Nyår!

Gott nytt år !!!

Idag är det självaste nyårsafton och jag är sjukt taggad. Jag tror det kommer bli riktigt kul ikväll!

Just nu håller jag på att packa ihop alla saker som jag ska ha med mig till Linnea senare. Där blir det fix och mat och sen ska vi vidare på en massa festligheter.

Jag packar även till morgondagen då min familj ska åka till Norge ett par dagar. Min mormor och morfar har en stuga där nämligen. Får se bara om det går att åka nå snowboard bara, dom ringde nyss och meddelade att det var 22 minus grader där! Är inte så jätte sugen på att åka då direkt. Men ändå vill jag ju åka snowboard! Så bara att hoppas på att det blir lite varmare iallafall.

Nej nu måste jag fortsätta och fixa allt här.

Hörs när jag kommer hem !

Mellandagsrea

Här kommer mina fynd som jag gjorde på kupolen för nån dag sen :)

Skor, 100 kr rabatt
Väska, 125 kr rabatt

Måndag

Imorse följde jag med Louise och hennes familj till Viggen för skridskoråkning. Åkte ändå bort till nordansjö så det måste ha blivit rätt många kilometrar! När jag kom hem var mina kusiner här.
Och lite senare kom även lite mer släkt som skulle fira Alexander. Så ännu en tårtbit har jag klämt i mig. Som jag ska ut och gå bort snart.
Jag har även gjort några tal i matteboken som jag skulle idag.

Om två dagar är det ett nytt år och jag vet knappt vart det här året har tagit vägen, har gått så sjukt fort!
Dom fyra första dagarna på 2009 ska jag iallafall spendera i backen i Norge med en snowboard under fötterna, det ska bli härligt !

Nej nu ska jag ut och röra på mig.

Puss!


Söndag

Imorse vaknade jag av mig själv runt 9 men var ändå för trött för att gå upp, så jag sov vidare ett tag tills mamma kom in och väckte mig. Jag hade ju nämligen lovat att jag skulle klippa mormor klockan 11 så det var bara att dra sig upp och åka dit.
Mormor vart jätte nöjd med håret och jag vart en anningens nöjd över min prestation jag med. Hanna var också med så vi stannade och fika lite och hjälpte morfar med en grej.
På vägen hem åkte vi förbi meddo och solade vilket var väldigt skönt och jag höll på att somna.

Väl hemma vankades det barnkalas för Alexander som fyller 6 år imorgon. Det var ganska jobbigt vill jag lova med en hel drös med ungar som varken kan sitta still eller hålla munnen stängd.

Lite senare tog jag en prommenad med mamma och Hanna följt av en massa styrkeövningar lite fint på köksgolvet som vi tyckte var en bra plats för det.

Imorgon måste jag ta tag i matteboken. Har ca 40 tal kvar som ska vara klart efter jullovet så ska försöka göra lite sånt iallafall.

Men nu ska jag allt sova! Hörs imorgon :)

Lördag

Imorse hade jag klockan på 9. Skuttade in i duschen och när jag kom ut, ops 40 minuter ! Så jag slängde i mig lite frukost och gjorde mig iordning. 
Sen åkte vi till kupolen och jag höll mig till min taktik och kollade bara på skor. 
Och ett par skor hittade jag! Och en liten guldig kuverväska köpte jag också iofs men allt köpte jag iallafall på rea så det var ju bra.
Tror jag ska ha den på nyår nu istället för den jag hade tänkt men har inte riktigt bestämt mig än, det visar sig helt enkelt.

Sen när vi kom hem ringde Louise och vi bestämde oss för att åka skridskor på sjön! haha, ojojoj balansen var verkligen inte på topp och jag gjorde både 1 och 2 vurpor.


<3

Have2Have                                                         YSL

Jag vet inte hur länge jag har gått och drömt om dom här skorna som dock är från YSL och kostar några tusenlappar mer än vad jag har råd med men så såg jag dom här lite snarlika från Have2Have. Så himla snygga och jag vill ha dom!
http://www.have2have.se/product.asp?product=4961 )

Någon som vill ge mig en försenad julklapp? ;)

Mellandagsrea!

Idag drar alla reor igång och jag är inte på kupolen!?  Jag vill shoppa men jag vill också spara pengar. Så kanske borde jag göra en liten kompromiss och försöka, jag säger försöka, shoppa liiite? 

Jag ska iallafall inte köpa en massa skit som man köper bara för att det är billigt och kanske inga kläder heller, ska nog sattsa mer på skor och accesoarer. Kanske ska jag köpa dom där skorna jag såg förra gången jag var där.
Vi får se helt enkelt, vet ju inte äns om jag ska dit så, haha.

25 December

Då var julen över för denna gången då. Känns bra faktiskt, okej jag gillar julen men iår känndes det inte som vanligt. Vet inte varför men någonting var det iallafall.
Åkte hem till mina kusiner lagomt till kalleanka, efter ett tag kom mormor och morfar också. Drack glögg och åt lite julgodis :) Förrätt kanske för när kalleanka var slut åt vi mat. Och oj vad jag åt! :O

Och efter mycket väntan kom äntligen tomten och delade ut julklapparna :)
Sen var det bara att försöka trycka i sig lite efterrätt också. Fast det var väl iofs inte så jätte svårt eftersom allt som är gott oftast slinker ner ganska lätt.
Men efter det här känner jag mig 2 kilo tyngre ungefär och inte nog med det så ska vi om ca 2 timme åka till mormor och morfar på middag som har blivit en tradition att göra 25 December.

Av tomten fick jag iallfall:

En morgonrock
En klocka <3
Min Coldplay biljett
Ett långt silvrigt halsband
Ett kort silvrigt halsband
En ring
En rosa kuverväska
Prydnadstomtar
En ögonskugga
Presentkort på hela kupolen
Ett par skor
En kokbok
Hudlotion och Duschtvål från Oliv


Här kommer lite bilder på det jag fick :)


Halsbanden


Jaja, jag sitter iallafall just nu lite fint placerad i soffan i min nya röda, fluffiga morgonrock och har precis ätit frukost, och har mtv på lagom volym.


24 December!

GOD JUL Allihopa! Hoppas ni får en jätte bra julafton med massa god mat och fina julklappar:)

Nu måste jag skynda mig, har legat i soffan hela dagen och sett på en massa bra filmer som gick, barnfilmer alltså :P
Så rusade klockan iväg så nu har jag lite panik!

Heeejdå! :)

Jagkommeraldrigpånågonrubrik!

Blev precis klar med mammas hår. Klippte av ca 10 cm och det var verkligen på tiden. Var så himla slitet men nu är allt borta! Blev verkligen superbra, såg så himla mycket tjockare ut nu :)

Sen sist har jag hunnit med att baka pepparkakor, bakat annat julgodis, vart in till stan en sväng och justja jag kikade på cirkusen som var för ett tag sen på tv också.
Jag vart jättefascinerad av elefanterna som typ ställde sig på händer ! :O Och av akrobaterna som hoppade hej vilt i luften! Undra hur många ben dom har brutit genom tiderna för att lära sig allt det där ! :S Usch det vill jag inte ens tänka på.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller jo ska nog läsa lite i en bok som vi har i engelskan så man blir klar någon gång och kan börja på svenska boken -.- Haha ni som känner mig vet att jag inte gillar att läsa och måste man så väljer jag alltid den tunnaste boken jag kan hitta i princip.

Ikväll ska jag se på ett päron till farsa i Las vegas :)

Snälla, ge mig lite julkänslor !


Dan före doppardan!

Var hemma med Alex idag. Han väckte mig vid 10 vilket är mycket ovanligt. Oftast kommer han in typ 8 och är jätte pigg men inte idag iallafall, så det var skönt.
Vi gick upp och åt frukost. Alexander måste vara den segaste ungen på att äta frukost, en halvtmme för att få i sig en ynka macka! Jag vart lite otålig där ett tag men när han väl var klar gick vi ner till sjön. Det var jätte bra is! :D
Nu ska jag bara leta fram nå gamla skridskor så man kan åka.
Sen gick vi hem och bakade chokladbollar som han ville ha till hans 6 års dag.
Lite senare ska vi även baka lite mer pepparkakor.

Jag har även börjat på med julstädningen men är inte klar än. Det är ju så himla trååååååkigt att städa. Usch men man måste väl. Känns ju väldigt bra när man är klar sen iallafall. Även om det för mig inte brukar ta mer än 3 dar innan det ser likadant ut igen.

Jag vill ut och springa! Det var en kille som sprang fram och tillbaka här nyss typ 5 gånger, haha. Jag ska nog också börja springa fram och tillbaka på våran gata sådär.
Nej men jag fattar inte hur han kunde springa nu. Är ju ashalt ute.

jaja, nu ska jag hitta på något. Ha det så bra!

I was wrong!

Nehe, jag hade fel. Det var systemet dom hade rånat ! Men yxa och kniv, haha, eller skratta ska man kanske inte göra, är ju jätte läskigt när man tänker på det.

http://www.dt.se/brottsplats/article384615.ece

Måndag

Tog min efterlängtade sovmorgon idag. Sov ändå till halv tolv och det vet jag inte när jag gjorde sist! Egentligen var det nog inte så länge sen med det känns som flera månader sen. Jag tog mig i allafall upp ur sängen och några minuter senare var jag ut och tog en morgon pronmenad. Det blåste och var jätte kallt. Kanske kan det komma lite mer snö snart också tack?  Jag undrar om isen på kärringtjärn är tjock, hoppas det, jag vill åka skridskor! Ska nog kila ner dit imorgon och kolla.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Färgat håret på Hanna bara. Det blev jätte bra!

Och nyss var jag, Hanna och mamma in till mormor och morfar. När vi åkte förbi lekhörnet på stan var det jätte upplyst precis som om det vore öppet.
Och sen står det två polisbilar lite längre bort också. Men i tänkte inte mer på det och åkte vidare.
Sen när vi skulle åka hem så står det en polisminibuss vid sveaparken. Och så är det en till polisbil lite längre bort.
Sen kommer det en polis med en hund och går ner i sveaparken där två till poliser är och går runt med ficklampor och letar efter något :S
Haha och nyfika som vi blev åkte vi runt där typ tusen varv och försökte se vad det var som hände.

Teori 1 : Någon har rånat lekhörnet eftersom många köper leksaker i julklapp och därför finns det mycket pengar där. Och sen har dom alltså sprungit ner i sveaparken och så har det kommit poliser så dom kastar iväg pengarna och det var dom polliserna letade efter.

Teori 2: Det hade inte alls något med lekhörnet att göra. Istället har någon sett en person som har gömt droger där. Dom har kontaktat polisen och när dom kommer så går dom ner i sveaparken med en hund som kan spåra upp det.  


Jaja, jag antar att vi kommer märka vad som hänt snart iallafall.

Söndag

Blev kupolen en vända idag. Köpte de sista julklapparna så nu är allt klart. Och på både eurosko och dna-shoes var det 50% på ALLLT!  Ett par skor lockade väldigt mycket men jag lyckades slita mig därifrån utan dom.
När vi kom hem bakade jag och mamma knäck, dom vart supergoda!
Sen åkte jag och Hanna in till stan och solade en sväng.

Om 3 dagar är det julafton och jag säger som alla andra att jag verkligen inte har en endaste julkänsla. Det ska ju vara vitt ute inte grönt!

Nej nu ska jag ut och gå, känner att jag måste röra på mig lite, man får så mycket spring i benen av att bara sitta stilla.

Mysko..

Är ni lika bra på att tappa bort saker som jag? Nej ingen är nog lika bra på det som jag. Jag lyckades precis tappa bort en termometer. Jag känner mig inte alls bra så jag tänkte kolla om jag hade feber så jag hämtade termometern och gick in på mitt rum. Jag skulle baaara göra någonting först  så jag la ifrån mig den och när jag var klar så skulle jag kolla då. Men nehe, spårlöst försvunnen! Jag har letat i hela mitt rum, under sängen, i garderoben, under klädhögar och i sminkväskan men inte ett spår av den någonstans. Jag börjar ana att den har gått upp i rök eller något liknande för i mitt rum är den då inte ;S

Aja jag antar att jag kommer få mig ett gott skratt när jag hittar den i allafall för oftast kommer sakerna fram på dom mest underligaste ställerna. Nu ska jag ta mig en kopp te eftersom jag börjar få ont i halsen också och så ska jag kika på the Hills ! :)


Bäst just nu !

Lite av varje som är bäst just nu enligt mig.

The killers - Human  http://www.youtube.com/watch?v=3zg0wH2RWdo&feature=related
Akon - Right now (Na Na Na) http://www.youtube.com/watch?v=UnYolZms5JY
Britney Spears - Wominazer http://www.youtube.com/watch?v=gZSLIq6YiRY
Britney Spears - Phonography http://www.youtube.com/watch?v=M6r9h6aHnnI
The game feat lil wayne - My life http://www.youtube.com/watch?v=oTN9VupdmKk
Kanye West - Heartless http://www.youtube.com/watch?v=1EOtG5PImuk
Offspring - Kristy are you doing okay? http://www.youtube.com/watch?v=o14DWdZbNA0
Offspring - Fix you http://www.youtube.com/watch?v=nyXVFm8ow_0
Pussycat dolls - Halo http://www.youtube.com/watch?v=lubnLPaVw5Q
Glasvegas - Geraldine http://www.youtube.com/watch?v=rMNNDINCFHg
Patric Park - Life is a song http://www.youtube.com/watch?v=tt4REiGB_-w
Kings of leon - Use somebody  http://www.youtube.com/user/kingsofleon?ob=1
The five percent - I've had enough

+ Alla coldplay låtar men eftersom dom är bäst hela tiden så tog jag inte med dom.

Juuuuulloooov! :D

Så har äntligen det efterlängtade jullovet kommit ! :D Även om det knappt känns som att det är lov, men det kommer nog på Måndag när man kan ligga kvar i sängen och mysa hur länge man vill och bara njuta.
Julkabarén idag var jätte bra! Efter det fick vi sluta (alltså ungefär 10) Jag och Linnea åkte in till stan och upptäckte en ny skoaffär som var rena paradiset! Skitsnygga skor som var jätte billiga! Linnea köpte ett par platåpumps med guldklack som var ASSNYGGA! Jag är så himla avundsjuk just nu.
När vi kom hem igen vare ett tag kvar tills min buss skulle gå så jag tänkte passa på att sola lite. Jag betalar och går in och lägger mig i ett solarium men inte sjutton startar det. Och det hade gått ungefär 4 minuter så jag täkte att det kanske var trasigt. så jag slänger på mig kläderna igen och går ut. Då upptäcker jag att ett annat rum står med öppen dörr fast solariet är på -.- Kan det vara så att CarolinaLindberg var så smart och la sig i fel rum?  Suck tänkte jag och kastade mig i alla fall in där och hann väl sola dom få minuterna som var kvar.

När jag kom hem lyckades jag slänga ur mig en lite mindre smart mening också, haha : Men jaahaa nu vet jag varför jag är hungrig, jag har ju inte ätit lunch än! (Y)

Sen kom pappa hem med posten och jag hade fått ett lönebesked från när jag jobbade sist! Hade helt glömt av det. Men det kom väldigt lägligt eftersom att jag är i stort behov av att fixa till färgen på håret en aning. Så ska ringa och se om det finns någon tid innan nyår bara vilket jag värkligen håller tummarna för!


Sjuuukling

Vaknade runt halv 11 och kännde att huvudvärken inte hade släppt, fysjutton vad ont jag har, så har tagit en huvudvärkstablett nu, jag brukar inte ta sånna för jag tycker det är rätt onödigt, för det  tar det aslång tid innan det hjälper och oftast hjälper det inte ens överhuvud taget. Men nu har jag så ont så vet inte vad jag ska ta vägen. Feber har jag också. + Min jäkla hosta som jag haft i flera veckor. Kan jag inte bara få bli helt frisk någon gång?
Till frukost  fick det bli en banan, en mandarin och ett äpple + lite nötter och ett stort glas vatten.
Nu ska jag fortsätta kika på The Hills sen ska jag se oc :) Det bästa med att vara sjuk är att man inte behöver få dåligt samvete för att man gör absolut ingenting !

Tisdag

Jobbig tisdag, har haft huvudvärk hela dagen och igår med faktiskt. Jag brukar värkligen aldrig ha ont i huvudet så jag vet inte vad det är nu faktiskt, känns ungefär som att min förkylning har satt sig i huvudet ungefär. Så skippade gymmet idag. Och imorgon blir jag hemma från skolan.
När jag kom hem tyckte jag väldigt synd om mig själv så jag kröp ner i sängen och började kika på oc från hela början igen :) Antar att det inte tar många dagar innan jag är klar med 4 säsonger. Jag älskar värkligen oc. Jag lever mig in i serien så himla mycket. haha som sista avsnittet i 4 säsongen. Dom sista 10 minutrarna, tårarna sprutar lika mycket varje gång och när det är slut spolar jag alltid tillbaka och ser slutet igen. Och så kommer tårarna en gång till,  haha
Och för er som inte ser på oc kanske inte har en anning om vad jag pratar om. Så ni får helt enkelt också börja se på det. Ja världens bästa serie helt enkelt <33
Säsong 5 snart?

Aja nu ska jag ringa och sjukanmäla mig, hörs imorgon :)

Måndag

Dagen har gått väldigt snabbt idag, hade engelska och frisör bara. provet gick bra. Var inte alls så svårt som jag trodde så det känns skönt :) Gjorde klart det på ca 10-15 minuter och efter det fick vi sluta ! Altså ungefär 3 timmar tidigare.
Kom hem strax innan tre men bussen till Västerby gick inte förens 15.35 så jag tänkte att jag lika gärna kunde börja gå till en busshållsplats lite längre bort.
Men när jag kom dit var det fortfarande 30 minuter kvar. Så jag fick för mig att jag skulle gå hem, så jag gick, eller halvsprang skulle man kunna kalla det.
Jag tänkte nämligen att om jag inte hinner hem innan bussen så var det ju meningslöst att gå. Fast det var det ju egentligen inte. Jag fick ju motion samtidigt som jag inte behövde stå och frysa. Men aja jag skynade mig i allafall. Så jag var hemma på 35 minuter, alltså precis när bussen skulle gå från stan egentligen :)

Har pluggat matte idag också i allafall. Några tal mindre kvar nudå.
Imorgon har vi NK, svenska och frisör :) Efter skolan hittar ni mig och Linnea på gymmet igen ! :)

Gooodmorgon!

oj vad skönt det var med sovmorgon idag, eller det var fortfarande jobbigt att gå upp men så är det väl varje måndag kanske? I allafall så är jag redan klar nu ! :S Det är inte vanligt för mig att vara klar 20 minuter innan jag ska gå. oftast brukar jag gå 2 minuter innan bussen går så jag får mig en liten springtur varje morgon. Det kanske är bra i och för sig så man vaknar till lite, vad vet jag.
åh jag gruvar mig inför Frisörprovet, egentligen så tror jag att jag kan det men det är ju bara alla konstiga ord som jag säkert kommer blanda ihop.

Nej nu ska jag stänga av datorn i tid, känner inte för någon springtur idag.

Hörs senare :)


Söndag

Hjälp, jag har en massa plugg som jag måste göra ;S Usch det är inte kul alls, men ändå så vill jag ha det avklarat så man slipper göra det på lovet.

Att göra :

Plugga till Frisörprovet 15 December (Alltså imorgon och jag kom på det idag!)
Plugga matte, ca 100 tal
Skriva om  en film i Engelskan
Låna en roman i Svenskan
Fundera ut vad jag ska skriva i min uppsatts i svenskan
Plugga till dataprovet (Dock är det på Fredagen efter jullovet så det är ganska lungt)

Ja nu vet ni i allafall vad jag kommer göra resten av dagen.

Imorgon har jag ingen matte så får sovmorgon till 10.20 Alltså behöver jag inte gå upp förens 06.40! :D
 På onsdag har jag ingen el eftersom jag är klar med alla uppgifter + att jag har gjort provet så börjar 12.10 och våran buss kommer ungefär vid 1 så missar matten också, sen har jag bara Svenska eftersom jag är klar med det vi gör på idrotten också så 1 lektion på onsdag bara! Den här veckan går nog rätt snabbt tror jag, eller hoppas i allafall.

Sen är det LOOOOOV ! Har inte så mycket planer än men en tripp till Norge för lite snowboardåkning blir det nog i allafall :)


Lördag !

Mina önsketankar om att sova länge idag höll inte, jag sov så länge jag kunde och när jag väl vaknade försökte jag svoa mer, men klockan 10.20 ville min kropp tydligen inte sova mer så jag gick upp.
Slängde i mig lite youghurt och sedan började jag träna.
Körde mest styrka och inte så mycket kondition eftersom min hosta inte värkar vilja gå över :/ Har nog hostat i en månad snart. Det är värkligen skitjobbigt.
Sen städade jag hela mitt rum också + den ena garderoben :) Får se om jag tar den andra imorgon.
Sen kom Linnea hit också, vi bakade pepparkakor och sen lite annat också :) Vi var jätte peppade på att slänga oss ut i pulkabacken också men det hade vi inte tid med eftersom vi skulle på Patrik 1,5 sen :) Filmen var jätte bra! Men pulkaåkningen får vi helt enkelt ta nån annan dag i veckan :D


Här har vi alltså våran lite mindre fina peppar-
                                                                                                                                     kakslyckta som visst sjönk ihop lite i ugnen.
.Ojojoj akta koncentratioen på den här bilden !

Hahahah, usch den här bjuder jag på !
 


Nyårsoutfit

Yes, min nyårsoutfit är så gott som klar nu!
Klänningen köpte jag för nån vecka sen men det är ju alla accesoarer runt om som tar tid.
Okej, det tog ett par veckor att hitta klänningen också. Jag körde på den tradiotionella och lite tråkiga little black dress. Jag ville värkligen ha en lila eller mörkmörk blå men hittade inte en endaste så det fick helt enkelt bli en svart.
Men så köpte jag mörklila tights så fick med färgen lite i alla fall. Väskan hittade jag för jätte länge sen. En svart kuvertverska med en guld detalj. Och Hanna köpte en as snygg ring när vi var på Roberto Cavalli by HM förra året. Så jag tänkte ha den men min kära syster är lika kär i den som jag så fick självklart inte låna den :(  Jaja, eftersom vi var på kupolen idag efter skolan så hittade jag en annan ring i alla fall men jag hade köpt ett armband förut (också lila) Men så var det inte samma färg riktigt så får se om jag ska ha den eller inte. Och nu kommer det bästa. I found my shoooooes!
Ett par svarta peeptoe pumps med ca 10 cm klack !
Okej nu har jag avslöjat den men tänker inte visa någon bild, det väntar jag med ett tag till ! ;)


Imorse var det Lucia i aulan. Det var fiiint, så mycket bättre än på Vasa kan man väl säga ganska lätt i alla fall. Efter det fikade vi på lussebullar, Mums!
Linnea svek efter engelskan eftersom hon skulle på hockey i Leksand. Så jag fick klara resten av dagen utan henne. På idrotten spelade vi fotboll. Värkligen askul och jag saknar det så himla mycket!
Efter det åkte jag som sagt till kupolen och mötte resten av min familj :) Har inhandlat julklappar för fulla muggar och nu återstår endast en endaste liten en.
Jag tror jag ska sova nu, börjar bli riktigt trött. Imorgon ska jag sova så länge jag bara kan, sen upp och träna! Resten av dagen har jag planer med Linnea! <3

Sovgott ;*

Vi fick biljetterna!

Måste bara berätta att när vi väl kom in på sidan efter att ha köat i 45 minuter och vi väl skulle betala, vad händer inte då? JO det går inte att betala!
Och på ticnet stod det att om man inte fullföljde bokningen inom 5 minuter skulle biljetterna gå till någon annan!!
Då fick vi panik och skrek över hela bibloteket på skolan ungefär. Men efter typ 1000 samtal hit och dit ringer äntligen Linneas syster och säger att dom håller på och bokar och undrar om hon ska fixa till oss också.
DAGENS HJÄLTE om man säger så!
Så nu är vi barnsligt glada och kan inte sluta tänka på hur underbart det kommer bli. Jag ryser i hela kroppen av bara tanken!

COLDPLAY <3

Vi väntar!

När klockan vart 9 så sprang jag och Linnea ifrån bildlektionen eftersom biljetterna till Coldplay släpptes då. Men nu är det minst 15 minuters väntetid eftersom det är så många inne på sidan, så har väl setat här i typ 30 minuter och bara väntat, haha
Men nu har  Linnea gått tillbaka till lektionen igen så jag sitter och väntar. Hon kommer nog hit snart igen och då ska jag gå på lektionen ett tag. Vi bara måste ha biljetterna nu, även om det säkert går att få tag på senare också men nu vill jag faktiskt vara säker på att få en biljett så det spelar ingen roll om vi måste vänta 2 timmar eller inte!
Fast jaaa! Nu precis stod det att det är mindre än 10 minuter kvar bara!


<33333

JAG TROR JAG DÖR! Coldplay kommer igen, jag var så besviken och sur och irreterad och jag ångrade mig jätte mycket för att jag inte åkte i september. Jag trodde att jag aldrig skulle få chansen att se dom men så kommer dom hit igen redan nästa år! :D Imorgon släpps biljetterna och den här gången ska jag dit det kan jag lova dig!

 COLDPLAY <3333333333

Onsdag

Vad sjutton? Imorse när jag vaknade vågade jag knappt röra på mig eftersom jag trodde jag skulle ha träningsverk, men nehe? :O Inte ont i en endaste muskel. Anledningen till det här måste väl helt enkelt vara att jag redan är så himla bra tränad då (; haha kanske inte men ändå, eller också så kommer det imorgon.

Nu ska jag snart gå på våran första lektion som är el och säkerhet, haha man går frisör med måste ha el-lektioner :S Lite knasigt tycker jag men. Och jag kan inte säga att jag är säkskillt bra på det heller, nej jag är värkligen värdelös! Men ska försöka vara duktig idag och bli klar med de sista uppgifterna för då får jag sovmorgon till 12.10 nästa onsdag! Skulle vara ganska skönt.

Helt slut..

Efter två timmars täning på gymmet gav jag och Linnea upp, det var jobbigt, svetten bara rann men härligt var det! Så det här är nog något vi kommer fortsätta med. :)

Just nu sitter jag och kikar på desperate houswives, eller inte precis just nu, det var reklam. Efter bara tio minuter! fy, jag gillar inte reklam.
Imorgon blir det skola igen, om jag kommer upp ur sängen efter all träning vill säga. Onsdagarna är värst, har så himla många lektioner och inge frisör :/ Menmen efter onsdag så äre ju torsdag och då tänker man att det bara är en dag kvar och vipps så är det helg :)
Jaja, nu börjar det säkert snart så ska förflytta mig till soffan :)

God morgon!

Sitter i skolan nu, har NK som första timme och altså betyder det prov. Jag pluggade nästan ingenting  alls igår även fast jag skulle det. Men jaja, vafan det får gå som det går helt enkelt.
Efter provet är det svenska och sen frisör. Slutar runt halv 3 tror jag. Då ska jag och Linnea åka och gymma ! Får väl se om jag kommer kunna gå imorgon eller inte. haha

Jaja, nu ska jag gå och leta reda på Linnea och se om hon är lika förberedd till provet som jag är.

Måndag

Så var denna dagen avklarad. Förmiddagen känndes värkligen seg med både matte och engelska. Matten ligger jag efter i som fan. Typ 4 lektioner efter alla andra. Men jag får väl skylla mig själv och jobba ikapp under lovet. Sen har vi prov när vi kommer tillbaka.

Det var blodpudding till lunch idag i skolan och jag är värkligen inte den som brukar klaga på mat för jag äter allt. Och blodpudding gillar jag, men haraldsbo verkar inte förstå hur man ska tillaga den. Förra gången vi fick det var den rå, eller rå kanske man inte säger men den var typ helt kletig så den gick värkligen inte att äta, och idag hade dom väl tänkt att dom skulle steka den lite mer men nu var den ju seg som en skosula ungefär.  Aja, hoppas dom lyckas nästa gång. Tredje gången gilt ?
På eftermiddagen hade vi frisör, vi permanentade för första gången på "riktigt" Förut har vi bara rullat upp på spolar och torkat. Men idag gjorde vi hela proceduren med permanentvätska och fixering. Jag rullade med stora spolar så det vart mer vågigt än lockigt. Väldigt mycket volym och sedan lite böj på håret bara. Så om det är någon som behöver mer volym i håret men inte vill ha lockigt så kan man fixa det med en permanent också. Vi ska ju göra på riktiga människor efter jul också så det är bara att höra av sig om någon vill. :) Självklart går det bra om man vill ha lockigt också.

Kvällen ska jag ägna lite åt naturkunskapsplugg, har ju prov imorgon. :/  Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte orka mer än 15 minuter ungefär.
Jaja, först ut blir i alla fall en liten kvällspromenix, sen dusch och plugg sen ska jag se Design Simon och Thomas.


Lite panik?

Jag har just insett att jag kanske borde börja tänka lite på att hitta dom där sista julklappparna eftersom det inte alls är långt kvar och att vara ute i sista minuten brukar aldrig sluta så bra. Då köper man bara det första man hittar utan att ens tänka på vad det egentligen är. Man vill ju att personen som får julklappen ska bli glad. Jag har hitills bara hittat julklappar till  Hanna och till min kusin Vilma. Fast jag vet i alla fall vad mamma och pappa ska få och vad Alexander ska få. De andra måste jag klura på ett tag till.


Söndag!

Gud så skönt, jag lyckades sova i hela 12 timmar idag !
Fast det är väl egentligen inte sådär väldigt konstigt eftersom jag sover så lite i veckorna.
Skulle vara så himla skönt att ha en lägenhet i Falun just nu, för som det är nu så går jag upp halv 6 åker till skolan, är trött hela dagen, kommer hem runt halv 6,  pluggar äter mat och sen har jag varken tid eller ork till något mer så då går man och lägger sig och sen upprepas det varje dag.
Men jaja, jag får helt enkelt hålla ut, det är ju trots allt det här jag vill och har kämpat för så länge. Att gå frisörlinjen alltså, (för er som inte visste det)
Om två veckor är det jullov och jag längtar för fullt !

Klockan fyra ska vi in till mormor och morfar på middag :) Jag känner på mig att maten kommer bli jättegod, det är ju trots allt min mormor som har gjort den så man kan faktiskt inte vänta sig annat.

Britney Spears!

Dokumentär med Britney på 4: an just nu!


Jag har skaffat mig en blogg!


Nu har även jag skaffat mig en blogg !


Kan väl börja med att dela med mig lite av vad jag har gjort idag.
Vaknade runt halv 11, kokade ägg till frukost. Sen så hade jag sån himla lust att ta en springtur men den snöade förfullt så jag fick träna inne istället på våran crosstrainer, det är så himla bra att ha en sån just sånna här gånger när vädret inte är det bästa. Så jag sprang lite på den + en massa styrkeövningar. 
Jag och Hanna var in och solade lite senare också. Skööönt!
Jag har även pluggat lite NK. Har prov på tisdag :S Handlar typ om den ökande växthuseffekten, försurning och olika miljögifter, inte det roligaste direkt.


Nej nu ska jag nog kika på någon film eller göra något i alla fall. Har så himla tråkigt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0