Valborg'09

TAGGATAGGA!



300409

Äsch, struntade i skolan helt idag istället. Men Linnea och jag har lovat oss själva att inte skolka nånting mer nu på hela terminen. haha måste verkligen skärpa mig, snart är det ju faktiskt sommarlov :)
Menja, eftersom wilma sov i min säng så vaknade jag ju när hon skulle upp och sådär och jag kunde inte somna om så jag har vart uppe sen kvart över 7 iallafall typ.

Men nu snart ska jag nog se om Linnea har vaknat så vi kan gå och  sola, köpa mat, fixa kläder och lite sånt.
Härligt väder idag också!  (Y)



290409

Nu har vi iallafall bokat tågbiljetter till stockholm så på Lördag åker vi ! Ska bli jätte kul men först har vi ju morgondagen att se fram emot, Valborg!
Kommer bli sjukt kul känner jag på mig, är taggad redan nu. Hoppas jag får se lite gamla ansikten från 9:an också!
Imorgon efter skolan ska jag och Linnea ta en sväng och sola så man kankse får lite mer färg på sig iallafall, är ju likblek nu, har inte solat på jätte länge känns det som fast egentligen så är det ju bara nån vecka...

När jag kom hem från skolan iallfall så var min kusin här. Och hon skulle tydligen sova kvar, så nu ligger hon och sover i min säng, ska snart krypa ner jag med.
Imorgon blir det skolan en stund, skulle tydligen blanda bild och frisör med nån konstig uppgift, tror vi skulle göra nån uppsättning men vart sjutton bilden kommer in när vi ska göra det har jag ingen anning om. Men vi skulle nog få sluta runt lunch iallafall :)

Men nej nu tänker jag sova!


280409

Härlig dag! Hade ju bara svenska och Frisör, först gick det asdåligt med långhårsuppsättningen, ingen inspiration alls, men sen lyckades jag få till en iallafall som blev okej :) Hade utvecklingssamtal också, det gick bra, jag skötte mig tydligen väldigt bra :D Hade fina resultat osv.

Sen var jag ut och sprang en bit idag med, så himla härligt "springväder" ju!
Bara två lektioner imorgon med, matte och idrott. Börjar 13.40 Ganska skönt måste jag säga!
Nu snart kommer Niklas som ska fixa med min gitarr och sen ska han faktiskt försöka lära mig något också! Hur det nu ska gå ;P haha

Enda problemet är vad sjutton jag ska ha på mig på Valborg... Lär ta en titt i garderoben nu, annars får nog Linneas garderob besök av mig imorgon!

Tjiiing!


:)

Äntligen har min nya mobil kommit ! Skönt med en som faktiskt fungerar! Jag körde både dit och hem och jag gjorde världens snyggaste parkering!
Mellan två bilar och jag träffade rätt och kom innanför strecken och allting! :D Utan att köra på en endaste bil!
Men sen hatar jag bilar som inte fattar att man inte ska köra så nära en bil som det står övningskör på när man har stannat i en uppförsbacke!
Då rullar man ju försjutton bakåt lite innan man kommer iväg ! Men jag gjorde en liten smart sak då, stanna, dra i handbromsen, släpp bromsen, gasa, dra ur handbromsen!
Så slipper man skynda sig att byta fot mellan bromsen och gasen och få motorstopp eller  något :D Funkar iallafall väldigt bra :)

Sen var jag ut och sprang nu på kvällen också. Skönt nu i det här vädret. Sen när vi satt ute på verandan kom Louise förbi springandes också så då bestämde vi spring-date på onsdag eftersom vi inte har någon ridning då.

Nu ska jag sova, har ingen NK imorgon så får sovmorgon till... (trumvirvel) Halv 7! Här snackar vi sovmorgon alltså!
Så har bara två lektioner imorgon :) Svenska och Frisör, tror jag kan överleva det.

Sovgott allihopa :)

270409

Godmorgon, imorse kom mamma in och väckte mig 3 minuter över 6, men då tänkte jag vadå tre minuter är väl inget så jag gick upp och började fixa iordning mig, men så kommer jag ju på at jag brukar gå upp HALV 6! och inte 6.
Så då blev det lite panik med 40 minuter kvar tills bussen gick bara. ( Ja, jag är seg på morgonen )
Så håret slängde jag upp i en knut och så fick jag sminka mig i skolan.
Egentligen borde jag ju faktiskt göra det varje dag eftersom jag kommer till skolan 40 minuter innan första lektionen börjar iallafall. Så man hinner ju sminka sig här och då får jag ju sova en halvtimme extra på morgonen också!

Idag iallafall har jag två lektioner och sen Frisör på eftermiddan då vi ska ha klippmodeller :) Jag ska klippa mamma. Får se vad det kan tänkas bli för något på henne !
Sen iallafall ska vi vara kvar en stund i Falun, jag ska titta på glasögon. Annars har jag ju linser men jag tror jag ska börja med endagslinser igen så man kan ha glasögon nån dag i veckan också. Och så skulle det ju vara ganska skönt nu till sommaren också. Men vi får se hur det blir.

Hoppas nu bara på att den här veckan går fort, vilket den borde göra. 3,5 dagar bara ju! Sen äre Valborg på torsdag, det blir nog kuuul! :D Sen åker jag och Linnea till stockholm och shoppar loss på Lördag också, Äntligen!

Skor <3

Här är skorna från scorett föresten!
( Man kan ju faktiskt kopiera hela sidan och sen klippa ut, smaaart tänkt där Carolina )



Vilka snygga babes va?

260409

Gårdagen: Linnea och jag gick och åt årets första Lappensglass ! åh vad skulle man göra utan lappen egentligen? Jag tog päron och kiwi + mjukglass och strössel, ganska förståligt att jag inte fick i mig någon lunch efter det!
Men gott var det ju iallafall. Sen följde jag med Alexander och kikade när han körde gocart :) Riktigt duktig var han för att vara andra gången bara.
Sen hem, dusch & fix och sen kom Niklas :) Vi bestämde oss för att äta hemma innan vi åkte till Bengtsson och det var nog tur det! Haha
Men sen åkte vi iallafall dit, några norska fyllor och ölspel, danser och sånger senare åkte vi hem eftersom alla skulle på hotellet och se rootvälta. Så var nog hemma halv 12 typ ;P haha menmen, är man för liten för hotellet så är man.

Och idag har vi vart till Min kusin som fyller år idag och firat honom.

Nu är det rätt segt så ska jag lägga mig och se på the city som jag missade igår :) Tur att det finns på mtv.se!


Solsol! :D

Godmorgon!
Sitter ute på studsmattan just nu och lyssnar på the voice! Låter det inte underbart?
Det är iallafall sjukt varm och klockan är ju ändå bara halv 11, tänk hur det varmt det borde bli mitt på dagen då!

Lite senare igår så hade vi fått ett mail där det stog att man kunde hämta telefonen efter klockan fyra :D Men sen åkte pappa in för att hämta den men då hade just MITT paket kommit bort så det var forfarande kvar i borlänge... Typiskt.
Middagen hos Niklas gick iallafall bra med släkt och allt, haha Trevligt var det :)

Nu ska jag steka en stund här sen ska jag in till Linnea :)
Och senare ikväll blir det grillning ! :)

240409

Idag var det tydligen någon innebandyturnering så idrotten blev inställt vilket betyder hår i typ 1,5 timme. Och vem orkar det liksom, men samtidigt kunde vi ju inte åka hem eftersom vi bara har 3 data lektioner kvar och vi ska hinna ett helt kapitel. Så vi gick och satt oss utan för datan och flörtade lite med jörgen så då fick vi vara med på lektionen innan iallafall :D Så slutade klockan 1. Härligt!
Och hur varmt är det inte ute idag då? :O Typ 20 grader ju. Så jag har solat lite nu på eftermiddan men nu ska jag fixa iordning mig och sen ut till Niklas på middag med lite av hans släkt osv :)

Ingen mobil idag, men om man kollar på internett så står det att den var i borlänge imorse och att dom hade skickat den hit idag klockan 12. Borde den inte vara framme då? Det tycker allafall jag, och oj vad jag tjatar om det här nu men jag vill faktiskt ha den nuuuu!

Gästdesigner

Imorgon kommer Matthew Williamsons kollektion ut för h&m. Väldigt färgglatt och mönstrigt har han kört på.
Men om jag har fattat rätt så kommer en helt annan kollektion ut den 14 maj också. Från Matthew också alltså. Som kommer innehålla mer sommarplagg som bikinis, tunikor, klänningar, solglasögon, shorts mm. Då kommer även hans första herrkollektion ut!
Plaggen som finns kvar kommer man kunna köpa på internett klockan 23.59 samma dag. (dock finns det ju nästan aldrig något kvar) Vill man ha något måste man vara där och köa flera timmar innan de öppnar.


220409

Men åh, thai tjii tjoo vad sjtton det nu heter var ju inte alls som jag hade föreställt mig. trodde det skulle vara som typ karate/taekwando eller nått men så var det massa tråkiga lugna rörelser bara... Och så ska vi hålla på med det där de 3 kommande onsdagarna också! jaja, går väl, inte direkt så ansträngande iallafall.

Idag hoppade vi på ridningen, gick rätt bra, iallafall mot slutet :)
Fick inte min mobil idag heller -.- Suuuurt Men imorgon måste den ju komma! Kan väl inte ta såhär länge att skicka en telefon, okej 3 dagar är kanske inte så långt men jag står inte ut med min många dagar till.

Imorgon har vi bild hela förmiddan och sen frisör hela eftermiddan. Skulle ju vara skönt att ta sovmorgon men det ska jag inte göra eftersom jag tänker skippa bilden nästa gång. Då har vi bild på eftermiddagen och vilken skola är så dum att man ska gå heldag på sista april? Jo HBO!
Så nej där strejkar jag och tänker bara gå halvdag, precis som alla andra normala skolor. Jag menar, ska man gå hela dagen till 4 komma hem halv 6 och sen hinna fixa iordning sig och allt?  nej det hinner iallafall inte jag.

4 Månader kvar till COLDPLAY idag! :D
Närmar sig ju! :)

Stella mcCartney 09

1  timme kvar tills bussen går. Har två lektioner idag, idrott och matte. Så nu sitter jag här, nyduschad efter springturen och har nyss ätit frukost nummer två :)
Gick upp 8.45 och åt lite youghurt för att springa utan frukost i magen funkar inte så jätte bra på mig, man blir ju helt svimmfärdig typ :S Men sen sprang jag iallafall, och så kom jag lagomt hem till Stella mcCartney spring/summer visning började. Mmh gud så mycket snyggt !


Men nej, nu ska jag dra på mig lite smink och fixa iordning mig. Sen thai tjiiii på idrotten : D haha

New babies?

Är jag helt efter eller har asos alltid haft skor från steve madden? :O
Ja det har dom säkert men det kom jag på nu iallafall ;P

Och oj vad jag vill ha skor! Hitta massa puddingar som jag gärna skulle vilja ställa i garderoben. 
Lite smakprov från asos.com
Hittade några på scorett också härom dagen men man kan ju inte kopiera bilder därifrån.. Men där hittade jag iallafall skor med lite färg, för jag har ju mest svarta och visst det funkar ju alltid men lite färg skulle ju också vara fint. Ett par röda och ett par rosa därifrån iallafall. Men ja som sagt bilder funkar ju inte.


210409

Ingen mobil idag.. Hoppas den kommer imon, kan verkligen inte vänta nå mer, är ju sjukt vad jobbigt det är att vara utan mobil, och jag är inte ens utan ! För den fungerar ju stundvis men ja, iallafall jobbigt
Och jag måste nog vara den otåligaste människan som finns, vad det än är så vill jag inte vänta, att vänta är det tråkigaste som finns!
Om jag vill ha något, så vill jag ha det NU, vem sjutton har tid att vänta egentligen?

Idag fönade vi vågor och det gick faktiskt bra! :D wiiho, börjar komma på det där nu så det känns ju bra!
Egentligen hade jag tänkt att jag skulle ut och springa idag men så ringde Louise och sa att vi hade TS möte så ingen springtur idga heller...
Så nu ska jag kolla anmälningarna och sen åka till Hamre :)
Sovmorgon till 13.40 imorgon, mmmmh fan vad härligt ! Och på idrotten skulle vi typ köra nå Thai-tjii eller var sjutton det hette, haha kan nog bli ganska kul!

Hörs senare! :)

Pepp på skolan?

Men absolut inte!
Känns ju inte direkt som man kommer klara av hela 8 veckor till, fast det brukar ju gå fort så får hoppas på det. Slutspurten innan sommarlovet.
Och nästa vecka är det ju valborg och första maj och allt sånt där så då blir vi ju lediga på Fredagen iallafall :)
(Kanske halva torsdagen?) Måste ha lite sånna här dagar att se fram emot så går det snabbare!

Men nu, Matte....

190409

ÄNTLIGEN!
Nu slipper jag min cptelefon!
Den har ju hållt på å kronglat jätte länge, typ fastnar så man inte kan trycka på nånting så måste man ta ur batteriet å starta om osv, sen typ när man ska skriva sms måste man typ jämt stänga av den två gånger innan man kan skicka och ja massa sånt där!
Ganska jobbigt så nu iallfall så ringde pappa till Telenor eftersom jag fått den därifrån och då sa dom att jag skulle få en ny! :D Och jag fick välja vilken jag ville!
Så då skulle jag komma på någon jag ville ha på typ 2 sekunder och heter man Carolina och är hur velig som helst är det jäkligt svårt! Och dessutom har man väl inte alla 711 olika mobilmodeller i huvudet?
Men jag ville iallafall ha en musikmobil och en som man skjuter upp så då fick det bli sony erikson w715i
Så ska få den nångång nästa vecka. typ tis-onsdag kanske :)
Härligt med en fungerande mobil igen! :D







Stockholm

Vackstas slutkollektioner på stockholms modecenter!
Var ju sjuuukt kul! Och inte alls lika läskigt som jag trodde. Eller okej, jag höll på att kissa på mig av nervositet precis innan jag gick ut men sen ville man ju bara gå mer! Alla hade gjort superfina kläder och alla var jätte duktiga att gå.
Blev totalt 97 modeller och 23 designers. Hanna hade nr 21 så vi gick nästan sist.
Kommer nog lite mer bilder senare när vi skickat runt alla och sådär :)













Åh vilken härligt dag! tralalala


Solsolsol, jag älskar't
Dagen började med att min hurtiga sida (eller nånting) kom fram! = Springtur, det var skönt det, tog en rätt kort vända men alltid nånting :)
Sen har jag solat precis hela dagen! eller iallfall så länge solen värmde. Gick in runt 4 tror jag.
Och nyss åt vi jättegod mat, grillad ytterfile med klyftpotatis-gratäng ! Min nya favoritmat ungefär :D Speciellt när pappa gör den!

åh haha nyss så berättade Hanna att hon hade sett en äkta (fast det vet man ju inte, men det stog så) Chanel 2.55 väska på tradera för typ 2000 bara! :O fast ja som sagt man vet ju inte om den är äkta även fast man får se märkerna och sådär för det kan ju vara från någon annan väska.
Men iallafall så höll jag ju på att dö och sen började vi bråka eftersom Hanna inte vill att jag ska ha en sån om hon har en.
Och så sa jag att när jag har blivit lite rikare så ska jag faktiskt köpa en, då sa pappa, men carro du ska få en, jag lovar!
hihih, så ja nu har han sagt det, dock sa han sen, men när har jag ju inte sagt... Men ja nångång :D
Hm nej men kanske borde jag sattsa min första lön som frisör på en sån väska?
Ja det får faktiskt bli mitt mål!



Men den är ju så sjuuuukt snygg!


Nu ska jag bara fixa iordning mig och sen ska jag till Niklas :)

Bilder och sånt från stockholm kommer imorgon, har inte haft sån stor lust att sitta inne vid datorn idag direkt.

Ha en bra kväll allihopa :)

Nervös? mmmmmmhm!

Så, vad har jag gjort idag då?
Alex väckte mig klockan 9  lite schysst med att kasta vatten rätt i ansiktet på mig.. härlig start på dagen? Jajjemen!
Sen har jag pluggat, har kommit 20 tal framåt också! dock har jag väl inte gjort alla men det är ju många som är ganska lika så dom hoppade jag över.
Sen kom Niklas och vi såg på oc <3
Och sen blev det hoppträning för Lena också, var riktigt kul! :D Bana på 0,90/1 meter. allt gick bra förutom att jag ramlade av :P
Haha, blev lite missförstånd, kom lite fel på hindret men trodde att hon skulle hoppa av tidigare så jag hoppar men så läggen hon in ett extra språng så ja vettesjutton men av flög jag iallafall. Men allt annat gick verkligen superbra! 
Olyckligtsvis bröt jag inga ben så jag slipper inte modeisningen imorn...

Gaah, är hur nervös som helst men samtidigt tror jag att det kommer blir sjukt kul! :)
Så klockan 7.45 ska vi hämta upp Louise och Linnea och sen åker vi mot Stockholm!
Så ja man kanske skulle ta och krypa ner i sängen och få sig några timmars skönhetssömn :)

11.00 - Få hår och make fixat
13.45 - Repetion
15.00 - Lunch
16.00 - Repetion igen
18.30 - VISNING!




Kameran hänger iallafall med så håll utkik efter bilder sen! :)

<3


ooooh, that's right

Ibland undrar jag hur fan vissa personer tänker! Helt sjukt...

Pablo var inte där så kunde inte lämna mitt cv, så det får bli en annan dag.
men tog iallfall en glass på donken och ja, det är fan bra tur att jag har dig Linnea! haha
nu har Linnea nyss skjutsat hem mig, hon övningskörde och jag satt där bak och skrattade, Förlåt men det var roligt, faktiskt !
Imorn måste jag vara hemma en stund med alex på morgonen så blir ingen sovmorgon då inte. Sen måste jag plugga matte, minst 20 tal! Och nu ska jag faktiskt göra det också!
Och idag ringde Lena och frågade om jag vill hoppträna imorgon och det ville jag ju självklart så kvart över 5 blire det för henne Kulkul! :D
Och så har jag åkt på världens halsont också... :/ Kan knappt svälja, usch det är inte kul, så nu ska jag nog dricka lite te och sen sova!

150409

Imorse vaknade vi klackan 12! mmh, skönt att få sova ut för en gångs skull. När Niklas skulle åka och jobba åkte jag och gymmade och sen solade jag. Var bara jag och en till på gymmet när jag kom! haha, men det var rätt skönt så slipper man vänta på någon maskin och såntdär jobbigt.
Och sen var jag en snäll syster och gick ner till järnvägsstationen och sa hejdå till Hanna som åker till stockholm igen.

Men nu måste jag skynda mig och fixa iordning mig så ska jag in till Linnea och vi ska gå till donken och lämna mitt cv! :O
Sen så har vi en hel del att prata om också så det blir nog en fika efter :)

hörs sen! :)


140409

får bli ett snabbt inlägg nu innan Niklas kommer hit :)
Dressyren är verkligen inte min starka sida men jag tyckades förbättra mig med 0,4 iallafall.
På framridningen känndes ju allt kanon men det är ju sen när man kommer in på banan som man slutar tänka och så koncentrarar man sig bara på att rida rätt väg så glömmer man av allt annat. Men jaja får väl se vart våran grupp hamnar i slutändan :)

Och idag är det dubbelavsnitt av desperate housewives! :D mmh det ska vi se på, vare sig niklas vill eller inte !

Äsch hade ändå inte så mycket mer att berätta så nu ska jag gå!

Betsy Johnson spring/summer 09

Volanger, randigt, prickigt, mönstrat, spetsiga axlar och stora kjolar kan ju samanfatta hennes kollektion.
Såg nyss på hennes visning. Väldigt annorluna, haha, men riktigt rolig att se på.
Hon har ju verkligen en egen och annorlunda stil.
Man känner verkligen igen hennes plagg eftersom ingen annan designer som gör såna där kläder!
Visst det är väl inte riktigt min stil och speciellt inte sånt som är med på visningarna men det finns ju faktiskt några klänningar som är riktigt söta!


Från visningen


Några celebs med Betsy johnson



Bra minne! (Y)

oj hjälp, panik, dressyrcup imorgon, kan inte programmet så nu vet jag vad jag ska göra resten av kvällen.
Tänker INTE glömma bort programmet och rida fel den här gången!
Nej imorgon ska jag vara jätteduktig! Hoppas Indiana är på bra tävlingshumör och samarbetsvillig bara.

130409

Idag tog jag, Hanna och Louise oss en tripp till borlänge och kupolen!
Louise skulle leta skor, väskor och jacka men hittade varken det ena eller det andra..
och jag skulle väl egentigen inte ha nånting men kom hem med en klänning och ett par mjukisbyxor :)
En jacka hittade jag också som var skitsnygg framifrån men bak så gick den ner och var längre och det såg lite knäppt ut men så tänkte jag att man kanske kunde klippa av den och sy om men det tordde inte Hanna så den jackan fick stanna kvar i butiken.





4 dar kvar till visningen :S

120409

Så, igår var jag alltså till Romme och åkte lite snowboard, vad jätte kul och backarna var väligt bra förutom att det blev jätte uppkört när det var så varmt, var seriöst typ 15 grader varmt! Hah känndes ju lite knäppt att åka snowboard i sommarvärme. Men riktigt kul vare iallafall, och lite tråkigt att det var sista gången på säsongen.

Sen på kvällen blev det grillning och party hos Niklas :) Jätte kul hade jag! Och imorse vaknade vi till solsken igen! :D Härligt ju!
Så när vi väl tog oss upp ur sängen gick vi ut och glassade i solen ! Myys (:

Resten av dagen har varit bra seg måste jag erkänna, så snart ska jag nog slänga mig i sängen igen.







Haha ojojoj men kvällen var Superkul! :D

110409

Tjoho! Romme var hur kul som helst, berättar mer om det sen och kanske kommer det någon bild också, nu ska Hanna skjutsa mig och Linnea ut till Niklas där det vankas grillparty, ska bli kul :) Så nu lär jag gååå! ha en bra kväll allihopa :D


Romme alpin!

mmh, fick mysigt sällskap såhär på kvällskvisten men nu är jag supertrött och superladdad för en dag med snowboarden under fötterna! :D Imorgon ska vi nämligen åka till Romme alpin med stephanie och hennes familj (Min kusin från belgien). Ska bli jätte kul eftersom vi inte kunde åka till Norge det här lovet. Så nu ska jag njuta av säsongens sista dag i backen.
Och imorgon hade dom nå special då dom öppnade klockan 7! :O haha men ja riktigt så tidigt ska vi nog inte vara där men runt 8 snåret ska vi försöka komma iväg härifrån, men vadå, sova kan man ju göra någon annan dag eller hur?



Härligt!

100409

Imorse gick jag upp kvart över 7... Första dagen på lovet ska man ju sooova! Men inte jag inte, jag skulle ju ut till hamre och försöka ta mig runt några hinder utan att riva ner hela alltihopa på första hindret. Haha bra mål, försöka komma över första hindret !
Och det gick iallafall HUR BRA som helst! :D Kom helt rätt på hindrena och galoppen var perfekt!
Något snabbt kanske men känns som jag behöver den farten för att få ett bättre flyt runt hela banan. Så nu är jag superglad :D
Sen när jag kom hem la jag mig och stekte på studsmattan. Skööönt!
Sen har Louise vart här en stund nu också, provat klänningen mm.. :)


Skutt!


Påsklov!

Äntligen har vi fått det efterlängtade påsklovet ! Åkte till skolan och gjorde provet, gick rätt bra tycker jag. Svarade på allt utom en sak, när uppfanns permanenten och av vem? Det är ju inte ens en värd fråga! Varför ska man kunna det liksom? helt onödigt...
Tog 40 minuter ungefär så då fick vi börja bilden tidigare och alla i B som hade bild ville ju gå och göra provet då, så dom gick och sen behövde vi också bara ha bild i 40 minuter. Våran bildlärare har inte direkt mycket att säga till när vi vill sluta tidigare :P haha Väldigt lätt att övertala.

Så då tog vi bussen hem och jag gick hem till Lisa och klippte henne :) Sen fikade vi och pratade en massa, var ju hur länge sen som helst jag träffade henne! :O det gillas inte, måste verkligen bli bättre på det där.

Nu har jag bara kommit hem och har ätit jättegod mat som pappa grillade :)
Måste skriva klart min träningsdagbok nu. Skulle ju egentligen ha vart inne idag men jag får lov att skicka den till han sen. Vore ju bra om jag faktiskt fick in den i tid nu så lär fortsätta med det.


Lite godis till pluggandet skulle ju inte sitta fel! ;)
Och ett stort glas vatten! <3

Dagens



Jeans - Hm
Topp - Hm
Jacka - Blend she
Väska - Lindex
Skor - Converse

Morgonträning

Hallå! :)
Imorse vaknade jag 1 timme tidigare än jag hade klckan på, men låg kvar till 9 och sen gick jag upp, tog en apelsin och sen satte jag igång med träningen. Ganska skönt att träna innan skolan faktiskt. Slipper man ju på kvällen och så får man mer tid till annat.
Klockan 12 åkte jag iallafall men bussen. Har läst hår&kemi på vägen hit. Ska läsa allt en gång till sen får det faktiskt räcka! Då borde det sitta tycker man ju.
Så missade vi påskbordet nu också eftesom maten redan har sätngt... Aja, brukar ju inte vara så jättegott i skolan ändå så.
 
Nej nu måste jag gå ner på matten.

Ha en bra dag allihopa!

Sovmorgon till 13.40 imorgon!

Det ska vi fira med en rejäl sovmorgon till 9.30! Skulle dock kunna sova till 10.30 men jag ska faktiskt ta vara på tiden och ta mig ut på en springrunda. Sen ska jag bara till skolan för en matte lektion och lite samarbetsövningar på idrotten. Sen får vi åka hem igen och då ska jag iväg till hamre på en gång. Skulle ha teori så blir inge ridning... :/

Just nu sitter jag och skriver på min träningsdagbok... Får väl skylla mig själv att jag inte gjort det efter varje träningspass så nu får jag ju bara hitta på en massa om hur det kändes osv.. Måste ju lämna in den innan lovet altså måste jag skicka den senast imorgon kväll. Hoppas jag hinner!

Och vad sjutton är det här då, inge desperate housewives idag! :O  hockey istället, suck.. 
 
Kanske skulle ta och gå och lägga mig snart då, får jag ju sova tio timmar! :O Har ju inte hänt på en onsdag på ett väldigt bra tag. Nej lite till måste jag allt vara uppe, har ju lite bloggar att läsa och kanske tar jag några till frågor i hår&kemin också.


070409

Härligt vädet idag med, det gillar vi!
Jag och Linnea gick och köpte jordgubbar efter skolan, var en anning gott vill jag lova!
Sen åkte vi till kupolen en liten sväng. Jag hittade en söt randiga t-shirt men velig som jag är kunde jag absolut inte bestämma mig för rosa/grå eller lila/svart så båda två fick åka med hem :) Köpte en i en storlek större så man kan ha den med ett par leggings bara.
Och nu ska jag väl fortsätta med den inte alltför underbara hår och kemin... Tur att jag har vecorevyn att varva med iallafall !


Vitamin wells

Jag har gått och blivit helt förälskad i Vitamin wells drycker. Mmm så himla goda! Och nyttiga också ju.
Idag köpte jag everyday med smak av grönt äpple. Den var goood!






Måste provas!

060409

Hejhej, sitter i skolan nu och väntar på att sista lektionen ska börja. Så nu sitter jag och kikar på en massa kläder. Man blir ju så himla shoppingsugen när det är så fint väder ute! Måste införskaffa mig massa nya vår/sommar kläder. Känns som att jag inte har nånting!
Men imorgon efter skolan ska jag och Linnea iallfall ta en sväng förbi kupolen och kika lite. Men får se om jag kanske ska försöka med att inte shoppa nånting innan stockholm, är ju trots allt bara 11 dagar kvar, så kan man kika lite där istället.



Åh jag blir galen, hur kan man vara sådär snygg egentligen? :O
Och Chanel väskan på det där också, mmmh nån dag innan jag dör ska jag faktiskt köpa en såndär men tills dess att jag har tjänat ihop en aning många tusenlappar får jag nöja mig med andra som iallfall liknar den någorlunda :)

Älskar hennes stil!

050409

Hallå allihopa!
Det blev ingen springtur imorse, kände mig inte alls peppad när det var så fult väder.
Fast sen ringde jag Louise och hon följde iallafall med ut och gick :)
Sen gick vi hem hit en stund innan jag gjorde mig iordning och Niklas kom och hämtade mig :)
Nu är jag  som vanligt sjukt trött och ska stax sova, tre och en halv dag kvar nu. Det ska väl gå tror jag ! Det ska bli hur skönt som helst med lov, synd bara att mina kusiner ska till stugan i Norge så inte vi kan åka dit..
Fast ska väl iofs bli ganska skönt att vara hemma också. Kanske blir Romme någon dag istället.

Nu får vi hoppas att min käre mobiltelefon tänker ringa och väcka mig imorgon bitti då så det inte blir ännu en försovning.

Sovgott :)


040409

Oj nu får vi verkligen hoppas att jag inte somnar medans jag skriver för så trött är jag just nu! Har haft stalltjänst hela dagen. Var i stallet från 7.30 till 11.30 först sen åkte jag hem och glassade i solen ett par timmar, och lite färg fick jag allt :D Härligt att man kan sitta i shorts och linne och bara steka, i april liksom!
Sen tillbaka till stallet vid halv 5 och ta in hästarna. Snacka om att dom var leriga! usch det är det värsta med att snön smälter.
Sen åkte jag hem en sväng igen och pappa grillade ! :D Guuuu så gott det var :) Men han inte mer än äta upp och åka tillbaka igen för att fodra och fixa. Mamma hjälpte till så det gick lite fortare iallafall. Sen åkte vi hem och såg på robinsson.
Och nu håller jag på att somna, känns som att jag inte gjort annat än åkt fram och tillbaka till stallet hela dagen :P Och inte fick vi några små barn som medhjälpare heller, så jag och josse fick göra allt själva! -.-

Men nu är jag somsagt sjukt trött så jag tror faktiskt jag ska krypa ner i sängen. Klockan 10 på en lördag? haha men har man inte fått sova så har man inte! Och om jag går och lägger mig tidigt nu kan jag ju vakna pigg rätt tidigt imorn! :D Då jag ska ta en morgonspringtur och hoppas på massa sol!


030409

Igår efter skolan åkte jag till mormor och morfar och klippte mormor. Dom skulle tydligen på nånting i helgen så då ville hon va lite fin :) Bra blev det iallafall. Direkt efter det skjutsade dom mig till Niklas där jag blev kvar hela kvällen.
Och justja, i skolan igår var vi ju på treornas visning som var inpirerad från varje år tionde. Så här kommer lite bilder :)
















020409

wiiho :D räknade nyss ut att det bara är 39 dar kvar till skolavslutningen! (Skoldagar)
Nedräkningen börjar nu!



Hur gott skulle det inte vara med jordgubbar nudå?
Jag längtar så sjukt mycket efter sommaren!
Någon mer? :)


Kiss me through the phone


Dagens




T-shirt - Bikbok
Jeans - Diesel
Skor - Dinsko

April april...

Första april, någon som har blivit lurad än?
Jag försökte på min lillebror imose, det gick inge bra.
- Men carro lägg av jag vet att du bara luras!
Får väl ta och tänka ut något bättre nudå.
Jag gick nyss på att Elin kling skulle vara nästa gästdesigner för hm och att man kunde kolla på kollektionen redan nu på internet, så när man klickar på sidan så kommer det upp: LURAD, gick du på den? April april.... Suck

Matteprovet idag gick väl okej, eller det var två tal som jag vet att jag har fel på och sen brukar det ju alltid bli något slarvfel också så vi får se hur det går. Känns iallafall riktigt skönt att vara av med alla dom här proven nu! Nu är det bara att fokusera på frisörprovet nästa torsdag.

Kom till Falun klockan 10 ungefär så jag gick och kikade lite, var tvungen att köpa smink. Det är nog det värsta som finns att köpa, tänk egentlgen hur mycket pengar man lägger på det och så försvinner det bara. Det är ju liksom som att man inte får något för pengarna. Det är ju inte direkt som ett par skor eller en t-shirt som man har kvar och som syns att man har köpt. Menmen, provade en ny foundation idag iallafall. Får väl se om den är nå bra eller inte imorgon.
Sen kom Linnea och vi bestämde oss för att strunta i maten så vi han kika lite mer så kvart i tolv åkte vi till skolan och gjorde vårat matteprov. Sen redovisade vi på svenskan och så var dagen slut.
Det går ju faktiskt väldigt fort i skolan när man gör prov så det är ju en bra sak med proven iallafall !


Miniralfoundation från maybelline      &     Concealer från Loréal

RSS 2.0