310110

Åh, idag sov jag riktigt länge! Gud vad skönt det var :)
Louise ringde nyss och var sugen på att åka pulka så vi ska ta med oss alex och jacob och gå och åka! :D 
Och Elin skulle bort på middag så hann inte klippa henne idag. Får ta det en annan dag.

Så får se om jag åker upp tidigare till falun eller hur jag gör sen.

Men nu ska jag klä på mig och sen möta upp Louise! :D
Ha en bra dag :)


Robinsonfinaliiiii

Jag övningskörde nyss, skjutsade hanna och lynette till stan och svängde in på sött och surt en sväng och köpte lite godis. Så snart blir det robinsonmys :)
Men jag har typ inte kört alls under vintern ( mamma är så feg! ) så det är nästan lite ovant, men jag tycker iallafall att de går skitbra! Kanske ska börja öppna teoriboken snart? Så man slipper råplugga precis innan...
Jag längtar iallafall sjukt mycket tills jag får körkort, men jag får vänta 5 månader ungefär. Men snart får Linnea körkort också!
Dock så vill hon inte berätta när hon ska köra upp... Sååå fjantigt! haha ( pik till Linnea)


300110

Vilken jävla träningsdag!
Började imorse med spinning klockan 10. Drygt som bara den, åkte hem och böt om och sedan åkte jag upp till Louise och vi åkte längdskidor i 1,5 timme...Kommer kännas i armarna imorgon!
Men nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag inte göra nånting mer på hela dagen! Nu förtjänar jag faktiskt att bara ligga i soffan och typ, äta popcorn eller något! Robbinssonfinal ikväll ju, måste se :)
Men nej, duschen nu.
Hörs senare, pussen!


290110

Hej, gud vad skönt att komma hem till riktigt internet, mitt mobila som jag har i falun suger! Ingenting har fungerat...

Men nu är jag hemma, eller har varit sen klockantvå typ. Kom till stan vid 1 och då precis ringde Petra och ville att jag skulle klippa henne. Så gick dit och toppade henne. Fick lite produkter efter hon säljer smink från E. Funktionhouser. Asbra grejjer!

Och igår var jag ju på kurs på M.U.S Den var helt okej, visste ju det mesta eftersom vi har haft make i skolan. Hon som hade kursen har även vart på skolan osv. Men kul ändå!
Sen så fick jag ju produkter också, tog ett löspuder, en svart/blå skugga som är asbra att sota med och en snedställd pensel till bryn och smala linjer osv :) Super nöjd! Fick även använda mitt 30% rabatt kort som vi får genom skolan. Så jag fick produkter för 450 nu istället för 350! Kalasbra :)

Kvällens planer är ännu oklarade, så vi får se vad som händer :)

280110

hejhej, igår gck det kanon på hoppningen, så kul :) Längtar tills det blir tävlingsäsong!

Imorse blev det att gå upp astidigt igen då, men skoldagen gick snabbt. Nu ska jag snart ta bussen in till stan och möta upp Linnea, kanske åker till borlänge till Lina, Martina och Iza också. Tönkte kika i lite butiker, men absolut inte köpa något!
Sen klockan 5 ska jag till Make up store på smink kurs :) Roligtroligt, sen ikväll är det robinsson också, kvartsfinal eller något tror jag.



Nej, nu lär jag SPRINGA till bussen!


260110

Kundpasset imorse gick bra :) Var dock lite rädd att färgen skulle bli för mörk så sköljde lite tidigare och resulatet blev kanon bra då.
På eftermiddagen gjorde jag ingenting! Vissa hade inte blivit klara med sina kunder så vi hade inte riktigt börjat med något utan alla gjorde lite vad de ville. Så jag och några till satt vid millan som fixade sin docka tills på torsdag när de ska på uttagning till SM. Vi var lite smakråd osv.. haha så där fördrev vi tiden hela eftermiddagen.
Kvart i tre fick vi kila hemåt iallafall.
Jag åkte till stan och fixade lite. Köpte en klänning till Linneornas (eller vad sjutton man ska säga) fest också :) Kommer nog bli bra.

Nu sitter jag och ser på One tree hill och efter så måste jag plugga på bellman... Har Prov på det imorgon.
Alltså mina onsdagar nu för tiden är inte roliga! Först har vi svenska och samhäll, sen en hel eftermiddag med matte! Alltså en hel dag med bara vanliga lektioner! 3 stycken också...









...

Hm, sitter här och väntar på den där killen som skulle komma och kolla på lägenheten, men nu har det gått 40 minuter sen han skulle vara här! Jag som städat, diskat och allt :P haha Bra att få det gjort iofs men nu kan man ju undra varför han inte kommer. Jag menar, brukar man komma senare än halv 10 till folk man inte känner?
Jag tycker det är lite läskigt också, jag menar det där kan ju vara vem som helst! Och jag är helt själv här...

hah, nu fick jag ett sms av Linnea att han hade ringt och sagt att han var magsjuk... Och det kom han på nu? Fyfan... aja, då vet jag det, slipper jag gå och vänta.

Nu ska jag ringa Niklas igen och säga godnatt :)


250110

Hej på er!
Idag ha vart en bra dag :)
Började ju matte B idag. Som tur var fick jag tag i Malin igår kväll så vi åkte dit sammtidigt (har matte B på kristine).
Varken hon eller jag hittade och hade inte en anning om vilken sal vi skulle vara i. Men vi träffade på några andra i klassen så tillslut kom vi till rätt klassum iallafall.
Läraren verkade jätte bra och om det ska vara såhär lätt kommer det ju inte bli några problem alls, men jag antar att det kommer svårare saker om ett tag.
Nästan lite kul att ha matte igen, var ju mer än ett halvår sen. Men jag antar att jag inte kommer säga det så många fler gånger.

På eftermiddan hade vi frisör. Vi i A klassen hade kunder och idag hade faktiskt alla kund! Jätte kul :)
Jag hade klipp + slingor. Blev kanonbra !
Imorgon hade vi också kundpass och även då hade jag klipp + färg. 
Jag bara älskar det här, det är så kul!

Nu ska jag börja städa lite här, eller iallafall röjja undan det värsta. Kommer en kille hit och ska kolla på lägenheten ikväll...




240110

Hej!

Guuud vad god middagen var igår ! Hade verkligen längtat efter god mat, det blir ju inte så mycket av sånt i veckorna om man säger så...

På kvällen satt jag och pratade med Niklas och efter typ 2 timmar på msn kom vi på att vi har skype... haha

Idag vaknade jag runt 10, ganska utvilad faktiskt :)

Nu ska jag packa ihop lite saxar osv sen ska jag åka till Eric.
Sen måste jag hämta ut biljetter också!
Ikväll åker jag nog tillbaka till Falun med halv halv 8 tåget.

Dags att kila!


230110

Jag pallrade mig iväg till spinningen idag iallafall. Klockan ringde halv 9, det tycker jag är bra gjort faktiskt.
Och fan i helvete vad drygt det var! Men efter ett tag kommer man ju in i andra andningen och då går det okej iallafall. Sen när jag kom hem blev det lite pilatesbolls övningar och sedan var jag ännu dödare.
Men såhär efter känns det ju hur bra som helst!

Men nu sitter jag iallafall här, nyduschad och nu ska jag dra på lite smink osv.
Lite senare ska vi över till Göran och Britt. Göran har fyllt år så det blir middag med släkten.

Men vi hörs kanske senare :)
Puss & Kram

220110

Två lektioner och sedan tog jag bussen hem. Träffade Louise på bussen hem från stan och vi bestämde oss för att åka längdskidor! haha
Det finns ju spår på åkern här i västerby så det var jätte bra. Och eftersom vi inte visste hur långa de var eller vart de ens gick så åkte vi bara dit vi kom typ. Blev en lite längre runda än vad vi hade tänkt, tog typ 1,5 timme tror jag!
Måste ju nästan vart en mil känndes det som. Helt slut i armarna !
Sen när jag kom hem så har jag tränat lite på min pilatesboll också.
Får se hur jag gör med spinningen imorgon alltså, vettesjutton om jag orkar, speciellt inte när det är klockan 10 på morgonen.
Men jag vill ju träna men kanske inte just spinning eftersom det är asjobbigt. Så kanske gör något annat istället.

Ikväll blir det mys hemma bara.
Nu ska jag gå upp och hjälpa till med maten!  
Den här låten får en på så bra humör! Man vill bara hoppa upp och dansa typ! :P

Ha en bra kväll!
 

Mys

Hade två lektioner idag, slutade halv 12 som inte var helt fel. Vid två tiden åkte Linnea och jag blev ganska rastlös på en gång. Helt tyst och ingen att prata med...
Så började kolla på one tree hill. Har inte följt det serien så nu ska jag börja från avsnitt 1. Men redan efter första avsnittet somnade jag i soffan! Haha
Men man blir bra trött på eftermiddagen när man gått upp halv 6 på morgonen.
Men sen ringde Niklas och väckte mig iallafall :) Och nu verkar det iallafall som att han kommer hem om exakt två veckor så det känns skönt :)

Sen har jag varit ute och gått och så styrka hemma på golvet. En dusch och lite mat senare sitter jag nu här med massa tända ljus och föröker ta mig igenom lite fler avsnitt.



Skulle ju iofs varit mysigare om man hade haft någon här att mysa med...


Hungrig!

Godmorgon allihopa!
Igår åkte jag ju hem på möte med TS och även idag blir jag hemma i hedemora.
Måste åka till vårdcentralen idag och hinner inte till skolan eftersom vi bara har två lektioner och dom är på förmiddagen. Så ganska skönt att vara hemma.

Men var tvungen att gå upp klockan 8 eftersom de skulle ringa från vårdcentralen så blev ingen sovmorgon inte...
Nu är jag verkligen ashungrig! Förstår inte hur jag alltid kan bli så hungrig direkt när jag vaknar? Menmen, ska gå upp och se om det finns ägg och bacon! Så slipper man äta lunch sen eftersom man håller sig hela dagen på det :)

Och idag ska Linnea köra halkbana, Lycka till, hoppas det går bra!

Men nu, en bamsefrukost!


Övaöva...

Tog ju med mig gitarren hit i söndags så nu nyss har jag tränat en massa :) Coldplay och the sounds låtar. Går ganska bra måste jag säga.

Men nu måste jag gå och diska.. Har världens berg i köket. Kanske skulle börja sluta skjuta på det hela tiden så det inte blir lika mycket varje gång. Enklare att diska lite och ofta än mycket ganska ofta ändå! Har börjat inse det nu faktiskt.

Men med en massa bra coldplay musik går det nog fort...Eller?



Godmorgon!

Eller jag har ju iofs varit uppe sen klockan 9 men iallafall.
Jag kunde verkligen inte sova mer så jag gick upp knöt på mig springskorna och tog en liten tur imorse. Väl hemma landade jag på vardagsrumsgolvet och gjorde lite situps osv också. Sen satt duschen inte helt fel om jag ska vara ärlig.
Men iallafall så har jag bestämt mig för att börja träna mer nu. Minst tre gånger i veckan. Fick ju träningskort i julklapp så det ska jag utnyttja.

Nu sitter vi här med varsin dator och med mtv musik på :) Ska ta och göra något åt mitt hår och sen ska vi nog traska ner till matsalen och äta lite innan vi börjar.


Men ha en jätte bra dag allihopa!

.

Nu sitter jag i lägenheten helt själv. Familjen lämnade av mig och Linnea har inte kommit än.

Nu sitter jag och ser på Tabatha's salon takeover. Kul att se hur hon kan förändra en salong på så kort tid :)
och på tal om salonger så börjar jag på lite panik över vart jag ska vara de sista tre veckorna på praktiken. Falun, borlänge eller Hedemora? Skulle vara skönt att vara hemma men samtidigt roligare att vara i falun eller borlänge på lite större salonger. Men jag vet inte, vi får se.

Blev inga skor idag... De som jag har kollat på innan såg inte alls lika bra ut på nu så jag väntar istället...

Haha på min bank internet sida så kan man kolla sin budget och statistik på hur mycket man gör av med osv...
Jag kollade på hela förra året och oj vad förvånad jag blev! Sjukt hur mycket pengar man gör av med utan att veta det. Iår ska jag försöka dra ner på det med ett par tusen iallafall.

Och idag fick jag ju skjuts hit så jag passade på att ta med mig min gitarr :) För mitt nyårslöfte är ju ändå att bli bra på det så nu ska jag träna! Bara den inte stämt om sig alltför mycket, jag menar då finns det ju verkligen ingen chans till att det skulle kunna låta lite bra iallafall... haha

Nej nu väntar jag på att En annan del av Köping ska börja!

Sovmorgon till 12.20 imogon :) Då ska jag sova ut så länge det bara går! Och det gå förmodligen inte jätte länge så kanske ska jag ta mig ut och motionera en stund på morgonen.


170110

Nu har min älskling åkt till göteborg igen...Känns inte alls bra. Att säga Hejdå till någon som man verkligen Älskar är det värsta jag vet. Även fast jag vet att det går bra och att vi ses igen om tre veckor så kommer jag aldrig lära mig att inte bli ledsen när man står där vid tåget och säger hejdå.
Men som vi sa igår, man kanske inte kan vara såhär lycklig hela tiden?
För det är jag verkligen, jag har människor runt mig som älskar mig och jag har människor runt mig som jag älskar. Jag älskar min utbildning och älskar livet som jag lever. Allt känns så himla bra!
En bra sak med långdistansförhållanden är ju iallafall att tiden man har med varandra blir mer kvalitéstid. När vi väl träffas är allting så himla underbart och vi bråkar aldrig! Inte ett enda bråk på 9 månader!
Vi är så jälva bra jag och Niklas och jag älskar honom mer än ord kan beskriva. ♥

Men nu får det nog vara slut tofflat...

I fredags blev det avskedsmiddag för Niklas hemma hos honom. Jag och Niklas gjorde maten :) eller ja, mest han men jag gjorde förrätten iallafall. Avocadohalvor med räkor och "klet" haha nej men vad ska man säga, ni fattar va?
Och sen helstekt fläskfilé och potatisgratäng och så glass med varm sylt och passionsfrukt på som efterätt. Smarrigt!
Sen spelade vi spel och hade trevligt :) Dock så förlorade nog jag och Helené ganska stort...



Men nu ska jag packa ihop lite grejer, äta osv och sen ska vi åka till kupolen en sväng.. Kanske ska man tröstshoppa lite. Ett par skor kanske? Utan att nämna det för pappa då såklart..
Sen skjutsar de mig till Falun och imorgon vankar världens fetaste sovmorgon! (Y) för det!


Ha en bra dag allihopa!:)

Fynd!

Idag när jag var på stan gjorde jag världens fynd! :D
En rosa klänning som jag har kollat på tidigare när det kom men aldrig köpte. Men nu fanns den bara i L men köpte den ändå. Var alldelens för lång så det såg jätte dumt ut men jag ska ha den instoppad i ett par jeans som en topp istället. Och det blev jätte fint :)
Sen köpte jag en röd tröja också, och tre par trosor och två par örhängen. Allt det här för 180 SPÄNN! På Gina :)
Hade blivit typ 750 kr annars så jag är grymt nöjd :)




Nu ska jag springa upp till volvo och köpa lite mjölk!


Haha föresten i morse när jag gick till bussen gjorde jag världens vurpa rätt ner och satte mig på rumpan! AJ...
Men ja, det var säkert intressant för er att veta.
Nu lär jag skynda mig innan de stänger.


140110

Började en ny kurs idag. Företagsekonomi, läraren verkade snäll iallafall :) Sen hade vi teori på idrotten och sen slutade vi. Tänkte åka ner på stan en sväng och kika lite nu. Tråkigt att vara här helt själv i lägenheten... Saknar Niklas redan! Haha helt sjukt, vill bara vara med honom varenda minut!
Men vi åkte ju hem igår, jag red och han var hemma och spelade xbox med alex typ :P Så imorse när jag var klar gick jag ner skulle pussa Niklas hejdå. Så låg i sängen ett tag och sen kom jag på att bussen inte alls går tio över utan fem i 7! Så då var det bara att gå till bussen på en gång.
Och fan vad trött jag är ! Sov typ 6 timmar inatt... 
Men får ta igen det ikväll. 
Men nu ska jag kila iväg till skolan lite, fixa med några frisörgrejjer. Sen blir det stan. 

Hörs senare kanske :)

130110

Idag hade vi hela två vanliga lektioner! Jag höll på att dö där sista minuterna av samhällen.
pjuuh, som tur var fick vi sluta lite tidigare.
Jag kilade hem till min favoritkille och åt lunch med honom.
Hade så lång lunch så var hemma ett tag med honom också.
Sen hade vi sista lektionen av brud och make up idag också.
Så gjorde inte speciellt mycket, lekte lite i slutet bara :)
Nu ska vi snart hoppa på bussen till Hedemora.
Så ska gå och packa ihop det sista nu typ.

Vi hörs imorgon :)


120110

Hejhej,
igår var det massa kul i skolan. På morgonen hade vi brud och make up och jag förvandlade linnea till en fjäril! Vi skulle sminka i Fansati tema. Sen på eftermiddagen fick vi klippa våran damdocka hur vi ville som vi sedan ska göra en lägging på sen. Så var lite klurigt att göra en snygg frisyr som skulle funka bra för det också. Men jag blev nöjd med min faktiskt :)
Igår på kvällen åkte vi och hyrde en film och när vi kom hemhade Niklas gjort mat till oss. Aww, så snällt och så gott!
Sen såg vi på filmen, the proposal. Helt okej :) Gillar filmer där man vet att de kommer bli kära i varandra :)
Och idag vi kundpass och jag klippte av Emma 2 kg hår ungefär! Stor förändring, skulle aldrig själv våga göra det så!

Sen på eftermiddan så gjorde vi läggning på damdockan.
Och vi tre fick vi kila hemmåt. Jag Niklas och Linnea åkte upp till scandic ungefär där de har en bowlinghall och spelade lite. Jag öppnade stort med en strike! Sen gick det bara utför ungefär...
Nu har vi precis ätit. Niklas gjorde igen. Så bra att ha han här. Fast jag hjälpte faktiskt till med att skala potatis. 

Men nu ska vi gå till willys och köpa mjöl. haha men jag är såå sugen på stuvade makaroner imorgon! :D



100110

Så var man i Falun igen då. Och Niklas är med :)
hade typ 10 kg packning med mig så vi fick skjuts av mamma. Åkte och handlade innan vi åkte till lägenheten också. Man är väl tvungen att laga mat nu när niklas ska vara här. Dock så kommer det ju vara han som lagar maten men det är ju nästan för allas bästa också...
 
I fredags var det ju fest hos André. Det var riktigt roligt :)
Linnea och Alice kom förbi en sväng också vilket var kul.

Så imorgon börjar skolan igen, kul att träffa alla sköna brudar igen. Lite segt att gå upp bara. Men det kommer man väl in i efter ett tag antar jag :)
 Idag har jag vart till Hamre och ridit en sväng också. Kallt som sjutton men vad gör man? Hästarna måste ju motioneras.

idag innan vi åkte sminkade jag hanna också. Hade ju det som en liten uppgift på brud och maken att tolka höstens make up trender och skriva + göra en make på någon då. Självklar gör man det sista dagen! :P

Men nu får det räcka, ha det bra allihopa!



Såhär belv sminkningen, röda läppar och sotade ögon!



080110

Hej :)

Blev inge romme igår, var ju fortfarande så himla kallt, så får se om vi tar det nästa vecka eller så :)
I onsdags efter stalltjänsten så red vi ju en sväng. Så himla härligt att galoppera i lös snön! Men kallt var det så vi red bara en kort sväng ute och forsatte sedan lite i ridhuset.
Sen åkte vi och kollade på lilla Astrid också. Hon var såååå söt! ( som alla bebisar iofs ) Haha mamma blev lite orolig när jag sa " åh jag vill också ha en bebis! "
Sen åkte jag till Niklas efter. Vi spelade besserwisser med hans familj och jag och Niklas vann! :D wiie

På torsdagen gick vi upp astidigt men myste i soffan hela morgonen till Rasmus på luffen som gick på teven.
Sen åkte vi till stan fixade lite och sen skjutsade vi lite saker till sopstationen åt Niklas mormor. Tog en fika där och sen till prästhyttan igen.

Idag har vi inte gjort så himla mycket. Så dom skjutsade hem mig vid 1-2 tiden ungefär. Så jag har duschat och så nu och tänkte locka håret och dra på lite smink. Ikväll blir det lite fest hos André.
Kanske dags att sätta lite fart.

Ha en bra kväll nu allihopa!


050110

Idag har jag och Niklas haft ännu en lektion i gitarr, jag kom då på att mitt nyårslöfte får bli att bli bra på gitarr! Det är ju ändå ett vettigt löfte än typ gå ner i vikt, träna mer osv :P
Så nu håller jag på att lära mig scientist. Men det låter ju så jävla bra när Niklas spelar och när jag gör så spelar jag ju bara accorden rakt upp och ner typ... måste få in lite taktkänsla tror jag ;P

Vid tre tiden åkte Niklas hem. Första Natten vi inte sover med varandra sen han kom hem! Förutom när jag var i Norge då...:P Men jag har stalltjänst imorgon och Niklas ville inte direkt gå upp halv 7 och det är kanske inte så kul för han att vara här helt själv hela dagen liksom.

Vid fem åkte vi till Johan som fyller 20 idag! Fick jätte god tårta osv :) Hanna och hennes kompisar ska ut med han sen, det roliga är att han tror att de ska på middag men så är inte fallet har jag hört... ;P

Men nu ska jag fortsätta med gitarren. Sen sova tidigt, jag ser inte fram emot att gå upp så tidigt imorgon och vara ute i typ 30 minus....
Menmen, sen ska vi rida och efter det ska vi åka till min kusin som har fått en beeebis ! :)
Sen får jag åka till Niklas! Haha tänk, ett helt dygn utan honom.. oj vad man vänjer sig fort, jag menar 1-2 veckor annars är ju ingenting...

Hoppas det blir lite varmare tills på Torsdag så vi kan åka !!


040110

Hejhej, jag lever!
Men inte mer än så, både jag och Niklas går runt och nyser, hostar och snorar just nu. Inte så kul så idag har vi bara myst till både happy feet och hitta nemo.

Igår var vi ut och gick en sväng. Jag gjorde klart för Niklas att han skulle få sig en tur ner i diket som hämnd från när vi åkte pulka sist och jag åkte ner ett x antal gånger.
Dock så slutade ju det hela med att jag låg nere i diket med 3 kg snö innanför kläderna iallafall... Menmen så kan det gå.

Igår var jag ut till hamre och red också :) Hästarna behövdes motioneras lite såhär under jullovet.
Ska även rida på onsdag efter stalltjänsten.
På Torsdag tänkte vi förmodligen åka till Romme också!


2010!

Så har vi skålat in det nya året. Igår hade jag riktigt kul! :) Började hos Linnea med Sjöström och Julea, spelade wii och tjattrade loss om allt möjligt.
Vid 10 tiden fick vi skjuts till Hanna där det var lite galet med folk. Vi intog dansgolvet i köket och träffade trevligt folk.
Strax innan halv 12 fortsatte vi mot Pierre med eller utan två likadana stövlar. Till ett lika proppat hus med folk, och till Älskling :)

Mamma var supersnäll och hämtade oss sen, så vi slapp gå hem! Kom hem runt halv 3 och vi landade på Hannas rum för lite nattprat innan vi gick och la oss.

Idag har jag varit riktigt seg! Men det är det värt för jag hade riktigt kul igår.
Hoppas ni hade lika kul som jag! :)





RSS 2.0