Halloweenfest!

Tjaaaaaaaaaaaa ;)
Sitter med manteln på och har masken redo, ikväll kör jag på batman ! Dock ser jag lite mer ut som catwoman men det får gå ändå!
Nu ska jag packa ihop lite grejjer sen åker jag till Linnea för att fixa till det sista.
Ha en bra kväll allihopa!



ett litet smakprov! ;)


Rise & Shine!

ahmen synd, vaknade typ nyss, Jag och Hanna kör på spinning nästa vecka istället... Brukar ju låta så haha
Sov iallafall tio timmar! Så skönt :)

Så idag, vad ska man kunna hitta på.

  • Städa, mitt rum ser ut som ett bombnedslag, väskan som jag skulle packa upp igår, den packade jag upp och innehållet hamnade sedan på golvet...
  • Ut och gå, måste ju röra på mig nånting nu när det inte blev spinning
  • Duscha, peela, smörja, ansiktsmask, hårinpackning blabla
  • Klura ut maskeradoutfit

Så lång har jag kommit på listan, kanske lika bra att börja, känns som att punkt nr1 kommer vara en väldigt lång punkt. Men på med partymusiken så kanske det blir roligare, måste peppa tills ikväll, är inte jätte peppad at the moment om jag ska vara helt ärlig, men vi får se :)




301009

Nej nu säger jag godnatt!
Jag ska sovasovasova, det behövs
Men antagligen kommer jag vakna innan 10 ändå och då blir jag väl medtvingad på ett spinningpass istället.. Jaja det behövs ju det med, på kvällen blir det troligtsvis maskeradparty, utklädnad är ännu oklart men några ideér har vi fått iallafall. Blir nog kalas!

Sovgott kära läsare :)

301009

Hej mina vänner :)
Hemma från göteborg nu, har haft det underbart med Älskling! Ville verkligen inte åka hem imorse.
men vid halv 2 hoppade jag av tåget i hedemora igen. 5 timmar med tåg, gick rätt fort ändå.
När jag kom hem var inte pappa hemma, men när han kom gick jag runt i mina nya skor..

Jag: Heeeeej Pappa! ( kastade upp fötterna i luften och flina )
Pappa: suck, snart ska jag börja ta hyra för all plats som dina skor tar!

Men jag är såå nöjd med dom :) Dock är det assmal  klädd klack på dom så jag tänker bara ha dom inne, annars blir dom förstörda och det vill vi inte !

So here they are!


Nej ska ta och packa upp väskan nu, och kika på tågbiljetter ;) Ska åka tillbaka om 3 veckor ungefär, mitten av tiden tills det blir jullov och Niklas kommer hem.




291009

Nu har jag läst klart alla bloggar, var en del, blir ju så mycket när man inte har läst på nästan en vecka! Men nu ska jag iallafall ta av mig killer heelsen och sätta på mig ettpar något skönare skor, converse <3 Och så ska jag försöka hitta till närmsta affär.
Sen hoppas jag på at jag inte behöver vara själv alltför länge till också :) Men ska nog se något avsnitt av the hills eller så när jag kommer tillbaka.
Tjiing!

Göteborg!

Hallå!
Jag har det underbart bra här nere, så mysigt i älsklings lägenhet nu.
Eftersom vi hade släp med när vi åkte ner tog det aslång tid så vi hann inte gå på ikea samma dag. Istället packade vi in allt i lägenheten, Niklas brorsa kom över och sen gick vi ut och käka.
Sen i tisdags åkte vi till ikea runt 11.  En massa saker httade han iallafall. Jag stod för "piff sakerna" Niklas gav mig fria händer och beskrev sig själv som less than useless på sånna saker. Så jag passade på och plocka ner lite saker i vagnen medans dom hämtade hyllor osv :)
Lite roligt är det ju när man föreslår något som skulle vara snyggt och 2 sekunder senare ligger det i vagnen.
Sen åkte vi vidare till Elgiganten och inhandlade en ny tv också :)
Sen hem och skruva ihop allt. Och tänk vad snabbt det kan gå när man tävlar om vem som skruvar ihop sakerna snabbast! Speciellt när jag var snabbare än Niklas !

Igår åkte Niklas pappa hem så vi forstatte med upp plockningen av saker, städning, frosta fönster mm. Det där med att frosta fönster var inte det lättaste direkt, speciellt inte när man får en beskrivning mindre än den som var till kuddarna!
Men tillslut fick vi upp det och slapp insynen.
På kvällen hade vi mys med tacogratäng och vin och så såg vi Armageddon :)
Idag har vi vart ner på stan och shoppat. Eller ja shoppat och shoppat, visst, nu sitter jag här med ett par nya 12 cm klackar men mer än så har jag inte shoppat.
Och inte Niklas för den delen heller. Efter 30 sekunder på bikbok gick han till onoff/elgiganten istället och jag fick springa runt själv.
Efter nån timme gick vi iallafall och åt luch och sen åkte Niklas hem och jag fortsatte lite.
Köpte ett par skor somsagt :) Jätte fina! och rätt billiga. Och har dom de två sakerna så är det inte så mycket som kan stoppa mig så de fick följa med.
Men Jag hade ju inte tänkt shoppa så mycket den här gången eftersom jag inte har så mycket pengar så efter det tog jag spårvagnen hem. yes jag kom fram helt utan problem.

Nu sitter jag här och äter Niklas choklad (den nya marabou youghurt/rasbery! ASGOD) medans han är på skolan och lagar mat inför kvällen. De har något som heter Galliska spelen när folk från andra högskolor kommer dit osv. Och han skulle jobba på det, men han är så snäll att han skippar festen efteråt och kommer hem till mig :) Det håller ju trotsallt tydligen på i 3 dagar.
Imorgon åker jag iallafall hem. tjugo i 9 går tåget så är hemma runt halv 2. Vill inte hem! Men jag åker nog ner hit igen om 3 veckor ungefär.
Nej nu ska jag läsa lite bloggar och kika runt lite. Sen får vi se vad som händer.

Hörs senare :) Puss på er!

251009

Hallå:)
Just nu håller jag på att packa ihop det sista, enda problemet är att det sista aldrig vill komma... Blir bara mer och mer, konstigt det dära!
Imorse ringde jag iallafall och såg till så Niklas var vaken, skulle ju vara lite halvtråkigt om han missade tåget.
3 timmar kvar tills han kommer! :D
Ja, jag räknar ner timmarna!

Men nu har jag mycket att hinna med så ska dra mig härifrån nu.

Kan bli lite ont om blogginlägg de närmsta dagarna nu, men det får ni stå ut med ;)

Ha det så bra allihopa!

suck..

Det ständiga problemet att bo på två ställen.
En av mina käraste ägodelar, plattången blev kvar i falun.. Och jag glömde även locktången så nu får jag gå med fula lockar hela veckan.. Dryyygt!


Nej dags att åka tillbaka till stallet och ta in hästarna nu.

Bästa plattången från GA.MA

241009

Stalltjänsstalltjänst, drygt!
Är hemma nu en stund, ska tillbaka till fyra.

Niklas ringde när jag var i stallet och sa att han tentan hade gått super! :D Sååå glad, för godkänt på två tentor = en vecka längre jullov för han och om vi har tur kanske han vill vara kvar hemma då! :)
Blev jätte förvånad när han ringde så tidigt eftersom tentan skulle hålla på i fyra timmar. men det hade gått så bra att han hade gått efter 2 ungefär! :D
Så glad för din skull! <3

Men nu ska jag nog ta och börja packa lite smått. kommer nog se ut som att det är jag som ska flytta imorgon och inte niklas med all packning som jag har...
Hörs senare :)

231009

Äntligen lov! :D
Svenska provet gick som det gick.

Nu är jag hemma och packar ihop allt, jag är inte bra på att packa... Tur att pappa ska komma förbi snart så jag kan lassa in i bilen, att åka buss hem med den här packningen hade aldrig fungerat!
Sen ska vi åka till mamma och alex på sjukhuset och hämta dom, vidare till borlänge för att hämta en rullstol som stackarn måste sitta i nu de närmsta veckorna.
Sen blir det fredagsmyyys! Idol, hemmagjord pizza osv :)
Imorgon har jag stalltjänst hela dagen, inte så värst kul men lika bra att få det gjort.

Har verkligen fastnat för den här låten !
( Nu blir Niklas glad ;P )


Nej nu ska jag fortsätta att proppa väskan full, om den nu går och få ner mer saker...

Vaccinera sig eller inte?

Sitter och kikar på the voice, de pratar om det här med att vaccinera sig eller inte. Jag tycker precis likadant, jätte läskigt att man ska kunna få så mycket biverkningar osv.
Vi ska ju få vaccinera oss i skolan men jag känner verkligen inte att jag vill göra det!
Känner inte att det är sån jätte stor risk för att man får svininfluensan och sen dårå om man ska bli typ förlamad? :O nej fy, men samtidigt omomom man nu får det då, då ångrar man sig väl att man inte tog det.
Jaja vi får se helt enkelt, men jag tycker det verkar läskigt iallafall.

Har varit klar sen kvart i 8, klar på 1 timme, klar 1 timme innan vi börjar...
Menmen skönt att sitta i soffan och kika på the voice så här på morgonen iallafall :)

Nu ska jag ta en sista titt i svenska boken, prov första timmen!

221009

idag är det precis 2 månader sen vi var på coldplay, känns som flera år sen! Saknar det iallafall. Men det här var absolut inte sista gången jag såg dom vill jag lova !

Provet känndes riktigt bra iallafall.
Efter så åkte vi till stan, satte in pengar, handlade, sprang fram och tillbaka till bussarna och hade beslutsångest över var vi skulle åka. Det slutade med att vi åkte hem på en gång.
Har haft ännu mer oc mys nu på eftermiddagen, blandat med lite svenska plugg också iallafall.
Om ett tag kanske vi får besök av mamma, pappa och alex som just nu är på akuten ;S
Alexander hade ramlat med cykeln ( inte så konstigt som han hoppar hej villt ) och gjort illa sig i benet..
Så får se om de hinner komma förbi eller om det tar lång tid på akuten.
Skulle vara bra iallafall så kan jag skicka med dem lite saker hem så man slipper ha så mycket att bära på själv imorgon. är ju rätt mycket saker som ska hem nu när det är höstlov nästa vecka.
Göteborggöteborg! vad härligt det ska bli ! :)

åh nu ringde pappa, alexanders ben var helt av! Så nu har han gips på hela benet och ska gå med de i 6-8 veckor, och hur i hela världen ska alexander klara av det? Jag menar han är ju inte direkt känd för att vara lugn och sitta stilla...
och i vinter då, kommer han väl säkert inte kunna åka skidor, aw min lilla sötnos, tycker så synd om honom!
Så mamma och alex skulle sova kvar på sjukhuset inatt. Så då åker jag nog med dom hem sen på eftermiddagen, kan jag gå hem och packa i lung och ro imorgon efter skolan.

jaja, nu ska vi se klart på oc avsnittet och sen blir det mammas pojkar.

Hallå :)


Kom till lägenheten vid 10 ungefär och då stod Linnea och diskade. Hon var inte pepp på idrott och inte jag heller, så vi stannade hemma. Har laddat inför engeska provet med oc mys istället. 20 minuter kvar tills vi börjar så ska gå ner till skolan och skriva det där provet bara. Sen slutar vi ju nämligen :)
Måste åka ner på stan idag en sväng och fixa lite saker.
Annars blir det nog svenska plugg tills provet imorgon ikväll sen också.
Men nu ska jag ta en sista kik på lite ord sen ner till skolan!

Hörs senare :)

Tjingeling!


211009

Godmorgon mina vänner!
idag var jag snabb må ni tro! Gick upp kvart i 7 och var klar vid 8 snåret. Så tänkte ytnyttja tiden och lägga över lite frisörarbeten på usb minnet så man kan få in lite bilder i den där portfolion som de tjatar om hela tiden. Vi behöver ju inte gå till skolan förenst 5 minuter innan vi börjar så nu sitter jag och läser lite bloggar såhär på morgonkvisten.
Nu hoppas jag innerligt att våran svenska lärare har hittat filmen som vi skulle se. Samma som vi har läst på bok. eller ja, på bok? haha det lät ju konstigt, vad skulle man annars läsa liksom?
Aja hur som helst, annars kommer vi få ha nordisk litteratur helahela förmiddan!
På eftermiddan har vi brud och make-up och vi ska jobba med långhår och fästa löshår. Det ska bli kul iallafall!

well, it's time to go!
Ha en bra dag, puss!

201009

Vilken mysig dag!
egen hårvård, Linnea förvandlade mig till brunettcarro och även fransarna och brynen fick lite färg. Skönt att man slipper se ut som ett spöke om man inte har smink på sig nu :) Men brynen vart lite mörka! men det går nog snart ur lite iallafall.
Efter skolan gick vi till Malin där det var tårtkalas för Millan, asgod tårta! :) Det var trevligt men sen var vi tvungna att gå hem och plugga... Engelska prov snart! Men dock blev det väl inte jätte mycket till pluggande, nu sitter vi med varsin dator istället. Väntar på att baby ska ringa och sen blir det DH :)

Imorgon ska vi ha Svenska heeeela förmiddagen! och så prov på fredag, har så himla mycket just nu! Usch på det.

Lite bilder från dagen :)

Kanske inte syns så bra men gjorde en förpigmentering först så jag var röd i huvudet först! Och det var då den fulaste röda färgen jag någonsin har sett! Men som Linnea säger; man ska inte säga något förens det är klart.
Såhär blev resultatet iallafall, jag är nöjd!

191009

Idag make-ade jag Louise på förmiddagen. och hon gjorde min make. Blev bra :)
Drog över lite på tiden så fick bli en snabb lunch och sedan var det dags för skäggklippning och sedan valfritt arbete. Jag och rätt många till valde rast, vet inte om det var något alternativ egentligen men.. Äsch några permanentspolar drog jag iallafall i på en docka innan vi slutade iallafall. 
Blev en hel del färgkarts tittande också. Imorgon är det jag som goes bruuunett ;)  Lite nervös men man kan inte veta utan att testa så here we go.

På eftermiddagen nu har jag pluggat engelska. Fördelen med det här engelska provet är att våran lärare faktiskt har gått igenom vad vi ska ha prov på och tillåmed fått in en liten genomgång så vi vet hur man gör sakerna också! Tummen upp för det (Y)

Sen blev det kycklingfilé, ris, gelé och bea sås, smarrigt!
Och så har jag diskat. Jädrans vad disk vi har! Vi har nämligen inte diskat sen i Onsdags...
Därför har jag nu delat upp det i två omgångar så ska snart göra resten. Skyller på att det inte får plats i vårat diskställ! Men det gör faktiskt inte det.

Jag tycker det är galet snyggt med rött också!



Eller nånting sånt här.

Ja jag har inte bestämt mig än men imorgon får ni se!

181009

övningskörning, galen mamma, nästan krock, stopp mitt i rondellen, 20 km för fort på en 50 väg, både en och två gånger, växellådan lät inte som den skulle, startade på 3an flera gånger

Det gick inte så bra att köra idag.

Men faktiskt så brukar jag vara duktig. Det var bara inte min dag idag!

Idag har jag hunnit med en långpromenad, lite laguna beach mys, hämtat hem golfklubborna från golfbanan och så en massa plugg.
Åker till falun vid halv 8 ikväll. Idag får jag iallafall sällskap av Linnea :)


Nu ska jag hänga upp lite mer kläder. Haha två lådor till gömde sig visst här hemma... Hur fan ska det få plats undrar jag bara?


171009

Hej på er!

Tävlingen idag gick bra, jag uppskattar verkligen klubbtävlingar! Inget krångel alls, det är så skönt :)
Kom hem runt 5 tror jag. Slängde i mig kyckling gryta och ris som fanns. hade inte ätit på hela dagen så var ashungrig.
Trött är jag också. Så vilade lite i soffan ett tag och sen så har jag fixat och donat lite på mitt nya rum. Jag har ju flyttat ner nu så har hela undervåningen för mig själv, sweet :)
Haha, pappa sa åt mig att hänga in alla kläder som jag hade uppe eftersom allt har vart en total katastrof medans vi har flyttat upp och ner och in och ut så har alla mina grejjer stått i vardagsrummet. 
( Alla i hela familjen har nya rum just nu ) Och jag svarade, Men jag har inga kläder här, allt är i falun... Haha blev väl en sådär 30-40 galgar som jag hängde in i gaderoben + 12 par skor, väskor skärp och annat. Så okej, jag har rätt mycket kläder.
Men jag är som alla andra tjejer.
Jag har hur mycket kläder som helst men absolut inget att ta på mig nångång.
Blev iallafall rätt fint här nere.
Fast en ikea tripp skulle ju inte sitta fel heller direkt. Men det blir om ett par veckor.
Eller nästa helg iofs, men då äre shopping till Niklas lägenhet som gäller.


Nej jag är hungrig igen. Ikväll blir det tacos, så ska gå och se om det är någon annan som är hungrig så vi kan börja göra iordning.


161009

Sjukt hur fort den här veckan har gått! riktigt läskigt faktiskt.. men jag klagar inte, det betyder ju att det bara är en vecka kvar tills Niklas kommer ju :) Och det är en riktigt possetiv sak i mina ögon.
Svenskan och samhäll idag, gick fort så vid tjugo i 12 knallade vi till bussen i regnet som var försenad, ovanligt? Knappast. Nu är jag iallafall hemma, ska iväg till stallet snart och fixa lite inför Dressyr KM imorgon. Sen blir det hem och mysa! Den här helgen ska jag se till att få sova lite också! det behövs.


Nu ska jag gå och äta massa frukt! Tror jag behöver vitaminer, är så trött om dagarna och jag och Linnea har inte köpt en enda grönsak sen vi flyttade och skolans utbjud är inte heller mycket att hurra över.
Skönt när man kommer hem och det finns lite att välja på iallafall :)



Men! Skrev det här igår, hade tydligen inte tryckt på publicera... Så kommer nu helt enkelt.



 


:)

Idag fick jag och Linnea våran första elräkning! :O Och den var inte alls dyr så nu kan vi lungt och fint ta med den hem till våra snälla föräldrar :)

Idag gjorde vi fiskpinnar och ris, mumms! haha på senaste tiden har vi ätit massa som man gjorde när man var liten som vi har blivit jätte sugna på nu! Typ som Frostis, rostade mackor med marmelad och ost och sånt! Pigg på morgonen blir man av det iallafall! Och Frostisarna smakar inte bara socker nu förtiden för de har faktiskt dragit ner på sockret med 33 % Detni ;)
Haha nej Linnea, nu får vi sluta med dom här onyttigheterna!

Nu sitter vi iallafall och kikar på Mammas pojkar, sen blir det inlåst och packning så man kan åka hem direkt efter skolan imorgon :)

Jag saknar Niklas! fast vi bara har vart ifrån varandra 4 dagar! Förstår seriöst inte hur jag stod ut i fem veckor förut! Men om en vecka kommer han igen, min älskling! <3 :)

Tjiing !

151009

Oj det märks det att jag har fullt upp dagarna ut och in, bloggar ju typ altdrig nu för tiden.. Eller jo men inte lika ofta. 
Idag startade vi dagen med ett 1,5 timmars långt Boxningspass! Askul, men jobbigt! Tränar ju nästan aldrig nu för tiden och det märktes verkligen. Måste bli bättre på det!
Sen tog vi oss igenom en engelska lektion och så var dagen slut. 
Men ska plugga engelska nu. Har prov nästa torsdag. Men klockan är ju faktiskt bara tre så någonting mer ska man kanske kunna hitta på idag. 
Jag ska iallafall boka tågbiljett så kanske tar mig en cykeltur och hämtar ut dom nu när det är så fint väder :)

TA MIG TILLBAKA!
 


131009

Åh vad skönt det var att sova till halv 8 imorse! Tog mig en liten sovmorgon och jag blev klar i god tid ändå!
Idag har det varit en riktigt rolig dag i skolan :) Gjorde folieslingor med blondering på docka. Så mycket lättare än med balsam som vi har gjort med förut ! Sen så såg vi på en demostration med slingor också.
Slutade tre så då åkte vi in till stan, jag lämnade tillbaka ett spetslinne och sen åkte vi hem igen.
Sen dess har jag pluggatpluggatpluggat! Samhäll och läst klart min bok.
Så nu är jag klar med det, känns bra :)
Sen kom Anna hit och hämtade lite saker och sen blev det mat. eller ja, vi åt matlåda idag, våran micro är KASS, haha tar typ 20 minuter att värma maten ju. Iofs så är den ju inte direkt ny heller så det kanske inte är så konstigt...
Nu sitter vi och kollar på DH, älskaree!

Nej nu börjar det nog igen, vill inte missa en enda minut så ska sluta!
Ha det så bra!


121009

Glömde säga att Jag och Niklas hade 6 månader igår! <3 Tiden går fort när man har kul helt enkelt :) 

Nu har jag iallafall lyckats få in bilderna så här kommer det några :)

110910

Så var den här helgen över och nu sitter jag här i lägengeten, själv, Förstår inte hur Linnea orkar åka på morgonen när man kan få sova typ 2 timmar extra här! Menmen, iallafall så drog vi bara härifrån i lördags så det är ju inte direkt hemtrevligt nu... diskdiskdisk, flaskor överallt, och inte direkt så fint. Men det får vi ta tag i imorgon, jag tänker INTE göra allt det här själv ;P

Men fredagen då, hann inte blogga mer efter det senaste inlägget, vid två tiden kom josse och Linnea och hämtade mig och vi åkte till stan och shoppade lite.
Kom hem runt halv 5 och så det blev lite stressigt med mat och allt, plus att jag hade beslutsångest för vad jag skulle ha på mig. Men blev den svarta kjolen och rosa klänningen under :) Och när det redan hade kommit lite folk så såg vi att vi hade jätte mycket disk och man kan ju inte direkt ställa sig och diska då, så jag kom på den smarta iden och vi slängde ner all disk i en påse och in i ett skåp... Berätta INTE det för någon! haha
Sen började det rulla in mer folk men blev inte alls så många som vi var från början, och det var nästan tur! haha, lägenheten känndes rätt full ändå.
Men jag hade iallafall jätte kul :)
Våra kära Nynäs vänner kom också! Så kul att träffa dom igen, inte sett dom sen p&l!
Vi fick ett jättefint knivställ och ljus från dom också :) Var ju bra eftersom atta våra ljus numera är i tusen bitar...
Sen fick vi lite annat fint i inflyttningspresent också :) Tack för det!
Och efter en liten lagom nattpromenad till staden och lite väntan där åkte vi hem och kom väl i säng runt 4 nångång skulle jag tro.

På Lördagen åkte vi hem igen. Jag Niklas och Dalle, haha lite småkul att åka bil med två killar som sitter och sjunger på backstreet boys låtar !
Sen vart det två födelsedagsmiddagar, först till Mormor som fyllde 69 varmrätt och efterrätt gick ner där, sen två timmar senare var det bara att förflytta oss till prästhyttan där det var middag för Niklas morfar som fyllde 85. Där skippade vi förrätten och körde på varmrätt och efterrätt... Jag och Niklas var lite lagomt mätta efter det kan jag tala om!
Men trevligt var det.
Sen gick vi hem och såg på fotboll med Olle och Dalle som redan var där. Gaaah vad surt! två mål in som dömdes bort! okej de var ju faktiskt offside men iallafall. Sverige var mer värda att vinna den matchen!

Och idag åkte Niklas igen men han åkte vid halv 5 tiden den här gången så blev ju lite längre än förra gången iallafall. Och det känndes lite bättre att säga hejdå idag iallafall eftersom vi ses redan nästnästa helg igen :)
När tåget åkte gick jag till Petra och klippte henne och sen hem packa ihop lite saker och sen var det min tur att ta tåget. Jag är astrött efter den här helgen så nu ska det bli skönt att gå och sova alldelens strax :)

Vettesjutton vad det är för fel på kameran nu för det går inte att få in bilder på datorn så vi får ta det imorgon eller så om det fungerar då :)

Hoppas ni har haft en bra helg allihopa! :)

Puss


091009

Hallå allihopa! Allt bra med er?
Jag mår kanoners och är på superbra humör! :D
NiklasNiklasNiklas! <33 Några timmar kvar nu bara tills jag får träffa honom! Nu har vi vart ifrån varandra i typ fem veckor !

Vaknade iallafall rätt tidigt idag och försökte somna om men det gick verkligen inte! Så vid halv nio gick jag upp, åt lite youghurt och sen tog jag en morgonpromenix.
Nu har jag typ precis kommit hem så tänkte börja städa lite innan Linnea och Josse kommer upp. Får se om vi kanske följer med Josse ner på stan en sväng, hon skulle shoppa men vettetusan om vi hinner med det. fullspäckat schema idag!
Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ta på mig. Igår när jag var ner på stan så kom jag hem med en svart kjol och ett svart spetslinne. Får se om det kan komma till användning. Hade ju lovat hanna att hon skulle få låna min kjol kväll så nu hade jag ju ingen..
Men jag är fortfarande osäker med när Linnea kommer hoppas jag få lite hjälp iallafall.

1. Rosa klänning med en svart kjol över så klänningen blir som en topp
2. Svart spetslinne med aprikos kjol
3. Svart spetslinne med svart kjol, plus ett smalt skärp
4. Svart kjol med lila spetströja
 
Några allternativ och sen har jag en lila klänning med bara ett axelband som jag också funderar på.
Hm, någon som tycker något?

Nej nu ska jag ta tag i städningen!
Hörs senare :)


Dagens




081009

Äntligen helg! :D
Fick hemupgifter på samhällen imorgon så vi blir lediga! Så skönt :)
Fick sluta tidigar på engelskan så slutade redan vid 13.20 Så i ungefär en timme har jag varit hemma och jag har inte ens tagit av mig skorna än! Ska till stan snart och converse är dryga att ta av/på sig och vi ska ändå städa imorgon. 
Men var inte riktigt medningen att jag skulle vara kvar här så länge, fastnade här som vanligt.
Linne har åkt hem för att jobba idag så jag har inget vettigt för mig. Därför ska jag åka till stan och kika lite. Sen blir det nog en promenad i det här underbara vädret!
Sen plugg ikväll.
Men ja, nu blir det stan. Måste handla lite mjölk och småsaker också.

Kom aldrig hem till oss efter att vi har tvättat föresten...
Haha, det hänger underkläder lite var stans i lägneheten.. Så kan det gå!


071009

Trött!
Sitter här och håller på att somna, ska gå och lägga mig snart.
Igår satt jag uppe och läste en bok vi har på svenskan. trodde den skulle vara klar idag och igår hade ja fortfarande 150 sidor kvar! Så jag läste och läste, men efter 60 sidor gav jag upp :P Jag är verkligen ingen bokläsare så jag slutade och hoppades på att jag hade fel och att den var tills nästa onsdag, och vilken jädrans tur jag hade! :D

Hoppningen idag gick askalas! Tävling i Svärdsjö mayby?

Imorgon står idrott och engelska på schemat, sen är det heeelg för våran del :D Skönt.
Nej nu ska jag se om hanna har något jag kan låna om ingen av mina egna partyblåsor skulle fungera. Sen blir det sängen!

Sovgott :)


051009

Hej :)
vet att jag lovade bilderna igår men jag glömde hela av det ! Jag och Linnea var ute på äventyr och när vi kom hem var det bara mat och en jädrans massa plugg som stod på schemat. Men nu kan jag slänga upp lite iallafall tänkte jag.



Snygga brudar va?


Idag har vi haft färg hela dagen, så kul! Jag älskar verkligen det här!
Och igår fick jag för mig att jag skulle bli brunett. Eller jag har funderat på de förut också men aldrig vågat, men så skulle jag fundera tills idag tänkte jag.
Men så i skolan så fick vi veta att vi skulle ha egen hårvård 20 oktober så då kanske jag gör det då istället. Känns lite tryggare med lärare som kan ta ut en bra färg osv så vi får se :D Är riktigt sugen iallafall!

Idag har vi tvättat och vart runt till grannarna igen, ingen hemma idag heller! Haha alltså vi börjar tro att de inte ens bor här. Ska göra ett försök till lite senare.
Ikväll börjar Desperate houswives äntligen igen ! :D Som jag längtat!

Imorgon ska jag hem, hoppträning på G igen. Sen torsdag och så är vi förhoppningsvis helt lediga på fredag :) Guuuu vad jag längtar till Fredag!

Aja, tjiing!

041009


Hej!
Den här helgen har det inte blivit mycket till uppdatering inte!
I lördags var jag alltså med Johanna i åsebo när hon tävlade. Synd att det inte blev någon placering för laget men alla var jätte duktiga ändå :)
När jag kom hem blev det middag hemma med mormor och morfar, pappa gjorde oxfilé. Jag åt och njöt! Blev jätte mycket över också så jag har med mig matlåda till falun nu :)
Idag har det vart en heldag i hamre med tävlingar och krångel hit och dit, men krånglet har jag vant mig vid nu så det gick bra ändå. En posetiv sak är ju iallafall att ekonomin gick ihop den här gången! Så slipper man sitta där och räkna på en massa efteråt. Nu är jag liksom klar med allt så det känns skönt.

Nu sitter jag på tåget till Falun. Linnea kommer upp imorgon så jag får sova själv.
Imorgon är det skola igen och nu hoppas jag att den här veckan går fort för på fredag kommer min älskling hem och på fredag blir det party för fulla muggar! Kommer bli en awsome helg!

Nu ska jag snart byta tåg i borlänge så ska stänga ner datorn nu.
Men imorgon ska jag slänga aupp lite bilder från hur vi såg ut på klassfotot! haha det är något att hålla utkik efter vill jag lova ;)

Ha det så bra allihopa :)


021009

Idol för tillfället.
har precis ätit asgod mat som pappa gjorde.

Idag har jag haft svenska och sen samhäll där vi gjorde ett prov på brott och straff. Gick rätt bra känndes det som :) Vart klar tidigare så hann med en tidigare buss hem. Vid 4 tiden åkte jag Louise och Freja ut och spelade golf, Louise pappa följde också med. Gick rätt bra faktiskt! För att inte ha spelat på typ 1 månad iallafall.
Kallt som attan var det bara mot slutet iallafall.

Men nu ska jag fortsätta kika på idol.
Blir nog sängen rätt tidigt, imorgon ska jag följa med Johanna till åsebo där hon ska tävla.

Vi hörs! :)

011009

I det senaste inlägget skrev jag hur peppad jag var på att spara till Jimmy shoo, efter jag hade skrivit det åkte jag till hamre på möte och nu ska vi tydligen flytta KM hoppningen till 14 NOVEMBER! Jävla skit.
Jag ska ju vinna iår med så jag måste verkligen vara med! Hm, är jag riktigt snäll så kanske Niklas vill köa åt mig? (A)
haha nej det finns nog inte så många killar som skulle ställa sig i en kö flera timmar innan de öppnar för ett designersläpp. Med de brukar ju släppa några ex på internet klockan 12 på natten så får sitta uppe då istället och fösöka.
Men annars så är det ju väldigt mycket bättre för min ekonomi att låta bli.
Jag har faktiskt börjat överväga om inte en utlandsresa känns mer värt än ett par skor. Men jag är inte säker än. Det är ju trots allt Jimmy shoo, hur ofta kommer de ha ett sånt här bra samarbete igen liksom?

Nej börjar bli lite hungrig så ska nog slänga ihop lite köttbullar och makaroner :) Sen blire en massa plugg innan Idol.

föresten så lärde jag mig något på Engelskan idag! Första gången på ett år faktiskt, tummen upp för det!


RSS 2.0