290310

Helgen är över, massa folk, tårta, god mat och sånt har det vart eftersom Hanna fyllde 20 i fredags.
I Lördags var jag och Niklas och åt lunch med hans föräldrar och sedan spelade vi biljard efteråt. Jag och Niklas vann ! 2-1 blev det.

Igår var jag på boxning med Stephanie så idag har jag träningsverk i alla möjliga konstiga muskler...
Sen åkte jag och Niklas upp till falun och idag har det vart matteprov, och frisör.

Nu pluggar vi för fullt här så får nog bara bli ett kort inlägg. Har en massa att skriva, färgrapport, idrottsupg, ekonomi osv..
Så nu säger jag godnatt! :)


260310

Följde med Hanna och Johan på Push igår. Skönt att träna lite.
Sen imorse var vi upp och sjöng för Hanna som fyller 20 år idag! :D
Idag har jag skrivit lite på min färg rapport, tränat på crosstrainern och så nu bara duschat och fixat mig. Är hemma med Alex idag, han har blivit sjuk, så nu utnyttjar han det och vill ha glass hela tiden! :P

Och nu är det inte många timmar kvar tills Niklas kommer, jag är sååå lycklig <3

Föresten så blev min Lasange igår kalasbra! Så nu har jag en till maträtt jag kan laga iallafall :)

Ikväll kommer mormor och morfar + moster och kusiner hit och äter smörgåstårta och imorgon kommer släkten från pappas sida och då blir det kärlknöl! Vilken toppen helg :)


Nej, bäst att lägga på ett kol nu om jag ska hinna med allt jag ska göra.


Färgen

I tisdags gjorde jag Hannas hår. Och jag kan väl säga att det blev så bra som det kunde bli med tanke på utgångsläget. Jag gjorde iallafall slingor med blondering. Två gånger och eftersom hon hade utväxt så blev ju den jätte ljus så fick lägga i en bottenfärg sen också. Så nu ska vi ta det i flera steg och göra mer och mer slingor. Det är ju bättre för kvalitén på håret också.


Ganska svart om man säger så, med två cm utväxt. / Och resultatet. Svart med brun/guldiga slingor.


250310

Hej på er!
igår fick jag helg! Eller, jag tog helg rättare sagt. Känndes en anning dumt att åka till skolan för att göra ett ynka litet prov för att sedan åka hem igen när jag ändå kan göra det på tisdag.
Ridningen igår gick kanon! Tänk att till och med Dressyr kan vara så kul, haha.

Idag står städning, lite plugg, och träning på schemat. Och så skulle jag tydligen göra lasange ikväll. Hanna och Pappa tyckte det lät som en bra idé men tyvärr tror jag inte att de visste att jag faktiskt aldrig gjort en förut ;P Menmen, kan väl vara bra att träna på!

Här kommer föresten några bilder från visningen som jag glömt lägga upp.

210310

Idag har jag ringt bredbandsbolaget 4 ggr! Ingenting fungerar, fan jag börjar gråta om det är min dator som är felet. Jag orkar inte med det här längre, allt har krånglat i flera månader!
Får nog ringa mitt privata dataproffs som finns i släkten så får han kolla på datorn...Det här går ju inte längre.

Igår hade Alex innebandy cup! Dom var så söta, det första dom gjorde när de kom in på plan var att ställa sig och spela gitarr med klubborna medans andra laget stod proffsigt och passade, sköt på mål osv :P
Men så började första matchen, 1-0 till Hedemora efter 6 sekunder! Och efter 1 minut ledde dom med 3-0! Tror dom vann matchen med 14-2 eller något. Sen vann de alla andra matcher också! Med hur mycket som helst, så dom var asduktiga!

Jag och Hanna åkte till Kupolen en sväng efter första matchen, jag köpte en halsduk och strumpor, kul va?

Och idag har jag haft stalltjänst, inte heller så kul.

Åker till falun imorgon. På tisdag ska jag ta mig an Hannas hår. Svart-Ljust, varför tog jag det svåraste som finns till färgprojektet?
Sen på Fredag kommer Niklas hem!

Ha det bra, så hörs vi..... eh ja när vi hörs! (när jag nångång hittar en dator som faktiskt fungerar... :< )


190310

Äntligen Fredag! Gjorde ett samprov idag, gick inte alls bra.. Menmen, nu är det gjort iallafall.
Nu ska jag ladda för spinning klockan fem.
Haha Lindbergs-släkten kommer ta över spinninglokalen idag.
Det är ju min Faster som har det och så går min andra faster också där och så ska jag, Hanna och Mamma också dit idag. Pappa hinner nog inte hem men han sa faktiskt att han skulle gå nästa gång ! Så himla kul!
Det är så himla skönt att träna på fredagar, helt slut efter träningen så får man komma hem till god mat och sen bara göra ingenting! Det är härligt det.

Gymmade lite igår på idrotten så idag har jag träningsverk i triceps!
Sen imorgon får vi se om jag får med mig Hanna på Push på förmiddagen också.
Behöver verkligen träna mera ! Snart är det ju för sjutton sommar.
Men väntar bara på att det ska bli varmare så man kan börja springa utomhus också!


170310

I måndags efter skolan åkte jag, Linnea, Lina, Amanda och André till lager 157 och shoppade lite! André hade bilen här så vi slapp åka buss.
Jag hittade en randig tröja och ett par svarta slitna jeans eller typ blandning mellan det och leggings.
Och igår efter skolan tog jag och Linnea bussen hem, sprang runt och tog hål i naveln på linnea, spelade golf på wii, var förbi alex på hans innebandy och såg massa gulliga småpojkar som spelade. Och sen snodde vi bilen, tog hits for kids 3 skivan och racade till borlänge för Wellas frisyrvisning på Galaxen. Haha gud vilka låtar, så mycket minnen! 
18.55 parkerade vi bilen, haha var ju lite lagomt när visningen började 19.00 Menmen, vi hann i tid och visningen var ganska bra! Väldigt roligt iallafall

Nu är jag hemma efter hoppträningen och har precis pratat med Niklas som jag saknar så sjukt mycket... 8 dagar kvar...
Kanske dags att sova snart, ska ju trots allt upp om 7 timmar igen.

Lite bilder från visningen osv kommer nog i helgen, som ni kanske förstår har jag fortfarande inget internet i falun

Sovgott!

Godnatt

Blev alltså en heldag med klippningar hit och dit.
Stevie och issa kom runt fyra så jag slängde i en massa folié på issa och klippte sedan stevie, maskinklippt kort på sidorna och längre uppepå och bak. Blev riktigt bra! Sen klippte jag issa också. Var klar runt 7 så orkade inte riktigt stressa till tåget så jag sover hemma inatt.

Har sett på wipeout nyss, haha så himla roligt!

Nej dags att sova, klockan står på 05.30.... Men bara ladda för en ny spännande vecka med kunder, Wella visning osv!

Sovgott ! ♥

140310

Idag har Karl och Gustav vart här och klippt sig, mina kusinbarn som är såå söta :)
Och lite senare kommer Isabelle för klipp och slingor och Stevie för klippning. Så den här helgen har jag haft en del, men det är ju bara kul och bra för eknonomin! haha Den här månaden har mina pengar försvunnit helt och hållet på något underligt sätt så känns bra med lite extra nu.

Kanske borde man gå ut och sätta sig i solen en stund kanske, sen packa lite, får se om jag åker ikväll eller imorgon beroende på hur lång tid det tar med stevie och issa.
Sen ska vi också grilla idag! Hur mycket vårkänslor får man inte utav det?
Åh, jag längtar som en tok till vår och sommar! Och efter Niklas ;) 12 dagar kvar tills han kommer hem :) Även 12 dagar tills min syster fyller 20!


130310

Hejsan!

Igår åkte jag till louise och klippte henne, ganska rejält på längden faktiskt! Fint blev det, inte en endaste sliten topp kvar. Jag är riktigt avundsjuk på hennes hår, hon har verkligen jätte tjockt och jätte glansigt hår!

Sen idag har vi vart upp på brunnsjöberget och åkt lite skidor, hade alex och karl med oss så bamsespåret var väl ungefär vad vi åkte. haha
Sen så tränade jag på crossen en stund hemma också.

Nu ska jag skjutsa Hanna till stan. Har kört både igår och i förrgår också. Måste faktiskt börja med det nu lite mer seriöst och träna på typ fickparkering osv, inte så långt kvar om man tänker efter, och teorin... Ja det ska man väl också börja med snart. 

Ikväll blir det melodifestivalsmys hemma.

Men nu lär jag springa iväg!


120310

igår var jag ledig, jag tog sovmorgon till halv tolv vilket var underbart skönt!
Gick upp åt god frukost och åkte sedan till Bittez och fixade praktik! Så de tre sista veckorna ska jag vara där. Känns så skönt att ha det klart nu.

Sen gick jag och hämtade alex vid fyra. Och sen på kvällen följde jag med Hanna och Johan på push. Så idag har jag träningsverk ska ni veta!

Nu ikväll skulle vi egentligen gå på spinning också men jag vet inte om jag orkar gå faktiskt. Mina ben kommer dö nu när jag redan har träningsverk.
Men vi får se hur jag gör.

Louise ville klippas också, så får se om jag gör det ikväll annars.


100310



Jag, Lina och Linnea var på bio i tisdags. Såg Farsan, var asbra! Och löjlig som jag är började jag gråta när de avlivade hunden och så blev det helt tyst precis då också! Lina och Linnea bara kollade på mig och skratta...
Men det var sorligt, erkänn!

Idag lyckades jag bli nerslagen av min lillebror på 7 år så jag började blöda näsblod... haha så kan det gå, men jag får nog skylla mig själv att jag började busa.

imorgon är jag ledig! :D Så skönt, så ska få lite viktiga saker gjort hade jag tänkt.

Men nu ska jag gå,
Puss

080310

Så var man hemma igen. Som tur är, haha höll nästan på att missa tåget! Tog fel spårvagn och kom helt fel men lyckades ta mig tillbaka och vara på plats på tåget ca 3 minuter innan avgångstiden...Puuh blev lite nervös där ett tag.
Sen gick ju inte tågresan direkt som den skulle heller men när har den gjort det med sj? Jag kom hem iallafall, och det är väl huvudsaken.
Jag blev ju tvungen att ta niklas väska ändå, som är typ 1 meter hög och bred nog att inte få plats i en tåg gång ( så jag har burit den på sidan genom en massa vagnar, drygt )
När pappa skulle slänga in den i bilen : Vad fan har du i väskan egentligen?
haha, den vägde seriöst minst 15 kilo! det enda jag inte förstår är hur jag fick plats med det i en hälften så stor väska på vägen ner? hm, verkar som min packning har växt på något underligt vis...

Så imorgon är det dags för skola igen, frisör hela dagen men färg? tror jag. Hoppas det, färg är rooooligt !

Nej nu ska jag vara duktig och packa upp!

Hörs en annan dag, jag har ju som sagt haft sönder mitt modem så har inget internett i falun på nån dag igen.

Pussen!

070310

Så var biljetten bokad hem... Åker imorgon eftersom jag ändå inte har några lektioner. Men jag vill inte åka hem! Nu har jag varit här i 1,5 vecka och det är så himla underbart. Menmen, jag kan ju inte stanna för alltid så. Niklas kommer hem ganska snart iallafall så :)

Igår var vi ut och åt på en italensk resturang på avenyn. Helt underbart god mat! och världens godaste cheescake till dessert.
Sen blev det mys när vi kom hem. Jag ska ta och diska lite nu, börja packa, se om allt verkligen får plats i min väska eller om jag måste sno Niklas som är asstor, och sen gå och handla. Ikväll är det jag som ska laga mat så det blir bakad potatis med några olika röror osv.
Får se hur  det här ska gå... Men niklas behövde vara kvar i skolan rätt länge idag eftersom han gick dit sent så nu får han skylla sig själv om det inte smakar bra bara för att jag har gjort det.





060310

Åh, Niklas gjorde jätte god mat igår! Jag älskar att jag har en pojkvän som kan laga mat eftersom jag själv är värdelös.
Kerstin och Fredrik gick hem runt 1 tror jag men sen låg jag och Niklas och pratade en massa så tror inte vi somnade förens halv 4!
Han kilade till skolan runt 10 ( ja han är i skolan även på lördagar... ) Men jag lyckades somna om till halv 1! Blev så glad när jag kollade på klockan när jag vaknade. Brukar inte kunna sova så länge. Så jag gick upp och gick och köpte lite frukost.

Nu ska jag slappa lite här, spela lite gitarr kanske så niklas kan bli ännu mer imponerad ( har faktiskt gjort framsteg i min gitarr karriär! ) och vänta på att han ska komma hem. Då blir det dusch och fix osv och sen ikväll ska vi ut och äta med hela familjen nu när hans Pappa också har kommit. Trevligt :)



Poseidon på Avenyn!

Godmorgon allihopa!


Har varit vaken ända sen Niklas gick runt 8 imorse! Kunde verkligen inte somna om...
Men låg kvar och drog mig ett tag innan jag gjorde frukost och la mig i sängen igen och kollade lite på Vakna med the voice och sedan viktor och rolfs visning på Star!

Ikväll kommer Niklas mamma och brosa hit och äter middag. Hans Pappa har varit här i närheten och jobbat så dom ska vara här i göteborg under helgen nu. Men han kommer inte förens imorgon så då kommer Kerstin och Fredrik hit ikväll. (fredrik bor också i göteborg)

Nu ska jag dra en borste genom håret och sen ut en stund.
Ha en riktigt fin dag nu!   ♥


040310

Oj vad fort tiden har gått idag, vid 12 tiden gick jag ut och gick i det soliga vädret. Jag kan ju mest bara gatorna vid Avenyn och runt där så idag höll jag på att virra bort mig totalt. Men jag gick och gick och tillslut kom jag fram!
Tog en dusch, städade, diskade och sen fixade jag mig och åkte ner till Nordstan en sväng. Ångrade mig lite med Hannas present så jag böt lite osv :)
Men nu är jag hemma, ska plugga lite ( det låter säkert som jag pluggar matte hela tiden, men det bara låter så tyvärr...)


.

uh vad arg jag kan bli på matte ibland. Förlåt Niklas ( för ja det är han de går ut över ) egentligen är jag glad att du hjälper mig, även fast jag säger att jag inte vill ha hjälp.
Sen gav jag upp och vi satt på varsin dator jag och Niklas och spelade röj på msn...
haha, det kan man ju också kalla att umgås.
Iallafall så har vi ätit hemlagade köttbullar idag! Dom var jätte goda, även fast jag inte känner särskillt mycket smaker just nu...

Jag har också lyckats haft sönder mitt modem till det mobila bredbandet. Varför har jag sån jäkla otur med allt som har med teknik att göra. Min dator är också helt knäpp.
Men nu har vi fixat så jag är uppkopplad på Niklas trådlösa iallafall :)

Nej dags att gå.
Puss

030310

Hosthost, här har ni en tjej som har åkt på världens förkylning! Hostar och snorar som bara den. Alex som smittade mig innan jag åkte antar jag.
Igår började äntligen DH igen, som jag har längtat! Sen kollade vi på Cougar town också, som verkade rätt bra.

Nu sitter jag och pluggar matte, typ 10 tal kvar sen är jag ikapp! Orkar jag så ska jag nog göra lite mer så man ligger lite före också, när man ändå har tid. Orkar inte ta mig ner på stan idag även fast det är jätte fint väder idag också. 
Kanske tar en liten promenad snart eftersom jag ändå ska gå och handla lite smått snart. står inte ut med att bara sitta still innomhus. Men kanske egentligen är det bästa för att inte bli mer sjuk...

Menmen, dags att fortsätta med matten, med Coldplay i öronen såklart :)

Kan någon ta mig tillbaka tack?



020310

Åh vilket underbart väder det är idag! Klarblå himmel och strålande sol, nu skulle det sitta fint med lite värme också.
Jag blev iallafall på shoppinghumör så jag kilade ner på avenyn en stund innan jag gick till Ewa på Estetiqe (där jag ska var på praktik) och pratade lite med henne.
Sen fortsatte shoppingen och jag hittade på en kavaj och en present till Hanna som fyller 20 snart.
Nu nyss kom jag hem, ska nog räkna lite mer matte nu och sen kommer nog Älskling hem om nån timme eller så och då blir det kyckling och sötsur sås, mumms!

Puss!

010310

Grattis till Pappa som fyller 45 idag! :D


Matchen igår blev ju rätt spännande! Så ganska kul att kolla på. Kom hem runt 1 och då stupade vi i sängen på en gång. Känns inte som jag sovit på veckor! Har sovit jätte dåligt osv. Men idag så vaknade jag inte förens 11! Det var riktigt skönt.
Så jag gick upp, gick och köpte lite smått till frukost och nu sitter jag och läser en massa bloggar osv.
Idag är det jätte tråkigt väder så jag ska nog ta tag i lite matte plugg, har inte vart på de två sista lektionerna så har lite att ta igen.

Ha en bra dag! :)


RSS 2.0