det är, så en blandning mellan de där två ungefär är hur jag ser ut just nu, jag är nöjd iallafall !

220210

Äntligen är mitt hår fixat! Känns så bra, Izabel gjorde ett bra jobb :) Mörkare, rödare och kortare är ungefär vad jag har gjort.
Igår var det ett jävla helvete med tåget. Först var tåget försenat i hedemora med 40 minuter. Missade tåget till falun från borlänge. Nästa tåg skulle komma halv tio och jag var i borlänge vid kvart i 9 typ.
Hade jag tagit tåget hade jag missat sista bussen till lägenheten och att gå 4 km med 10 kg packning i 20 minusgrader känndes inte som en bra ideé.
Varken Malin eller Linas pojkvän hade bil här.
Och jag var inte jätte sugen på att ta taxi för 150 spänn direkt.
MEN ! Så gick jag och kollade om det fanns någon vanlig dalatrafik buss och då gick det en 53:a iallafall. 5 över 9. Och 53an är en seg buss som åker in på alla småställen istället för att gå direkt så jag trodde inte jag skulle hinna med den heller men när vi kom fram stod 701:an där och väntade på mig!
Jag blev så lycklig, hann alltså med sista bussen med ca 30 sekunder!

Och så sitter jag med mitt fungerande internet här nu också, och om tre dagar åker jag till Göteborg!

Men nu ska jag slå på ett oth avsnitt!
Ha det så bra, kanske slänger upp en bild på håret sen :)

Voddler

Åh, nu har vi fixat voddler eftersom vi har bredbansbolaget! Så nu blire att kolla på en massa filmer!


210210

Hej! har inte hunnit skriva nånting här men jag blev kvar hos elin rätt länge i fredags, tror jag kom hem strax efter 11. Klippe och färgade henne och sen så klippte jag hennes pappa också.

I igår var det meningen att jag och hanna skulle åka och gymma och sen sola. Men hon sov ju helahalva dagen så det hann vi inte med.
Så jag klippte mormor och morfar på dagen och sen lite spontant sådär blev det fest på kvällen. Åkte till Lisa vid halv 7 tiden och sen kom Marion och felicia och hämtade oss, åkte till Emelie i vikmanshyttan på förfest, där jag Lisa och Sarah lyckades bli kvar ensamma med Emelies mamma till halv 1!
haha Men senså, kom Eric och skjutsade oss till Folkan där det var en hel drös med människor som skakade rumporna på dansgolvet. Helt okej var det iallafall. Men inte mer, och som alla vet är det ju alltid förfesterna som är roligast.

Vid 3 tiden kom Pappa tillslut och hämtade oss, eftersom Eric körde i diket! :O Hoppas allt gick bra!
Skjutsade hem Lisa, Nisse och Jonte och vid halv 4-4 fick jag äntligen krypa ner i sängen!
Hade sen världens sjukaste drömmar som jag har haft nu den senaste veckan :S
Idag är jag sjukt seg! Sov kanske 5-6 timmar inatt så nu ska jag nog krypa ner och slå på en film.

Blev inte så mycket bilder men här är några :)



190210

Efter skolan idag kom pappa och hämtade mig, vi åkte och storhandlade på citygross och sen hem. Efter ett tag kom Linnea hit och hämtade mig och så åkte vi bil! Haha känns lite konstigt att bara hon och jag kan åka helt själva! Körde josse och höll på att fastna i en snödriva sen runt överallt och ingenstans ungefär !


Nu har vi precis ätit och snart ska jag åka upp på svedjan och klippa Elin :)
Så vi hörs ikväll!


180210

GRATTIS LINNEA TILL KÖRKORTET! :)


Åkte med pappa upp till falun imorse, hade ju varit hemma på hoppträning igår. Men han skulle åka tidigt så kom till lägenheten vid kvart i 8 ungefär. Så jag la mig i soffan och såg på oth. Vid halv tio traskade jag iväg till origo och så kom Lina och hämtade upp mig och Fanny. Vi skulle till Lugnet på en UF-mässa. Fanns några roliga företag faktiskt :) men när vi var klara med lite uppgifter åkte vi ner på stan och vid halv 1 tog jag bussen hem, gjorde lite lunch såg ännu ett oth avsnitt och nu sitter jag i skolan eftersom mitt internet inte fungerar.

Nu ska jag nog ta en promenad till willys och handla lite frukt osv. Och ikväll ska jag till och med laga mat! haha inte ofta det händer...

Imorgon ska jag åka med pappa hem efter skolan och sen på kvällen ska jag till Elin och klippa och färga lite. Så hörs väl inte förens imorgon kväll.

Ha det så bra!



.

Blev inget eget arbete på eftermiddagen idag, istället var det meningen att vi skulle rulla permanent med ögonbindel! haha Vad fan det nu ska vara bra för? Men så vart det itne heller utan sen fick vi ta en rutten gammal docka och göra vad vi ville på. Inte särskillt bra utgångslänge men jag gjorde det bästa av situationen och klippte kort på sidorna och lite som en tuppkam kvar uppepå huvudet och ner i nacken. 
Sen halv fyra tog jag tåget hem och nu snart kommer Louise och hämtar mig så ska vi på TS möte.
Sen när jag kommer hem väntar en smaskig semla på mig i kylskåpet :)

160210

Kundpass imorse, jag klippte våran engelskalärares dotter och det gick bra. Sen på eftermiddagen blir det eget arbete, tror jag ska göra en uppsättning eller föna vågor. Vågor är verkligen det tåkigaste men också det jag behöver träna mest på så vi får se.
Sen efter skolan ska jag åka hem, fråga om praktik på en salong eftersom jag bara har 3 veckor klart än. och sen ska jag till Hamre på möte.
Pappa ringde för en stund sedan och sa att min telefon har kommit tillbaka från lagningen iallafall :D wiiho, och den fungerade också! Så det var ingen fuktskada, tur det har ju bara haft den ett halvår.
Men bredbandet fungerar fortfarande inte, ringde bredbandsbolaget häromdagen och då var det nånting som hade gått sönder för dom och dom upptäckte det för en vecka sen så de borde ju ha fixat det snart iaf tycker jag.

Men nu ska jag gå tillbaka.
Ha en bra dag allihopa :)

130210

Maten igår var hur goood som helst, potatisgratäng med kycklingfilé som var fylld med philadelfiaost med örtsmak och sen bacon lindat runt :)
Jag fick godkännt av de andra också!
Sen kom Louise hit och vi såg på film.

Idag gick jag upp halv 10 ungefär, hoppade i träningskläderna och körde på crosstrainern 30 minuter och så pilatesbollen 30 minuter. Sen var jag slut och skuttade in i duschen.

Nu måste jag plugga lite matte, har prov på onsdag. Sen har vi redan gjort halva kursen! Helt sjukt vilket tempo det är...


Men med Chris går det säkert bra :)


120210

Äntligen helg! :)
Gjorde det där dumma samhällsprovet idag iallafall. 11 A4 sidor senare höll seriöst mina fingrar på att trilla av. Men tror provet gick okej iallafall.
Ikväll ska jag laga mat och försöka imponera på familjen !
Jag känner på mig att det kommer bli asgott.



R.I.P Lee McQueen 
Designer för Alexander McQueen







100210

Mitt internet i falun fungerar inte, därför det inte blir så många inlägg. Men nu är jag hemma i hedemora iallafall :)

Igår hade vi lite färgmodeller i skolan. Hela dagen faktiskt så det var kul :) Idag har vi vart lediga också, så skönt :) Så sov tills jag vaknade, gick upp, såg ett oth avsnitt, tog lite frukost och sen vaknade linnea och vi gick till gymmet på skolan och tränade lite. Riktigt skönt! Sen vid två tiden kom pappa och hämtade mig och nu ska jag plugga lite och sen ikväll ska jag rida.


080110

Godmorgon, åkte med pappa upp till falun nu imorse. Så kom hit för en liten stund sen, 20 över 8 ska jag ta bussen till kristine, börjar måndagsmorgonen med matte B. Känns ju sådär.
Nu sitter jag iallafall och ser på vakna med the voice.
På eftermiddan är det frisör, får se om vi har kunder eller inte, kommer faktiskt inte ihåg. Men säkert blir det något roligt.
Men ha en bra dag allihopa :)

070110

Så var den här helgen över, har varit en helt underbar helg med Niklas :) Nu får vi kämpa 2,5 vecka igen.

18 års kalaset igår var kanonkul! :D Så tänkte bjuda på några bilder.


Men där ungefär dog min kamera så det får räcka.
Idag har jag riktigt ömma fötter, men så kan det gå om man dansar i 12 cm klackar i flera timmar...

Jag har även en jäkla massa träningsverk sen jag och Niklas var och gymmade. Armarna och i magen, i nedre delen av magen också! :D wiiie, så himla svårt att komma åt där annars tycker jag. 

Jag orkar inte åka till falu idag så jag åker imorgon istället.
Men nu ska jag se på Tabathas salon takeover eller vad det heter :)


060110

Oj, nu var det ett tag sen.
I onsdags hade vi lite födelsedagsmys för Linnea med några tjejer i klassen med tacos osv. De där tjejerna är verkligen bäst!
Sen i torsdags gjorde jag och linnea nationellt i engelska. Prata delen. Det gick väl ok men inte mer.
Efter det skulle jag åka hem, åker över till borlänge för att ta 14.10 bussen till Hedemora. Står och pratar  telefonen och när bussen kommer hoppar jag på. efter ca 5-10 minuter kollar jag ut genom fönstret och tänker: hm, åker vi den här vägen? vad konstigt.. Sen 10 sekunder senare, FAN JAG SITTER PÅ EN BUSS TILLBAKA TILL FALUN!!!!
hur klantig får man vara? Fan vad drygt det var, hade en klippning som jag fick ställa in för det blev jätte stressigt, tillslut kom jag hem halv 5.
Menmen, alla kan väl ta fel buss nångång?
Vid femtiden åkte vi till alex skola där de hade öppet hus. Så himla roligt att se dom, de hade idrott och alla var helt galna, ingen kunde stå still och killarna började ta av sig tröjorna för det blev så varmt...
Sen åkte jag till Niklas som hade kommit hem äntligen :D
På fredagen stannade jag hemma från skolan och vi åkte till Romme istället. Askul att åka och backarna var helt perfekta. Och så var det typ ingen kö heller :)

Sen idag åkte vi och tränade vid 11. Niklas höll på att ta död på mina armar där ett tag men nu jävlar ska jag väl snart kunna göra en armhävning?
När vi var klara på gymmet solade vi en stund också.
Sen åkte jag hem och Niklas stannade för att se IBF matchen.
han kommer nog hit vilken sekund som helst igen.
Nu blir det en massa fix hit och dit och ikväll är det 2 riktigt härliga Linneor som har 18 års kalas :) Ska bli grymt kul.

Men ja nu har ni en liten update på de senaste dagarna. Nu ska jag slå på musik och börja fixa lite!

Ha en bra lördagskväll allihopa!

020210

GRATTIS TILL LINNEA SOM BLIR 18 ÅR IDAG! <3

Linnea kom till lägenheten imorse så hon fick paket + champange! hihi Sen gick vi till skolan, en hel förmiddag med permanent och lite långhår på eftermiddagen.
Sen gick vi på stan en sväng med Lina efter skolan innan vi tog bussen hem till Hedemora. Har ätit smörgåstårta och kladdkaka med hennes släkt osv :) Men nu nyss skjutsade josse och gustav hem mig och nu sitter jag och kikar på partyhattar tills på lördag! Dock inte så jätte stora framgångar. Ska kika på stan i falun imorgon eller på torsdag istället.

Imorgon blir en dryg dag, men rolig på kvällen är jag helt säker på! :)

Men somsagt nu sitter jag hemma på datorn. Mitt internet har gett upp helt och hållet nu... Så bäst att passa på nu medans jag är hemma tänkte jag.

2 dagar kvar tills Niklas kommer hem nu också iallafall :D Såå skönt :) Har verkligen saknat honom de här 2,5 veckorna.

Men nej nu ska jag kika ner till resten av familjen
Hörs en annan dag! :)

010210

Sitter själv i lägenheten och lyssnar på Bruuuceee :) Funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng eller sätta på oth? Kanske bäst att gå först, annars kommer jag väl aldrig ut sen. För övrigt så är jag sjukt irreterad på mitt internet, kommer inte in på msn och vissa internetsidor fungerar inte. Tog typ en miljon år innan jag kom in på blogg.se
Så ska ringa till telenor sen och se vad de säger. Har ju vart såhär sen förra veckan så måste vara något fel.

Imrogon fyller bästa Linnea år och då ska vi hem till Hedemora på tårtkalas med hennes släkt :) och på onsdag blir det tacomys med tjejerna här :)

Men nu : ut och gå -> ramla pladask på golvet och göra ett tappert försök till armhävningar -> dusch -> mat -> oth maraton hela kvällen!


RSS 2.0