Hemma

Äntligen hemma igen. Tog sjukt lång tid att åka idag ju, fast kanske inte så konstigt att det känns som att det tar längre tid när man åker ifrån det roliga och inte till.
Men väl hemma iallafall så var Linnea och Tobias här. En liten snabb uppdatering om allt som hänt och sedan åkte de iväg på bio. Dom hade lagat mat så jag tog lite nyss :)
Håller på och packar upp lite nu, och kollar på raw, de visade Louis vuitton Fall/winter 09 precis men han inte se så mycket..

Veckan som kommer ser lugn ut. Imorgon har vi tema dag med hantverksprogrammet. Så vi börjar kvart i 9 med frukost i skolan och sen lite aktiviteter. På Onsdag har vi nationella och komplediga på eftermiddagen, på torsdag har vi studiedag och sen på fredag två lektioner :) men har rätt mycket annat att fixa, som tex en modell tills nästa måndag då vi har brud och make prov. Vi ska göra en hel brudfrisyr med krona och slöja + make. Någon som vill ställa upp? :)

Nej nu ska jag gå och tvätta bort den här ansiktsmasken och sen blir det nog bara att ta det lugnt. Se ett oc avsnitt eller så :)




Åh, bild från Peace and Love förra året!

301109


Hej!
Nu sitter jag på tåget hem igen,  the hardest part... :(
Men 2,5 vecka ska vi klara nu bara :) Sen är det jullov
Jag har iallafall haft världens underbaraste helg här nere ! Jag verkligen älskar Göteborg
I fredags var jag iallafall på prakitkjakt och det gick ju lätt som en plätt! Så härligt att jag ska vara i göteborg i tre hela veckor i vår.
Niklas var ju i skolan på eftermiddagen så jag fortsatte en stund i Nordstan. H&M blev första stoppet för att spana in jimmy choo kollektionen, eller ja det lilla som fanns kvar. Men det fanns rätt mycket, eller iallafall 4 olika skor och så den där skitsnygga moccaklänningen och lite annat. Skorna var ju verkligen helt sjukt snygga, men jag vågade faktikst inte ens prova dem. Vem vet hur det kunde ha slutat liksom?

Men sen åkte jag hem och efter ett tag kom Niklas och tvingade med mig på chalmers sittning !
Det var verkligen hur kul som helst och alla var jätte snälla! Jag var till och med Toastmaster!  (med Niklas då ;P )  På min första universitets fest liksom!
Och det var första gången maskinteknikerna hade en frisör där iallafall ;) Men det var sporttema med femkamp osv. Sjuka grejjer de har som tradiotioner på alla fester på chalmers, haha massa knäppt med jag hade verkligen askul!

På lördagen låg vi och sov halva dagen typ. Tog en promenad ner till salongen så Niklas fick se den och sen på kvällen blev det biomys. Vi såg 2012! Den var riktigt bra men att jag alltid ska lyckas somna när vi ska se på film! Men missade nog bara några minuter iallafall. 

Söndagen då, jag lyckades få med Niklas på en shoppingtur! Haha alltså det är typ det omöjligaste som finns! Har jag berättat hur det gick förra gången jag var där? 
Vi var iallafall i nordstan och jag gick in på bikbok, när vi hade vart där i typ 20 sekunder suckade niklas och sa typ, äsch jag går till elgiganten istället.. När han sen blev hungrig ringde han och vi gick och åt, efter det gick han hem och jag fick fortsätta att shoppa själv...
Haha
Menmen, den här gången gick det riktigt bra!
Niklas skulle köpa skor och jeans. Topshop/topman = perfekt för båda och sen scorett = ännu mer perfekt för båda :D
När vi båda var tillräckligt trötta åkte vi och handlade och sen hem lagade mat och myyyste som bara den. Såg saw III också, uuuh äckligt.

Och sen så var det måndag och det var bara att packa ihop och åka ner till centralen...
Halv 7 kommer jag fram till falun iallafall.

Nej nu ska jag fortsätta med skvallertidningarna!
Hörs kanske senare :)

Jaaa!

3 veckors praktik på Estetiqe här i göteborg fixat och klart! jag är såååå glad :D

Göteborg

Hejhej!
Åh vad skönt att vara här nere igen.
Niklas kom och mötte mig på stationen och sen åkte vi hem. Jag drog fram saxarna på en gång ungefär och klippte honom, var hur länge sen som helst ju! Han var verkligen långhårig. Niklas lagade god mat och jag tvingade honom sedan att se på mammas pojkar ! haha Sen såg vi på twilight, varken han eller jag hade sett den förut. Och jag som inte läser böcker har inte heller läst den. Men jag tyckte filmen var rikitgt bra!

Imorse gick han till skolan en sväng och jag låg kvar en stund i sängen, men kunde verkligen inte somna om... drygt men vid tio tiden kom han hem igen så vi åt frukost och myste i soffan lite. Nu har han gått tillbaka till skolan igen och kommer hem vid fem. Så jag tänkte passa på att springa till närmsta H&M och kika om det möjligtsvis kanske kanske kan finnas något kvar.. Inte för att jag ska köpa något men kolla kan man ju alltid göra.
Sen ska jag göra lite viktigare grejjer också! :D Hoppas det går bra!

Nej dags att sätta fart!

Ha en bra dag! :)

261109

Det där med att sova gick inge vidare, fan vad dryga vuxna människor kan vara..
Men jag passade på att gör alite skolarbete iallafall. Och det här med mobilt bredband är ju toppen! Kan man lyssna på spotify också! Har verkligen ingen bra musik på mobilen längre så nu äre spotify för hela slanten. Winnerbäck för tillfället :)
Har precis bytt tåg i Örebro. 2,5 timme kvar nu. Tycker det går rätt snabbt att åka till Göteborg ändå faktiskt :)
Men nu tänkte jag iallafall bjuda på lite bilder från make up kvällen, har inte jätte många men kommer nog senare. Några andra tjejer i klassen hade ju med sig sina systemkameror så vi tog med dom :)

Men några iallafall.


Mamma och en annan kund, våran tredje kund glömde vi ta kort på... Dock är det väl inte världens bästa ljus men...

Nej nu ska jag kollla på ett hills avsnitt :)

tågtågtåg

Tjena!
Förlåt för dålig uppdatering igår, var i skolan precis hela dagen. Svenska och samhäll bev det sen till slongen och fixa iordning oss inför make up kvällen. Hår, smink och kläder. Tog sin lilla tid men blev klara i tid till förstra visningen iallafall.
Jag och Jenny hade iaf tre kunder under kvällen som vi sminkade och gav lite råd till. Tyckte det gick jätte bra med allihopa faktiskt. Så kul vad man kan göra med lite smink.
Min mamma kom som kund till sista tiden också så jag sminkade henne. Hon blev såå fin ! :)
Kommer lite bilder senare också! Jag ska åka tåg jätte länge så blir säkert både 1 och 2 eller 3 inlägg till...

Efter allting så åkte vi upp till ica maxi och handlade lite ialllafall. Sen hem och packa det sista och vid halv 11 tror jag att jag kom i säng. Lite lagomt sådär när man ska upp 04,45!  -.- Det var INTE kul att gå upp så tidigt och speciellt inte när jag har vaknat 711 gånger inatt, men inte så konstigt, jag låg och orade mig för att mobilen inte skulle ringa och att jag skulle missa tåget typ. Men jag kom upp iallafall, tog två falu rågrut och drog på mig lite kläder. Halv 6 kom taxin och 06.09 hoppade jag på tåget :) Äntligen påvääääg till älskling! <33
Men nu ska jag nog sova lite om jag nu kan, tåg i bergslagen tågen är ju inte lika mysiga.. Menmen

Vi hörs seanre :)

241109

Hej!
Idag efter skolan åkte Jag, Lina och Linnea till Moduline i Borlänge. ( en affär för frisörer typ ) Lina skulle köpa lite löshår till sin lugg och jag passade på att köpa en pigmentschampo. Härligt att vi får köpa sånt för inköpspriset + moms. Mycket billigare än på salonger :)

När vi kom hem så har jag hunnit handlat, och så har vi tvättat, lagat mat, bakat tills make up kvällen imogon och så har jag bokat taxi också, fan vad dyrt det är alltså! Menmen jag kan ju knappast gå till järnvägsstationen klockan halv 6 på morgonen med packning liksom.
Nej nu har jag en massa att göra innan DH,  45 minuter kvar bara!
Bäst att skynda på lite nudå! :)
Puss

231109

Måndag igen. Fan vad trött jag var imorse, trodde seriöst inte jag skulle ta mig ur sängen! Släpade mig in i duschen iaf och kilade iväg till skolan tjugo i 9 på brud och make up. Jag och Lina sminkade varandra som vi ska göra på onsdag. Så nu vet vi precis vad vi ska göra iallafall.
På eftermiddagen rullade vi med curler och clipps som vi ska göra till en festfrisyr imorgon. Gick rätt bra faktiskt, hoppas resultatet blir bra imorgon också.

Sen nu på kvällen var jag ut och gick. Nästan 1 mil och sen en massa styrkeövningar på golvet hemma när jag kom hem. Tog ännu en dusch och nu sitter vi här och ser på Mamma till en mördare...

Imorgon blir nog en rolig dag. Har färg och Anna skulle göra några färgmodeller.
Sen så måste jag handla, packa och beställa taxi tills på torsdag också. Onsdagen kommer ju spenderas i skolan från morgon till kväll så då hinner jag inte.

Nej nu ska jag se klart på det här sen plocka undan lite och så sova.


Klassfest!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen!
Skrev ett helt inlägg om fredagskvällen med bilder och allt igår kväll men sen dor datorn typ så allt försvann... Det var drygt, men tänkte skriva lite nu då iallafall.

Fredagen var GALEN som förväntat, men hur kul som helst! Vid halv 7 tiden tog vi bussen ett par hållplatser till Lina och Andrés place där Millan, Martina, Elin, Malin och två kompisar till André var. Taggade till Dr bombay ;)
Vid 8 tog vi bussen vidare till mc klubben mellan borlänge och falun där vi var. (Rebecka får låna den lokalen gratis)

Efter att ha hoppat av bussen alldelens förtidigt, gått hundra mil (känndes det som) och sedan proppat in 7 stycken i en bil kom vi äntligen fram! Alla hade roliga outfits och vi shakade loss riktigt ordentligt på dansgolvet!
Hade riktigt roligt !
Lite senare kom även teknik-treorna som några andra tjejer i klassen hade bjudit in ;)
Men ja efter ett tag spårade det ur lite grann.. Haha fyfan
Sängen har nog aldrig varit så skön som när vi kom hem där på natten sen.
Klockan 9 ringde dock klockan, 10 kom Familjen och hämtade mig. I inte allt för bra skick blev det en dag på ikea iallafall. Köpte massa hyllor som jag kan ha mina skor på. Så nu får jag plats med kläderna i garderoben när inte skorna tar upp halva platsen. Mattan som jag skulle ha var slut :(

Idag har jag klippt Wilma, klippte lugg på henne också, hon blev så söt! Så klippte jag hannas lugg med och sen åkte jag till Eric och klippte honom.
Nu ska jag snart packa. Måste ju ha rätt mycket med mig den här gången eftersom jag åker till Niklas på Torsdag också. Ska ju inte hem nånting innan.

Men här kommer lite bilder iallafall!
Kommer nog fler på fejjan sen eller något. (När jag har tid och orkar)



Hah, jag har världens bästa klass! <33


201109

Äntligen heeelg! :D
Engelska provet gick faktiskt bra! Gick fort och jag kom på en massa att skriva. Så det känns skönt!
Sen såg vi på Hotell Rwanda på samhällen, har sett den filmen förut också och den är ju så jäkla hemsk! Flera gånger höll tårarna på att komma...
Men sen åt vi lite lunch innan vi gick hem. Resturangmat blev det idag! Det älskar jag våran skola för! Nånting man kan äta iallafall :)
Och varför ska man alltid göra bort sig i matsalen för? hahah
Nej nu blir det ett oc avsnitt med Linnea. Sen ska jag nog snart gå ut och gå en sväng, eller orkar man springa? hm fårse, sen blir det dusch fix och allt sånt och sen hem till Lina.
Puss så länge :)

Har nyss...


Har nyss ätit god spaghetti och köttfärssås och nu ligger jag i soffan och myser, ska slå på ett oc avsnitt nu tror jag innan mammas pojkar.

idag efter skolan har jag vart nere på stan en sväng, tog ut lite pengar osv. Köpte frukt på ica där jag träffade Jennie och Lisa som också var och handlade :)

Vid femtiden tog jag bussen hem i regnvädret. Såå tråkigt att det bara ska regna hela tiden, kan det inte bli lite kallare så det kommer snö istället?
Jag är så pepp på imorgon alltså! Kommer bli så sjukt kul så jag kan knappt vänta! Börjar lite smått hemma hos Lina innan vi drar vidare till resten av klassen.
Kommer bli kul för busschafören när vi ska åka buss i våra maskeradoutfits ;)
Nej nu blir det oc.
Hörs imorgon :)

191109

Ridningen igår gick kanoners! Kul :)
Och idag tog jag som vanligt bussen kvart i nio tillbaka till Falun igen.
Nu ska jag snart kila iväg till Engelskan, eller inte snart men om typ 30 min. Nationella imorgon, uuh det gillas inte, speciellt inte när det är på en fredag! Men Fredagkvällen kommer bli grym iallafall ! Maskeradfest med klassen.
Nu har jag kommit på vad jag ska vara iallafall, men det får ni se imorgon!
På Lördag blir det en tripp till Ikea. Har vart där rätt många gåner iår, det är verkligen inte det att jag har tröttnat på ikea (för vem kan göra det) men det blir ju inte riktigt lika kul att åka dit om man är där ofta. 
Men fortfarande så ska det bli superkul, jag verkligen älskar ikea!
Jag ska iallafall köpa en matta ( likadan som jag lurade på Niklas till hans lägenhet ) Och en klädställning.
haha får ju inte plats i min garderob hemma!
Och jag som sa att jag inte hade några kläder hemma... Dock så kan det ju bero på att jag har skor i halva garderoben. Men det ska vi också göra något åt, har lite ideér men får se hur långt vi kommer med det.

Kommer säkert hem med mer grejjer också, det är ju faktiskt ikea vi ska till ;)


Tur i oturen

Haha, fyfan vilken jäkla oturseftermiddag!
Har glömt att berätta det men jag har varit på arbetsintervju idag för mcdonalds här i falun. Hade bokat tid halv 5 men det var ett tag sen jag gjorde det och hade därför fått för mig att det var klockan 5!
Plus att jag hade mina papper med cv och sånt i en bok som jag har till skolan.
Fråga mig inte varför dom låg där. Men självklart carolina, självklart så glömer jag dom papperna i skolan! Så vid strax efter fyra när jag var på väg till bussen sprang jag förbi skolan och tänkte hämta dom, men det var ingen i frisörhuset så alla dörrar var låsta!!
Sprang till bibloteket och tänkte skriva ut nya men så fungerade inte skrivaren, springer till bussen och kommer på att jag skulle på intervjun HALV 5 och inte 5!
Höll seriöst på att börja grina, varför ska allt hända mig liksom?
Men så kom jag till Clarion hotell där det skulle vara och som tur var ( tur i oturen ) så var alla intervjuer försenade typ en timme!
Och plus att man fick skriva i nya papper så ingenting behövdes egntligen. Intervjun känndes rätt bra sen iallafall.
Men 300 sökande 15 jobb? Stor chans liksom...
Men vi får håla tummarna och vänta och se :)

Nu har jag iallafall pratat med min favorit kille och snart börjar DH, lite bättre saker än allt annat skit som hänt idag.

Föressten så håller våran nyinflyttade granne på att målar så det luktar färg i hela trapphuset! uuuh

Nej nu ska jag kolla på DH!





171109

Vilken rolig dag det har varit idag! :D Färg på förmiddagen, gjorde ljusarefärgning på hår med olika utgångslägen.
Sen på eftermiddagen berättade Maggan att Uppsala hade ringt och hört om vi ville vara med på uttagning till SM i frisör!
Två stycken från klassen skulle i sånna fall få åka och göra två moment. Styling på herr och Klipp, formblåsning och styling på dam. Så på eftermiddagen tränade vi herr styling med formblåsning osv.
Stylingen var på 30 minuter och jag trodde verkligen inte att man skulle behöva så lång tid!
Så får se om vi ska ha nån utagning i klassen någon dag framöver sen :)

Gjorde två stylingar, den ena gången fönade jag en tuppkam! haha

Snyggt va? ;)



Russian Roulette



Har insett att Rihannas nya låt är riktigt bra!

Planeringplanering på förmiddagen, och på eftermiddagen förvandlade jag en docka till en krulltott med lite permanent. Efter det skulle vi göra en festfrisyr med curler och clipps, det blev inte lika lyckat! haha
Men nu har vi slutat och jag ska nog knyta på mig springskorna och ta en vända snart tror jag. Det regnar ute men jag tänker inte banga för det!  Stora framsteg här ;)

151109

Vilken tråkig dag!
Verkligen värdelös, så därför underhåller jag mig just nu med att kolla på skor ! :)
Tre par kvar från jimmy choo som man fortarande kan köpa!
Men såg några från hms egna som också var fina :) och betydligt billigare!
De guldiga skulle ju vara balla till nyår!


Men nu ska jag packa ihop mina grejer och så ska jag ta tåget om en timme till Falun :) idag får jag sällskap av Linnea också!

Sweet dreams!

Blev så hinla trött efter KM idag så jag blev jätte sugen på att bara ligga i soffan och kolla på någon bra barnfilm! Så jag och alex såg björnbröder. Dock så somnade jag efter ca 30 minuter men vaknade efter bara ett kort tag av att mamma ropade att min telefon ringde, så jag kastade mig upp och nerför trappen och svarade (allt detta i sömnen typ) haha Niklas måste ha undrat vad jag höll på med...
Men pratade ett tag iallafall, 12 dagar kvar tills jag åker ner, kommer bli underbart men 12 dagar är alldelens för lång tid att vänta, jag vill åka nu!
Men tror den här veckan kommer gå fort :) På fredag blir det klassfest igen! Tur det, blev jätte partysugen för jag satt och kollade på en massa partybilder från sommaren.
Man blir ju på så bra humör när man kollar på sånt roligt, massa minnen!

Men iallafall så har mormor och morfar vart här ikväll, kikade lite på körslagen och sen så fick pappa för sig att han skulle baka något bröd som han hade hittat ett recept på. haha, Pappa kan INTE läsa recept.. Men vad gör det? Det blev ju bra ändå :) Mamma plattade degen, mormor och Pappa stekte bröden ( var typ tunnbröd ) och jag och morfar provsmakade, måste ju så till så att det går att äta liksom! ;)

Men nu är jag astrött, imorgon ska jag klippa Eric sen blir det väl det vanliga på söndagar, packa fixa och åka till Falun.

usch vad tråkiga mina inlägg blir när det bara blir en massa text !
Men nu ska jag sova.
Puss


141109

Allt man ville ha från kollektionen är självklart slut nu på hemsidan. Kommer inte direkt som någon chock ! Men inte en enda från herrkollektionen var slutsålt nu när jag var inne och kikade.

Men KM då! :D
Grunden gick kanon och hon hoppade verkligen asbra! Allt flöt på och kom rätt på alla hinder osv. Alla andra som tävlade ridskolehäst hade fel utom jag och angelica som också red Indiana. Så det var fight mellan oss i omhoppningen. Dock så hoppade ju jag 90/100 cm och hon 80/90 eftersom jag har tävlat lokalt iår. Så hon red först, felfri ! Satte ju ganska stor press på mig..
Så första andra gick bra men sen tredje hindret petade vi :( Lite snäv sväng men hon hoppade rätt fint ändå men så blev det ett litet pet :( Hade lika gärna kunnat gått så det var jätte synd.. Tror jag hade bättre tid också..
Men det blev ju iallafall en andra placering så jag är ändå jätte nöjd! :D Känns hur bra som helst inför nästa år. Mitt mål nästa säsong är att gå felfri LD och även debutera LC och möjligtsvis komma placerad på LC också !


Underbara häst! <3


Grunden

Omhoppning

Omhoppning


131109

Fredag den trettonde, jag bryr mig inte särskillt mycket. Namnet Carolina betyder ju lyckosam av en orsak ;)

två lektioner bara som vanligt på fredagar, han förbi frisörhuset och hämtade mina saxar eftersom det blir några klippningar även den här helgen, och han med bussen sen :) På 8 minuter, bra jobbat speciellt när man har astung packning också, går inte direkt att springa till bussen då.
Träffade Andreas på bussen.
Mamma hämtade mig när vi kom fram och så åkte vi och hämta alex, lämnade min packning tog med Hanna och åkte sedan till mormor och morfar.
Jag övningskörde och påvägen hem så var det några killar som gick över gatan jätte segt ( dom stod typ mitt i vägen tillåmed ) så jag tutade åt dom, bara att jag råkade hålla in tuten en anning längre än planerat så dom vart asrädda och hoppade till! Haha Mitt i stan också..
Stackars killar...
Men det gick kanoners idag, Hanna klagade inte ens över att bli wiplash-skadad så det är ju possetivt :)

Ikväll hoppar jag spinningen, har träningsverk i rumpan och låren sen idrotten! Så känner inte för att ta ut mig ännu mer eftersom det är en viktig dag imorgon, KM!
Förut kännde jag att jag verkligen ville vinna och att det var jätte viktigt att vinna nu för tredje året irad eftersom man får behålla vandringspriset då, men nu känns det inte lika viktigt och jag ska bara göra mitt bästa och satsa på en bra runda så får vi se hur långt det räcker. Att ha vunnit två år i rad är ju faktiskt också bra :)

Ikväll blir det istället att bara vara hemma, mysa, kika på idol, och sova tidigt!
Ska vara i stallet klockan 8 imorgon.


Det här känns tungt...:(


Städning + baknikng!



haha observera Linnea som gömmer sig bakom laptopen!

Ops, nyss fick vi ett sms av Linneas pappa om våran elräkning... ca 800! Hur fan går det till? Det går ju seriöst inte, måste vara något fel...

.

Idag har jag och Linnea kommit fram till en sak, vi måste ta beslut snabbare! Alltid ska vi hålla på och vela fram och tillbaka..Det är bara drygt
HAHA, Linnea sa precis, ah visst jag ska bara gå på toaletten.. Hon går fram till toalettdörren och sen kommer hon på, eller behöver jag ens gå på toaletten?
hahaha !  
Ännu ett bevis liksom.

Nu ska vi baka scones och städa, sen äta våra scones med färdigskivad ost som vi köpte idag.. fy skäms på oss! Hoppas inte mamma läster det här, haha. Men isånnafall, vi behöver sponsring ! Ost är dyrt


121109

Så skönt att vara hemma ibland, det bästa är när man går upp på morgonen, öppnar kylskåpet och ser en massa alternativ och inte som här, inge ost, inge skinka, inge fil, inge ägg osv.. Det enda man kan äta är gröt. Havregryn +  vatten liksom.. Men idag ska vi promenera till någon affär och investra i både ost och smör så imorgon kan man ju få en falu råg rut till frukost iallafall! Älskar det!



Plötsligt blev jag väldigt sugen på frukost!

Make up store

Vilken jäkla kul eftermiddag det har vart!
Två tjejer från M.U.S kom och visade olika sminkninar, brud, fantasy och fest. Så lärorikt!
Och dom berättade lite mer om produkterna och gav mycket tips, hur man kan göra eyeliner och läppstift av ögonskuggor, hur man fäster glitter, strass osv osv. Finns en jäkla massa jag vill ha därifrån nu, perfekt att det är julafton snart! :)

Vi slutade lite tidigare så nu sitter jag och äter en morot och ska packa ihop lite saker och hoppa på halv 5 bussen sen.
Jag vet att skolkatalogen har kommit nu också så det ska bli kul att kolla i den! :D


111109

G-morning!
Hade klockan på kvart i tio men vid 8 var jag klarvaken och kunde inte somna om så jag gick upp satt mig i soffan och kollade på tv och myste.
Nyss såg jag ett avsnitt av the hills också, men känns som det börjar bli dags att göra iordning sig, måste gå om 40 minuter! :O

Ha en bra dag !


101109

Vilken dag!
Har haft produktgenomgång på färg idag med en tjej från Wella.
Hela dagen! Så nu är man fullproppad med information om deras olika färger. Dock så har väl knappt hälften fastnat i huvudet än. Men 6 A-4 papper blev fulla iallafall...
Men det är så kul med färg, längtar tills man själv kommer in i tänket osv :)
Efter skolan beställde jag tågbiljetter så om ca 2 veckor åker jag till Niklas! Tiden går redan jätte fort men snälla kan den inte gå ännu snabbare? Jag saknar honom så mycket!
Fick ett litet fyllesamtal sådär på måndagsnatten.. Förlåt Niklas för att jag blev så arg men jag var trött! :P

Såg ett oc avsnitt också innan Linnea åkte hem. Hon ska på wold cup i simmning imorgon nämligen.
Sen så har jag vart ut och gått, hämtat tågbiljetterna, tagit en sväng på stan (med plånboken hemma för att inte riskera något) och nu tänkte jag mest bara vänta på att DH ska börja.

Imorgon har jag sovmorgon till 11.10! Så skönt :)


:)

Haha nu nyss har vi sett klart på björn gustavssons film! Så braa!

Men innan det blev det ännu en promenad till willys för att handla lite, skippade volvo. men vi tog bussen hem och gjorde grönsaker och dipp till filmen :)
Mys!

Om ett tag blir det fashion week London.
Sen sova, imorgon skippar jag faktiskt morgonpromenaden och sover ut till halv 8 ungefär :) Skööönt!

091109

Nu mina vänner är det hurtcarro som har kommit igång ! Imorse gick jag upp kvart över 6 för att hinna gå ut och gå INNAN skolan! :O Så vid halv 7 var jag ute redan och gick :) Jag hann faktiskt lagomt ändå. Dusch, smink, frukost, kläder, föna & platta håret OCH hann i tid till skolan! Det kallar jag duktigt !
I skolan på förmiddagen tränade vi sminkningar inför make up kvällen den 25 då vi ska ha visning osv. Jag gjorde en vår make up på Lina, blev bra tycker jag :)

Sen på eftermiddagen hade vi kundpass, men jag var kassansvarig just idag så hade ingen kund, det blir nästa gång istället.
Och så hade vi klassråd och bestämde klassfest nästnästa helg ! Och med våran klass kan det inte bli annat än grymt kul!

Nu ska vi snart gå upp till volvo ( volvo är typ som statioil här! Kan bli lite konstigt för er som inte vet ) och handla lite småsaker, sen äta! Är döhungrig!

Hörs kanske senare :)
Puss


081109

Idag har jag inhandlat första julklappen! eller beställt iallafall :) Bäst att vara ute i god tid tycker jag.

Och nyss var jag ute och gick, så tråkigt väder! Men man kan inte skylla på det hela tiden, då kommer jag aldrig komma ut och röra på mig eftersom vädret har varit så här konstant i flera veckor!
Kan det bara inte komma en massa snö och bli kallt så snön ligger kvar sen också?!

Nej dags att dra på lite smink och sen blir det Klippningar hit och dit och så middag. Pappa har lagat mat hela dagen typ, luktar sååå gott! :)

Men nu måste jag kila :)
Ha en bra dag :)

Myskväll!

Nu har jag precis kommit hem. Håret blev bra, maten var god, filmen var bra :) Ska nog ta och hoppa ner i sängen nu, funderar på att ta en morgonpromenad imorgon.
Sen kommer morfar klockan 1 och vill också ha klippning, sen blir det middag här med mormor, morfar, petra, william, wilma och petras nya pojkvän ( som jag glömt namnet på! :S Fy skäms på mig! )
Sen blir det väl att åka tillbaka till falun igen på kvällen :)

Nej fan vad trött jag är, nu säger vi godnatt :)


071109

jodå jag lever fortfarande efter spinningen! Men det var riktigt drygt men islutet hade jag gärna kört en halvtimme till. Kom liksom in i andra andningen och det känndes som att jag skulle klara hur mycket mer som helst!
När vi kom hem slängde jag mig på golvet och körde sit-ups och andra styrkeövningar också :)

Sen skulle mamma till Avesta och handla lite kläder till Alex så jag sprang in och ut i duschen och var klar på 15 min typ!! Jag köpte med mig lite smink hem, en ny foundation och en röd lip liner som jag ska ha som eyeliner.

Det blev bråk om vem som skulle köra och jag förlorade kampen :( Men på hemvägen fick jag styra bilen iallafall :) Och det gick bra!

Nyss ringde Louise och vid halvfem ska jag dit och klippa henne :)
och så blir det tacomys där sen :)
tack Louise! Du räddade mig ifrån en kväll hemma med 3 st 6-7 åriga killar som ska ha tv-spelskväll! Vem vet hur det ska sluta liksom så bäst att man drar sig undan tror jag.
 

Spinning!

När jag kom hem idag berättade Hanna att hon hade anmält oss på spinningen imorgon!
Så nu finns det inga undanflykter...
Därför kör jag på det att det får bli en liten rivstart för mitt nya (lite mer iallafall) hälsosamma liv. Tränaträna får det bli nu! Jag ska komma i toppform! (hur i helvete nu det ska gå)
Tur Linnea är inne på samma spår så vi kan träna och pusha varandra! :)


Klockan 10.00 imorgon alltså!
Nu ska jag gå och leta reda på nå snygga träningskläder som inte finns... suck måste köpa nya!

Aww baby!

haha, vilken rolig konversation jag har med min underbara pojkvän på msn såhär på fredagskvällen.

Niklas blev lite arg när jag sa åt honom att sluta förhöra mig om musikgrejjer eftersom jag är värdelös på det.
Han tyckte då att han inte kunde veta om jag visste det eller inte om han inte frågade eftersom jag tydligen brukar bli arg när han frågar självklara saker ( enligt mig ) eftersom jag framstår som ganska dum då när han tror att han måste fråga mig om sånt..

Niklas säger (21:28):

om jag tycker vissa saker är realtivt självklart men jag vet att det kanske inte är det för dig, men ibland blir du arg på mig för du tycker jag inte tror att du kan nånting.... hur ska jag veta vilka grejer du vet om jag inte frågar?!

Niklas säger (21:29):

framför allt om jag säer nånting som syftar på nåt, hur ska jag veta om du fattar det eller inte om jag inte frågar???

Carolina, säger (21:29):

Du ska bara veta

haha

Niklas säger (21:30):

tjejer...

Niklas säger (21:31):

mm, gissa ska man göra! kan aldrig säga vad som gäller, spela spel osv..

gah!!!





Men ja det är ju såhär vi tjejer fungerar, man vill att dom ska förstå utan att vi säger något, och förstår de inte blir vi sura. Och egentligen, vore det inte lite enklare att bara säga som det är utan att gå massa krångliga vägar men som jag sa till Niklas, Det är ju det som gör oss så intressanta!


Så han blev lite sur men nu är han glad igen efter att ha muntrat upp honom med några söta ord. Jag älskar dig Niklas! <3


061109

Kom hem för en timme sen ungefär. Skaplig tid ändå :)
Bussresan gick fort, jag och Lilly hade världens deeptalk hela vägen.

Och vad sjutton har jag gjort med vänster handen? haha är helt glittrig på hela handflatan ! Just på vänster hand också..

Men nej, det har var ju inte mycket vettigt heller
Bästa låtarna just nu är iallafall milow-you don't know och out of my hands! Underbara <3


Vakna!

Åh det var riktigt segt att gå upp imorse! Men efter lite snooze släpade jag mig in i duschen iallafall för att piggna till lite.
Nu sitter jag här och inser att jag inte kommer hinna diska innan skolan så jag går nog tillbaka hit sen och åker lite senare hem, ska kolla tider nu. När man inte åker buss längre håller man ju inte koll på sånt..
Här är outfitten idag, fast det är ju en gammal bild när jag har blont hår!


Men nu ska jag blåsa till håret och sen springa iväg till svenskan:)


:)

Hihi, nyss kom Albin hit som vi köpte jultidningar av för jättelänge sen och lämnade det vi hade köpt. Han var så söt att vi var tvungna att köpa nånting, så vi köpte Björns "Ett livsverk"
Han hade fått ihop 1200 kr som presentkort på Siba! Så han verkade glad :)

Pratade med Niklas nyss, tänk vad tiden springer iväg när man pratar, 1 timme poff liksom! Men jag klagar inte, är bara tråkigt att vara själv så tiden kan gärna få gå fort :)
Nu ska jag se på mammas pojkar iallafall.
Sen ska jag packa och sova tidigt! :)

Ha en bra kväll!

051109

Jag har kommit på att de konstigaste människorna hittar man på en buss!

Dagen gick fort, teori på idrotten och sen engelska. Fick tillbaka det här provet som jag tyckte känndes bra när jag gjorde det, det känndes dock inte lika bra att få tillbaka det.. Men vafan, det får duga :)

Och vad mycket snö det har kommit nu! Eller ja, mycket och mycket, rätt så iallafall. Det är kul tycker jag! Längtar så sjukt mycket efter att få glida ner för några backar med min älskade snowboard !
Julen ska vi fira i Norge så då ska jag åka en massa!
Nej nu ska jag skiva klart några frisörarbeten och sen laga mat och ja kanske slå en pling till Niklas ;) Dock så pratar jag med honom på msn just nu :)

Var in på scorett en sväng idag.
Har inte varit där på aslänge, säkert 3 veckor minst!
Men iallafall hade de fått in ett par skor som är en lite nyare modell
av dom här på bilden fast med guldiga kedjor över istället för nitarna, jag tyckete dom var riktigt balla!



041109

Har varit på rättegång hela förmiddagen.
Såg två olika.
Det första var lite segt men nästa var roligare och lite mer "action" eftersom det var en advokat med och vittnen och så.
Lite knäppt att vittnet och den åtalade hade helt olika versioner av vad som hände bara..Men det var rätt intressant att se iallafall.
Jag och Linnea var faktiskt duktiga och cyklade både dit och hem.

Nu sitter vi hemma och ser ett oc avsnitt. Börjar inte förens 13.10
Sen efter skolan kommer pappa och alex som har vart på sjukhuset och kollat alex ben. Så jag får skjuts hem idag. Har hoppning ikväll. Sista hoppträningen innan KM så jag hoppas att det går bra :)


D&G Fall/Winter 09

Sitter och kollar på d&g visning från milanos mode vecka just nu. Älskar att kolla på sånt här. Skulle vara så sjukt roligt att åka på någon stor visning med någon riktigt bra designer !



.

031109

Mumms vilken god middag jag och Linnea lagade idag! Pasta med skinksås, exlusivt värre! ;) Med grönsaker till också, första gången vi köpte det sen vi flyttade hit! haha
Vi lagar ju typ aldrig mat här men nu gjorde vi massor så vi har matlådor också :)
Ikväll blir det Desperate Housewives-mys.
Och nyss upptäckte vi att jag kommer fylla 18 när det är p&l ! Lite konstigt ju men får slå till med 18-års fest efter eller så :)
Nehe, vad ska man hitta på nudå?
Det blir ju nästan lite långtråkigt att inte ha nå plugg ju. Men ska skriva lite frisörarbeten tror jag.
imorgon ska vi till tingsrätten också på samhällen. Får se hur det blir..


Peace and Love förra året :)

Wella produkter

Idag efter produktgenomgången med wella så fick vi testa produkterna på oss själva. Det är ju lite svårt att sälja produkter och så om man inte kan säja vad man själv tycker om dom osv.
Så på mig testade vi deras färgschampo för brunt hår som har lite pigment i själva schampot, som fräschar upp den egna färgen man har alltså.
Så om en toning håller på att gå ur så är ett sånt schampo jätte bra att använda. Shampot har också en verkningstid på fem minuter.
Jag märkte faktiskt skillnad nu bara efter en gång så det var jätte bra!
Sen använde vi en self warming mask. Alltså en inpackning som blir varm mot hårbotten.
Och sen till stylingen använde vi lite värmeskydd och en leave in produkt som är vårdande.
Men eftersom både jag och Linnea är förälskade i Redkens proudukter var vi tvungna att ha i lite av den också.
Luktar så underbart!
Och allt det här kan man ha i utan att håret känns tungt och blir fett. Så det är jätte bra!
Vi har börjat med en säljartävling nu när vi har kunder och de fem som säljer mest produkter i varje klass vinner schampo och balsam :)
Så nu ska jag prata på kunderna en massa produkter ;) haha


Godmorgon!

Skönt att vara klar i tid! :)
Sitter och kikar på the voice, ska snart gå iväg till skolan. Vi har produktgenomgång med wella idag. Blir nog kul, fast segt att inte jobba så mycket praktiskt. Men det är nog inte hela dagen så får se vad vi hinner med sen. Har ju egentligen färg hela tisdagarna så får se om vi gör något sånt !

Nu måste jag kila!
Ha en jätte bra dag :)

021109

Hej på er!

Massa planering inför våran make up kväll den 25 november idag. Och min grupp är i stort sätt redan klara så...
Den 25 November ska vi alltså ha en make up kväll där ni kan ringa och boka tid där ni alltså får en hel make up, valfri dag eller fest make, rådgivning och goodie bags med en massa roligt i. För bara 100 kr! :)
Vi kommer även ha visning med jätte roliga sminkningar ! Att bara komma och kolla på visningen kostar bara 20 kr eller något sånt :)
Så kom och kolla/boka tid för make up rådgivning. Kommer bli grymt bra! ;)
På eftermiddagen hade vi klippteknik och salongsskötsel..
Och så har vi vart ner och tvättat lite idag.
Nu sitter vi och kollar på oc, har absolut inge plugg alls så det känns jätte skönt!





011109

Villken toppen kväll det var igår! hade verkligen askul!
Och tillslut fick vi ju även skjuts hem också så det var ju bra :)
Och imorse väckte Pappa mig klockan 9!!! Det var inte kul men vid 10 skulle mormor och morfar komma för vi skulle till Falun och kolla på bilar och sen vidare till sågmyra för lager 157 :)
Hittade en assnygg Porsche!
dryga miljonen.. Tänk vad lätt allt skulle vara om man hade lite pengar!
Det var iallafall morfar som skulle köpa en ny bil så vi kollade lite. Sen åkte vi till sågmyra. Hittade lite smått :)
Sen åkte vi till lägenheten och fikade eftersom mormor och morfar aldrig har vart här.
Och nu har dom åkt hem och jag sitter och väntar på Linnea så vi kan skvallra lite om gårdagen !
Dock kommer hon nog inte än på nån timme..

Här kommer lite bilder från igår


RSS 2.0