<3





Åh vad partsugen jag blev när jag lyssnade på den här låten, så sjukt bra! 

Men nej, ska nog se om det finns något på tv annars sova...
Blir väl förmodlingen väckt när Niklas snubblar in nångång i natt.
Imorgon blir det en sväng ner på stan, måse köpa en ny foundation och så har jag faktiskt inte hunnit in på alla roliga butiker än heller så tänkte släpa med niklas till nordstan imorgon. Fast tror jag säger att jag ska hjälpa honom hitta gardiner för annars har han säkert något viktigt skolarbete som måste göras.... Hoppas det blir ite finare väder bara, har vart regn och mulet idag med.
Men iofs igår var der superfint på kvällen så jag var ute och gick efter praktiken. Lite lagomt slut i benen men pallrade mig ner till meddo och solade 20 minuter och sedan gick jag tillbaka igen. Tog faktiskt inte alls lång tid att gå dit så :)




300410

Hallåhallå, kom hem för ett tag sen, har varit på avenyn och sett cortegen. Ville ju egentligen bara se Niklas och dom men dom hade nr 44 så tog ju ett bra jäkla tag innan de kom. Men sen kilade jag hem, köpte godis så jag kan mysa lite här ikväll med lite vin, första avsnittet av the hills sesong 6 och massa godis. Medans Niklas och dom andra är i kårhuset och har kul, och hör the sounds spela live! Känns bra surt.

Menmen, igår hade jag Niklas kompis Ola på salongen som modell, klippte honom. Tog sin lilla stund men sen blev det bra och han var nöjd. Och idag har jag lagt en bottenfärg på en kund, stylat lite och gjort lite uppsättningar.
Men nu är det bra skönt med helg alltså, blir ju rätt långa dagar.

Nej nu är jag bra sugen på första avsnittet på the hills som kom ut för några dagar sen. Har inte hunnit sett det så passar på nu när niklas ändå är borta !

Hoppas alla får en trevlig valborg!

270410

Idag har jag rullat, rullat och rullat, permanent alltså. Har nästan lite ont i fingrarna!
Tränat lite på folié också. Ikväll blir det bara mys hemma, till DH. Niklas är och bygger cortege så vettesjutton när han kommer hem.

Det är lite tråkigt väder här i göteborg, hade ju tänkt mig massa sol och värme men det är grått! Varmt är det ju iofs men solen vill inte titta fram.

Har lyckats fastna i resväskan och gjort ett hål i mina leggings med dragkedja längst ner. Och inget hm har dom kvar med silvrig kedja! Jag blir galen, vill bara ha silvriga, gillar inte de med guld... Aja får väl leta vidare, finns ju ett antal hm här, något borde ju ha.





270410

Hej på er :)
första dagen på praktiken igår var helt okej. Men kan berätta lite mer ikväll eller imorgon.
Nu ska jag fixa till håret och sedan åka.
Men fan vad snabb jag var idag. gick upp vid 8 och kvart i 9 hade jag hunnit duscha, sminkat mig, fönat håret och fått på mig kläder!
Har setat och kollat på the voice och ätit frukost här nu. Så skönt att inte behöva stressa.
Men en plattång genom håret nu, sen kila iväg till spårvagnen.

Ha en bra dag ♥

250410

Idag har jag och Niklas vart nere på stan. var på jakt efter gardiner och tavlor. Han har fortfarande inte fått upp något och han har bott här i 8 månader...
Men hittade en jätte fin tavla iaf.
Blev thaimat också, mums!
Nu är Niklas på någon sittning eller vad det var så jag är själv hela kvällen.
Ska skriva klart min samhällsuppgift som ska skickas in idag och sedan se lite gamla dh avsnitt som jag missat. Så blir det sängen tidigt idag. Måste vara pigg och glad imorgon, första dagen på praktiken! Måste kolla vad jag ska ha på mig också...


...

Hm, tre skärmar, och det är bara jag här...



Måste se lite roligt ut!


240410

Har åkt en timme nu. Framme runt halv fyra tror jag. Gud vad jag längtar!

Just nu sitter jag på ett sånt här tågibergslagen tåg nivet, och det finns inga eluttag så får bara roa mig med datorn i 40 minuter till. Menmen, sen från katrineholm blir det x2000 sista biten. Då blir det att skriva klart samupgiften också...

Fan vad stressad jag var imorse, sprang upp och ner till mitt rum tp 10 ggr innan jag fick med mig alla grejer. Pappa uppskattade att resväskan vägde ca 40 kg... Det jobbiga är att det mycket väl kan stämma! haha

Nej nu ska jag läsa lite bloggar, lyssna på musik och sedan äta lite lunch kanske, börjar redan bli hungrig. Dock ville inte mamma åka och köpa grejer till en kycklingsallad imorse och jag vägrar äta en sån där man köper med pasta i! Nej fy, så blev lite annat istället.

Ha en bra helg, det är jag säker på att jag kommer ha!

Alltsåvafan? Nu blev det kusiv stil helt plötsligt, utan att jag gjorde något! Aja orkar inte bry mig så det får vara såhär...

230410

Så var sista riktiga dagen i skolan avklarad! Känns mer än underbart.


Christina frågar " är du klar med uppgiften?" "ja, snart." Så har man inte börjat. ;PPppPPp

Hela klassen går och drar sånna där hela dagarna och det är ju så jävla kul men börjar fan bli lite uttjatat nu...


Menmen, efter skolan sa jag förväl till tjejerna och åkte över till Borlänge där mormor, morfar och Petra var. Så åkte med dom hem och fick pannkaka innan Eric kom och hämtade mig och vi åkte och klippte honom. Eller, det var väl jag som klippte kanske :P

Klockan fem var det spinning och jag är lika trött som vanligt efter ett spinningpass.

Nu håller jag på att packapackapacka. Fan vad grejer det blir....
Imorgon ska jag gå upp tidigt! Åker halv 11 och innan det ska jag åka till stan köpa grejer till kycklingsallad (de man köper är inte goda ! ) , åka hem, slänga ihop salladen, åka tillbaka till stan, hämta niklas kavaj hemma hos honom och sen förhoppningsvis komma till stationen innan 10.24.

Nej nu lär jag fortsätta. Går inte superfort här, städar nämligen lite samtidigt :)

Men vi hörs imorgon när jag hoppat på tåget!

Puss!


Sovgott!

Blev 20 minuters solning idag, så underbart skönt :) Fick mat hos mormor och morfar efter klippningarna också. Sen kom Wilma och klippte sig hon med.
Imorgon blir det skola till 12 nångång och sedan hem och klippa eric, gå på spinning, packa det sista och mysa med familjen. Nästan så man kommer sakna dom lite under de här tre veckorna.

Men nu ska jag plocka undan lite här och sen blir det nog sängen, klockan 05.30 ringer klockan imorgon, men då äre fan sista dagen på hela tvåan! :D




220410

Precis vaknat och ätit frukost, underbart skönt att sova ut lite ! :)
Ska dra på mig lite kläder och sen åka till stan.

Varför i helvete snöar det ute???? :(



Falun i början av september förra året. Så fint!



210410

Ridningen idag gick som en dröm! Hur fan ska jag klara mig utan ridningen nu? Vill ju tävla, vill inte vänta tills i höst!
Men antar att jag kan klämma in några träningar när jag kommit hem från praktiken också :)

Annars idag har det inte häns så himla mycket, går bara och väntar på att få åka till göteborg. Känns som skolan redan har slutat för jag har inget mer i nån kurs att göra! Eller jo, en samhälls upg men ändå.

Imorgon har vi studiedag. Så jag ska åka till stan på förmiddagen, sola och sen kila till mormor och morfar, klippa dom och sen får vi se om det blir nån mer klippning efter det också.
Sen så lär jag väl börja packa också :)



Underbara häst <3

200410

Temat idag var vänskap! Hade fyra olika föreläsningar och sen lite lekar på eftermiddagen. Var ju ganska kul att se träkillarna rulla permanent faktiskt ;)

Påväg till borlänge gick bussen sönder också, men som tur var så  kom det en till buss bakom som vi fick åka med. Så slapp vänta iallafall.

Nu ska jag ut och gå en sväng och sen blir det DH mys ikväll! En till bra sak med att bo hemma (Y) Har ju missat det ett par gånger eftersom de tog bort våra kanaler...

Men nu, på med dojjerna!

190410

Vilken härlig dag! Idga har jag bara gått runt och varit glad :)
Gjort två klippningar, en jätte söt liten kille på tio år. Han gjorde verkligen min dag, så himla gullig!

Stannade kvar I Falun efter skolan och umgicks lite med Lina, Millan, Iza och Martina. Kommer ju inte ses på evigheter sen när vi går ut på praktik så bäst att passa på medans man kan!
Kom hem runt 8 ungefär så har inte hunnit med så mycket annat.

Imorgon är det temadag, vad temat är har jag ingen anning om eftersom jag bara läste den översta raden på lappen om vart vi skulle vara. Men det blir väl spännande att se!



Glad tjej!



Långpromenad

Jag och Louise var ut och gick nu på kvällen. Runt pershyttan och sen när vi kom hem till mig så ville jag gå mer så vi gick en stund till. Var hur skönt som helst, varmt och nästan lite sol :)

Ångrade mig om solningen imorgon, åker till falun och fixar Niklas 1 års present istället. Så tar jag solningen på Onsdag istället när vi slutar 12 :)

Har kommit på att jag typ går 2,5 dag till bara på hela tvåan! Imorgon börjar vi ju efter lunch så det blir ju en halv dag sen tisdag går vi till 3, onsdag slutar vi tolv, torsdag studie dag och fredag också 12 typ :) Så tre halvdagar och en hel bara!
Hur underbart?




180410

Idag har jag gjort en massa folie i Hannas hår. Lite ljusare iallafall, blir bättre och bättre!
Tog sin lilla tid så har inte hunnit med något mer idag. Men ska väl ta en sväng till Linnea och lämna/hämta lite saker.
Sen tänkte jag slå en pling till Louise och se om hon vill gå runt berget eller något.
Och så ska jag skriva lite frisörarbeten och fortsätta plocka det sista på rummet.
Där har ni min dag!

Imorgon börjar vi 12.20 så tänkte kanske åka till borlänge och maserhallen och sola på morgonen. Har hört att solarierna där ska vara asbra och tydligen billigt också!

Jaja, nu ska jag gå!
Ha en bra dag :)

170410

Fan jag börjar gråta! Pratade nyss med Niklas som berättade att THE SOUNDS ska komma till chalmers på valborg eftersom dom har en jätte stor fest i kårhuset, men kul att man är 18 och får komma in dårå!!!!! Seriöst, fan vad det suger att vara 17.



Idag iallafall har jag varit i borlänge och bytt mina golfskor, köpte en ny övningskörningskylt och sen fick jag köra bilen till volvo för alex skulle köpa en bmx, han hittade ingen så åkte till falun och volvo där han köpte en. Sen åkte vi till citygross och handlade och sen borlängevägen hem! Har alltså kört hur långt som helst idag, och det gick kanon bra!
Men nu är jag helslut och ska fortsätta med mitt rum, plocka och fixa lite.




160410

Fan vad trött jag är, jag har vart i skolan, packat, flyttat, vart på spinning och nu håller jag på med alla jävla kläder. Allt är snart på plats i garderoben och min 1,40 säng är äntligen på plats igen. Nu återstår det bara 153 kartonger också...
Det är inte kul att flytta alltså, men fan vad skönt att bo hemma igen!

Är alldelens för slut för att skriva något mer så återkommer när krafterna är tillbaka och förhoppningsvis några kartonger uppackade också.


150410

Dålig uppdatering här känner jag, men har fullt upp!

I tisdags var det egen hårvård. Jag slängde i lite slingor på iza och så klippte hon mig. Så använde vi ett schampo med röda pigment i på mig för att fräscha upp färgen lite. Lite bättre blev det allt. Hade ett sånt fast brunt när jag hade mer brunbrun färg och det fungerade inte alls bra men det här röda var rätt bra! Så ska nog åka till moduline och köpa ett nån dag. Slipper man färga lika ofta, tummen upp för det!

Igår hade vi hoppning och det gick verkligen hur bra som helst, skönt, eftersom det var sista hoppningen på ett tag nu innan jag åker till göteborg.

Idag har vi haft företagsekonomi och idrott, sen för en gångs skull var det god mat!

Gjorde en idrottsuppgift när jag kom hem och sen tog jag cykeln till stan och kikade lite. Att cykla på en cykel utan luft är fan inte kul... Och som grädden på moset började det regna när jag cyklade hem också...

Nej nu ska jag gå och slänga i en tvätt, sen blir det flyttpackning, mat, dusch, oth osv :)


120410

Idag sov jag till tio! Det var så skönt, gick upp gjorde frukost och kollade på oth. När man väl börjar kan man ju inte sluta! Vid halv 1 tiden kilade vi till skolan, gjorde lite långhårsuppsättningar och hade utvecklingssamtal.
Det har vart kanonväder här idag med, synd man inte kan ta en springtur bara... Dumma fot!

Och nyss ringde mamma och gjorde mig ännu mer stressad än vad jag redan är över allt med flytt och praktik och sånt. Nu ska vi tydligen flytta ut redan den här helgen!
Jaja vi får se hur det blir.

Idag har jag lagat mat för en gångs skull! pastasås med bacon, majs, paprika och ärtor. Kanske inte låter så gott men faktiskt så är det det!

Har sett oth även nu på kvällen ( måste låta som jag inte gör annat! )

Men nu börjar Louis vuitton spring/summer så ska kika lite på den :)

Puss


Skratta eller gråta?

Ja det kan man ju undra. Vi satt ute i solen och plötsligt skulle jag och Alex ta tävling och springa till altanen. Och nu på våren när snön har smält är det ju lite vattenpölar, lera osv lite var stans. Vad sjutton tror ni att jag gör då?
Springer, snubblar, och ramlar rätt ner i en lerig vattenpöl. Min fot går typ av och hela jag är lerig och blöt, håret och allt! Man kunde liksom vrida ur mina kläder efteråt.
Och där ligger jag, i vattenpölen som faktiskt inte var så himla liten, skrattar och gråter och skriker på samma gång.
Men kunde ju inte ta mig upp heller eftersom jag först trodde jag hade brutit foten.
Så pappa drog upp mig och jag kan fan knappt röra på foten. Satt mig på en stol i duschen för att få bort leran. Kunde inte ens stå!  Och ja, nu sitter jag här med lindad svullen fot. Hade alex kryckor innan men de är ju en anning korta.

Så blev ingen körning till kupolen inte. Men åkte till dit iaf, efter att ha vilat nån timme kunde jag stödja på foten lite iaf och det var ju bara golfskor vi skulle kolla på.  Och jag hitade ett par också! :) Så nu är jag redo för golfsäsongen. Var lite svårt att prova med en svullen fot bara... Haha faaaan, hur lyckas jag?

Jaja, mamma och Hanna skjutsade mig till falun sen så nu är jag här och tänkte se ett oth avsnitt nu.

110410 ♥

Idag har jag och Niklas 1 helt underbart år tillsammans! ♥
Känns så sjukt bra allting, jag är så lycklig!


idag är det superfint väder, så jag tog mig en springtur imorse. Det var skönt. Nu har jag duschat osv och tänkte gå ut och sätta mig i solen en stund.

Hörs senare ikväll !

100410

Har nyss ätit oxfilé och potatisgratäng! Underbart gott, speciellt potatisgratängen som jag själv gjorde! Måste få skryta lite för den blev helt perfekt den här gången.

Ikväll blir det mys hemma medans alla andra går på hotellet och skakar sina rumpor i äkta 70-80 talsanda.
Kul att man fortfarande har några (JÄTTEMÅNGA) månader kvar till 18....

Imorgon ska jag styra bilen till kupolen, två flugor i en smäll! öva på körning, och få mamma med att betala nya golfskor.
Nej men faktiskt så måste jag ta tag i körkortet snart känner jag. Köra rakt fram det kan jag ju, men är nog lite mer parkering, stadskörning och sånt jag behöver träna på. Och möjligen att hålla hastigheten lite bättre...
Imorgon ska jag försöka tänka på allt och köra så mamma slipper sitta med andan i halsgropen hela vägen.

Volvo C30 verkligen en perfekt första bil! Och så snygg, den måste jag bara köpa sen nångång!



.

Fan vad slut jag är, verkligen helt slutkörd efter spinningen. Men det är väl därför man tränar kanske?
Tänkte lägga mig och se något avsnitt av the hills, gamla då såklart. Längtar som sjutton tills säsong 6 kommer! Har ni sett trailern ? Om inte så får ni den här.


090410

Träningsverk!
Afrodansen igår var så mycket jobbigare än vad jag trodde! Efter en halvtimme kände jag "Hur fan ska jag orka ett till pass efter det här?"
Men kul var det och afron var ju mer kondition och pushen är mer styrka så det gick bra ändå.
Och när man kommer hem och ska äta och känner att man knappt orkar lyfta gaffeln till munnen, då har man väl tagit i tillräckligt?

Ikväll blir det spinning och sen hem och äta Entricote. Och så måste jag slå en pling till baby också, han har tenta imorgon! Jag tycker ordet tenta låter så läskigt, så himla stort på något vis. Kan man inte bara kalla det prov liksom?
jaja, och på Söndag har jag och Niklas ETT ÅR! <3 Helt sjukt hur fort tiden har gått... Men tiden går väl fort när man har kul antar jag :)

Puss

Nääe vad fan gjorde jag nu då? Äsch ni får stå ut med att texten ser ut så här, jag är inte så teknisk av mig och vet inte hur man får bort det...


Dubbelpass

Haha, vart sjutton såg jag det fina vädret? Var ju inte alls sol idag...
Jaja, har fått lite plugg gjort istället.

Ikväll kör jag på dubbelpass också. Afrodans och Push med Johan och Hanna. Så ska gå och dra på mig träningsbrallorna, kasta upp håret i en knut och käka en banan. Sen är jag redo för träning!
Måste verkligen ta tag i träningen nu. Och jag vet att jag säger det här väldigt ofta utan att det händer nånting men säger jag det tillräckligt många gånger kanske det tillslut fungerar... Vad tror ni?

080410

Blev en jätte bra kväll igår!
Grillat, potatisgratäng och tzatsiki. Vitlök är inget att leka med! Stackars alla som träffade oss senare på kvällen. Jag menar, 3 klyftor i tzatsikin? Och lika många i potatisgratängen typ.... Men got vare!
Hade iallafall jätte trevligt, satt och pratade om allt mellan himmel och jord och sen tog vi en sväng förbi en och enhalv. Det är ju härligt att man kan komma in på sitt eget leg när man inte ens är 18 iallafall...

Enda bilden från igår...



Idag verkar det vara jättefint väder iallafall så ska nog ta mig en springtur idag! Eller också blir det push ikväll. vi får se. Ska iallfall ut i solen!

Grillmys på g!

Väntar på att mamma ska komma hem med bilen så Hanna kan skjutsa mig till Linnea. Men tror inte hon slutar förens fyra! Jaja, får väl sitta här och lyssna på johnossi så länge då.





Ha en bra onsdagskväll allihopa! ♥


070410

Godmorgon!

Har legat och sett på Raw hela morgonen. Var viktor och rolf spring/summer 10 och sen Lanvin.
Snart ska jag klippa Hanna, sen göra lite skolarbete och sen blir det grillning hos Linnea.

Nu har jag kommit in i en sån här "sjuka drömmar period" igen.
Konstigt det här med drömmar egentligen.....

Men nej, dags att ta tag i dagen!



Lanvin s/s 10





060410

Nu har killen som skulle kolla på lägenheten precis varit här.

Jag vaknade innan klockan ringde imorse! Så nu är jag allt utvilad.
Nu ska jag nog kika på ett oth avsnitt innan jag ska åka in till stan och shoppa lite. De öppnar ju inte förens 10 så kan inte åka än.
Men fan vilket dåligt väder det är! Grått och regnigt. Aja, bättre än att det kommer snö iallafall.
 


010310

Aprilapril! Har redan gått på ett aprilskämt idag...

Igår var jag hemma från skolan. Hade ändå bara en lektion. Så jag och Niklas åkte och spelade bowling. Som vanligt vinner jag första serien och förlorar sen. Tror jag blir trött i armen eller något.

Och idag åkte jag till skolan för en lektion, lämnade min rapport och åkte sedan hem. Niklas kom och hämtade mig och sen har vi gjort egna köttbullar! Dom blev så goda :)
ikväll åker vi till Norge och kommer hem på måndag, kul!
Kanske bäst att börja packa nudå? opps....

Ha ett bra påsklov nu allihopa!


RSS 2.0