:)

Såg inte ens ett helt avsnitt av oc förens jag somnade, sen vaknade jag halv fem! Så jahapp idag har jag sovit 2/3 av dygnet ungefär...

Men nu börjar jag må lite bättre iallafall.

Ska sova nu om jag ens kan det efter allt sovande som det har blivit under dagen

Godnatt!


Lördag

Fyfaaan, feber och magsjuka och ont i hela kroppen, kan det bli värre?
Kunde jag inte blivit sjuk nån dag i veckan istället, nu missar jag ju hela helgen!
Jag har ju knaprat vitpepparkorn men ändå får man magsjuka. åååhhhhhhh

Nej nu tänker jag slå på oc, om jag ens kan ta mig upp ur sängen och göra det, man har ju absolut ingen ork till nånting!

Fredag

Underbara dag, att komma hem på fredagar är verkligen helt underbart. Efter att ha gått en hel vecka i skolan och pinat sig upp varje morgon så får man äntligen vara ledig, dock bara två dagar men jag njuter fullt ut dom dagarna iallafall!

Idag försov jag mig, och inte bara i 20 minuter eller så utan så länge att bussen redan hade gått... Så där låg jag och skrattade lite för mig själv eftersom mamma hade sagt åt mig att jag inte fick försova mig och att jag måste gå upp på en gång eftersom hon inte skulle vara vaken och kunna väcka mig om jag inte hade kommit upp. Och jag sa ju självklart, Men hallå jag ska gå upp, jag har inte försovit mig på jätte länge! 
Menmen, så kan det gå helt enkelt.
Jag gick iallafall upp och som tur är så finns det ju en till buss så jag kom dit till andra lektionen iallafall. Och på vägen till skolan så möter jag Linnea som är på väg till bussen hem eftersom hon inte mådde nå bra :/

Och på idrotten, skulle vi åka längdskidor och när vi var påväg ut så kommer våran idrottslärare och säger att det var en massa utbytesstudenter från Frankrike som hade tagit alla skidor! Så vi fick vara inne, och eftersom alla hade utekläder med sig så fick vi springa runt i långfillingar innomhus istället ;P

Efter datan gick jag på stan en sväng innan tåget skulle gå, han prova en hel del skor och även jeans mm.

Ikväll ska jag se på film och äta godis! Hittade mitt nya favoritgodis på ica, chokladhjärtan men skumm inuti med jordgubbssmak! <3

Imorgon ska jag till kupolen en sväng och försöka hitta skor och en present till Linnea som fyller år på Måndag! :D

Nu lockar godiset!
Tjiiing!


Torsdag

Jag får PANIK!
Idag var jag runt till varenda frisörsalong i Hedemora och alla hade redan elever som skulle vara där just när jag ska ha apu också !
Det var en salong som hade stängt så jag ska gå dit imorgon och om jag inte kan vara där så måste jag vara typ i Avesta, Borlänge eller Falun då.
Jag som ville vara i hedemora båda veckorna så man slapp åka varje dag och faktiskt skulle kunna få sovmorgon! Menmen, avesta är ju inte alltför långt så får väl se om det blir en vecka där.

Nu måste jag ta tag i den där idrottsplaneringen som ska vara inne imorgon...


Skridskor !

Idag på idrotten åkte vi skridskor så tänkte slänga upp lite bilder från det!




Kan väl inte påstå att man var särskillt snygg på dom här bilderna men va sjutton...


Onsdag

ojojoj, jag har haft helt fullt upp dom här senaste dagarna. Massa stress...

I måndags hade vi ju Må bra dag på eftermiddagen, vi hade yoga, olika andningsövningar  och avslappning, skööönt! Sen diskuterade vi stess osv.
När vi slutade åkte jag och Linnea till kupolen en sväng, jag vet precis vilka jeans jag vill ha men fanns inte i storleken, om man jämför gina på kupolen med falun blir man så besviken eftersom Faluns butik är 3 gånger så stor och det finns så himla mycket mer.
Sen fick vi skjuts hem av Josse men haha, efter alla omvägar vi var tvungna att åka så hade det gått dubbelt så snabbt att ta tåget hem.
Igår hade vi svenskaprov som gick bra. Fick tillbaka det idag och jag var en halv poäng ifrån mvg så det är jag nöjd med!
 Stressade hem ( bra att stressa lika mycket när man precis har haft en hel eftermiddag och tänkt på att man inte borde stressa så mycket som man gör) och iallafall så var jag hemma i ca 20 minuter så slängde i mig lite mat och sen kom Monica och hämtade mig och Louise och vi åkte till Borlänge på tävlingsdatabaskurs. Jag och Louise har ju börjat sitta i sekriteraiatet i hamre när det är tävlingar och oj vad mycket det är! Fattar knappt en tredjedel av det dom sa. Men man lär sig väl med tiden kanske.
Var hemma 21.40 ungefär så jag han ju inte göra så mycket när jag kom hem heller. Vilket inte var så bra efttersom jag hade en muntlig redovisning som jag inte alls kännde mig förberedd till, + en idrottsuppgift som jag inte ens har börjat på. Så jag får väl göra den tills på fredag nudå.
Idag är också en sån där stress dag. Jag hinner inte vara hemma länge alls innan jag ska iväg på ridning.
menmen, vill man så kan man.

Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha matte.. Fy sista timmen på dagen, det är jobbigt! Tur att vi har börjat på ett nytt kapitel nu iallafall så allting i början är lätt.

Jag måste fixa praktikplats också till veka 8 ju! 7 är redan klart som tur är. Börjar bli lite småstressad över det också.

Nej nu måste jag gå!

Söndag

Yeees, jag fick min älskade thaimat idag iallafall! Så nu är jag nöööjd :) Det var riktigt smarrigt vill jag lova.

Idag var det meningen att jag och Linnea skulle klippa varandra men tyvärr blev det inte så.. Får ta det en annan dag så jag kan testa hennes sax så får se om jag ska köpa en sån jag med.
Den jag har nu är verkligen hur dålig som helst.
Visst det går och klippa med den men den är så himla slö.
Så får se om jag ofrar nästa studiebidrag på en bra sax.
Idag klippte jag Alexander. Att klippa en 6-åring måste nästan vara det svåraste av alla olika människor man kan klippa. Han gör alltid allt annat än att sitta still.
Han ska springa och svara i telefonen, han ska kolla i spegeln, han ska bara säga nånting till mamma, han ska bara gå på toa, han ska bara hämta en sak osv osv...Och när han väl sitter på stolen så vrider han på huvudet åt alla håll.
Så ja, det gäller att ha tålamod och det är väl något som jag inte riktigt har kanske..

Imorgon ska vi ha någon slags Måbradag på eftermiddagen, yoga mm skulle vi tydligen göra. Så får väl se vad det kan bli. Hade nog heldre haft en vanlig Frisörlektion, känns som att vi aldrig kommer frammåt ju!


Söndag

Hela dagen igår gick jag runt och verkligen längtade efter thai mat. Men så skulle mamma alex och pappa iväg en stund men dom lovade ju självklart att komma tillbaka snart så vi kunde åka och köpa.
När dom väl kommer tillbaka efter typ 2 timmar så inser vi att klockan är över 8 och alltså har dom redan stängt! Fyy, jag hatar när jag inte får det jag vill.
Då vart jag jätte sur och tyckte att allt var mammas fel eftersom dom kom hem så sent. Så jag protesterade mot att ens äta någonting annat, för det enda jag faktiskt var sugen på var ju thai mat!
Tycker nästan lite synd om dom som fick stå ut med mig igår, hah för när jag sur då blir jag riktigt jäkla sur !
Och över en sån grej? haha jaja, ibland får man bli sur på sånna grejjer.

Imorse gick jag upp och tränade direkt. Och när jag gjorde knäböj och utfallssteg så gjorde jag jätte många och sen efter ett tag när jag skulle sätta mig på golvet så ramlade jag ihop typ för jag kunde liksom inte bromsa med benen ! Typ som att jag hade fått träningverk på 2 minuter. Och så har jag fortfarande när jag ska sätta mig någonstan får jag bara slänga mig ner eller hålla i något. Det gör ganska ont faktiskt.
Och sen testade jag min nya hårinpackning från Waterclouds ICE. Den luktar hur gott som helst!


Nu måste jag läsa min bok som vi har i svenskan. 160 sidor tills på onsdag...
Fyyyyy


Tekniska Carolina!

Idag när vi var påväg in till stan så kom det en golfbil ( vad den nu gjorde på en helt vanlig väg mitt i vintern ) Men iallafall så körde den ganska snabbt och helt plötsligt svänger det jätte snabbt åt sidan, åt sidan där jag och Linnea helt oskyldigt gick alltså och helt plötsligt var bilen 2 cm framför näsan på mig ungefär ;P
Inte varje dag man håller på att bli överkörd av en golfbil direkt !

Idag upptäckte jag att jag hade en mic i min laptop! haha, har ju bara haft den 1 år snart :P Min kusin skulle ringa mig över msn och så tänkte jag att det säkert inte funkar eftersom jag inte har någon,
men så klickade jag på svara och hon började prata, så skriver jag ; Eh nej men jag har ju ingen mic!
Och till svar får jag, meh hallå, jag hör ju dig!
haha, så började jag fundera på vart den kunde sitta och jahaaaaa, en mic symbol betyder att man har en mic! (Y) Jag menar den där har ju jag sett förut men aldrig har tanken på att jag skulle ha en slagit mig...

Fredag

Härliga fredag!

Provet imorse, haha usch vet inte vad jag höll på med. Ganska lätta tal men på något sätt kunde jag dom inte iallafall! Men vafan, spela roll, kommer väl ett till prov som man kan vara lite mer förberedd på. Dock har jag väl sagt så på alla matte prov som vi haft hitills men...
Sen hade vi engelska, utan närvarande lärare han satt i ett annat rum och pratade om den där boken vi läste för ett tag sen. Jag och Linnea har kommit på att vi vill åka på hultsfredsfestivalen och se THE KILLERS!!! Fy vad jag vill det!
Eller så åker vi till London och ser dom där istället, för dit kommer man ju på några hundralappar bara :)

Sen hade vi datakunskap som vi hade fått flytta fram till halv 12 eftersom vi inte hade någon idrott. Efter det slutade vi och eftersom vi inte orkade vänta på bussen så tog vi våra egna ben och gick till tågstationen. Som iochförsig inte är sådär jätte långt men några kilometer är det ju iallafall.

När jag kom hem så gick jag till kasteja igen då och pratade med åsa. Vecka 7 blir det praktik där men för vecka 8 måste jag hitta något annat ställe... Vart vet jag inte riktigt än.

Nu ska jag fortsätta att kika på lets dance!


Torsdag

På bilden idag hare vi lite betygsprat och jag känner mig väldigt nöjd iallafall, jag menar bild är verkligen inget ämne jag sattsar på för jag kan inte rita överhuvudtaget så jag är nöjd med vad han sa.
Slutade 11.15 så dagen kändes väl sådär lagomt onödig med jag kan ju inte tänka så varje gång vi ska ha bild en hel förmiddag så jag lär väl pallra mig dit.

Medans jag väntade på bussen hem från Hedemora (eftersom jag alltid måste vänta >.<) Så passade jag på att gå till Kasteja och fråga om praktikplats. Åsa var tyvärr inte där så skulle komma tillbaka imorgon. Men pratade lite med Ida och hon sa att det var en från 9 an som skulle vara där en vecka :( Men att jag kanske kunde vara där ändå, och om inte så kan jag ju vara där en vecka och någon annanstans den andra veckan.

Sen kikade jag in på next kompani en sväng, och när jag gick därifrån träffade jag på mamma som var ute på lunch, hon skulle visst kika på lite kläder hon med. Så följde med som smakråd. Sen skulle hon tillbaka till jobbet och jag tog bussen hem och fixade lite lunch. Nu måste jag verkligen börja med matten! Har prov imorgon och jag kan inte ett dugg så är väl bara att sätta igång och sen är det bara att hoppas på det bästa helt enkelt !


Onsdag

Hallåhallå!

Imorse hade jag nästan all tid i världen på mig känndes det som.
Gick upp halv 7 och jag går till bussen 10 över 8, och på morgonen är jag väldigt seg så brukar alltid få stressa även om jag har sådär lång tid på mig men inte idag inte!
Jag gick upp och kokade ägg och satt i soffan och såg på vakna med the voice och allting och det var superskönt!
Men under dagen fick jag världens magont, trodde jag skulle dö eller något nästan.
Så jag åkte hem, och jag hatar att det aldrig finns bussar från stan hem till västerby sen. Och eftersom både mamma och pappa jobbade så gick jag till mormor och morfar en stund.
Sen skjutsade morfar hem mig och jag slängde mig i sängen och kollade på oc.
Det blev iallafall lite bättre så jag åkte ut till stallet och red. Vi hoppade idag och det gick jätte bra mot slutet av lektionen iallafall.
Alltid ska man väll sluta när man väl börjar få ordning på sakerna.

Och den efterlängtade sovmorgonen i morgon till 12.40 som jag har gått och pratat om flera dagar typ; åh vad skönt det ska bli med sovmorgon på torsdag, då ska jag värkligen sova ut ordentligt osv osv.. Blir inte ens av!!! fyyy
Tydligen så var det B som skulle ha sovmorgon och vi skulle sluta tidigt istället. >.< Aja,  ganska skönt att sluta halv 12 också.  Så när jag kommer hem ska jag gå till Kastjea och se om jag kan vara där på praktik igen v 7 och 8.
Hoppashoppas!

Hare så bra, nu ska jag sooova :)


Tisdag

Långhårsuppsättning idag på frisör, det är så himla kul! Idag jobbade vi med loopar.
Jag gjorde en väldigt enkel frisyr med 3 loopar.
Hade bara lektion i 1,5 timme för sen skulle vi ner i matsalen där vi fick kika på lite olika kurser som man kunde välja till 2 an. Var där två minuter, ganska värdelöst så vi gick och han med en tidigare buss.
Nu ska jag ut till stallet på tävlingssektionsmöte...

Ikväll är det shear genius också! :D


Måndag

Tjoho! Jag är såhär överglad och sprallig just nu, har varit på gympa med Louise här i västerby skola och det var huuur länge som helst sen jag var på det, så nu innan vi skulle åka kunde jag knappt sitta still, haha och kul var det, jobbigt med för den delen. Precis som det ska va!

Annars så har skoldagen vart lååång, matte, engelska hål i 3 timmar typ sen frisör. På håtimmen åkte jag och Linnea in till stan och kikade lite. Sjuk rea på gina vill jag lova, tröjor för en 50 lapp och jeans för ynka 100 lappen! Det är ju isånnadär lägen man ska passa på, provade ett par jeans och dom satt riktigt bra men nu till våren vill jag ha ljusa jeans och det fanns mest mörka.
Fyndade två ringar där för någon dag sen för 25 kr st som egentligen hade kostat 100 kr st!


Kiwi

Just nu är sjuuukt sugen på någon god sallad, helst den från Kiwi men tyvärr så ligger den salladsbaren i Göteborg :/
När jag Louise issa och Freja var där i sommras åt vi där.
Ett jätte fräscht ställe och självklart supergod sallad.
Nästa gång jag är i göteborg ska jag äta där igen iallafall!







<3

Söndag

Tävlingen igår gick bra, väldigt nöjd med min runda som jag klarade felfritt :)

Lite senare igår åkte vi till Mormor och morfar med mat osv som pappa hade gjort. Supergott var det. Mormor kom hem från sjukhuset igår efter en höftoperation som hade gått bra. pjuuuh!
Usch tycker det är så himla läskigt med operationer, men vem tycker inte det egentligen?

När vi kom hem såg vi på E.T som gick på tv, kommer ihåg första gången jag såg den filmen för flera år sen, stackarn som blir lämnad på jorden helt själv, haha. Och ibörjan är den så himla läskig för han ser ju så äcklig ut..

Snart ska jag iväg till stallet. Hoppas det inte tar alltförlång tid bara, måste hem och plugga sen, har matteprov på fredag och jag har jätte många tal kvar, + en bok i svenskan som jag har 200 sidor kvar på ungefär. Och mitt rum skulle behöva en rejäl städning också. får se om jag hinner det. Brukar ofta komma saker ivägen när jag ska städa av någon konstig anledning.

Aja nu ska jag slänga i mig lite lunch.



Freeeeeedag!

Dagen gick väldigt snabbt idag. Hade dataprov sista timmen och det gick bra känndes det som. Förutom att jag missade att skriva någon text bara men äsch tror inte det gjorde så mycket.
Vi fick sluta tidigare så jag kom hem runt halv 4.
Ikväll blir det Lets dance och goood mat som pappa gjort.
Imorgon ska jag vara med på en klubbtävling i hoppning så jag ska sova tidigt idag så jag är pigg ! Efter det får vi se vad som händer !
På söndag har jag stalltjänst också, bara på eftermiddan som tur är ! Jag behöver värkligen min skönhetssömn på helgerna eftersom det inte alls blir så mycket av det på vardagarna.

Nej nu var maten klar, Tjiiing!


Trysil! :D

Den 5 februari drar vi till Norge, trysil, med skolan för en heldag i backen där! Ska bli så kul, även om jag är i Norge flera gånger om året så har jag ändå aldrig åkt i trysil!
Det enda negativa är väl att vi ska åka klockan 6 från falun så jag måste väl gå upp 4 kanske. Känns inte så lockande men iofs har man en snowboard vänner och en himla massa backar att åka i kan det nog bli väldigt bra.


Torsdag

Imorse vaknade jag tröttare är tröttast och tanken på att ha bild hela förmiddan fick mig att ringa och sjukanmäla mig. Så jag vände på mig och sov 4 timmar till. Nu ska jag äta frukost och se på oc. säsong 3, Jag såg klart 2an för ett tag sen men Lisa har haft 3an ett tag men nu har jag fått tillbaka den så jag kan fortsätta och kika! :D

Hörs senare !

Shear genius



Sitter och kikar på shear genius och önskar att jag var sådär duktig med!

Tisdag

Dagen började med Nk och svenska. Sen frisör på eftermiddan där vi fortsatte med läggning på curler. Han inte riktigt klart med själva frisyren så ska fortätta med det imorgon också :)  När vi slutade så ringde mamma och sa att dom var i Falun så fick skjuts hem. Var hemma halv 4 tror jag så det var väldigt skönt att komma hem tidigt för en gångs skull.

Nu ska jag ta och träna. Har nog glömt att berätta att jag började mitt nya liv den här veckan. Så nu ska jag verkligen försöka träna mer och inte äta så mycket onyttigheter. haha, inte för att jag brukar klara det så många veckor men jaja, värt ett försök iallafall.

Sovmorgon imorgon med! Så skönt :)

Söndag

Pappa väckte mig 10 idag och usch det var inte kul att gå upp då alls, skulle helst velat sova hela dagen men vi skulle till kupolen så jag gick upp. Jag hittade en lila spetströja och Hanna köpte en likadan fast en annan färg så vi kan låna av varandra.

Imorgon har jag sovmorgon eftersom våran mattelärare skulle bort. Fast sovmorgon för mig är iofs att gå upp kl 6.30 ungefär. Men ja eftersom vi missar en lektion så måste vi jobba lite hemma, och det går inte bra för mig för jag förstår ingenting! Att vi har prov snart också gör ju inte saken bättre.

Lördag

Igår efter skolan åkte vi till mormor och morfar eftersom morfar fyllde 70 år ! Och sen idag var dom här med morfars bror och hans fru på lunch. Dom åkte nyss och snart ska vi fira min faster som fyller 60.

Imorse klev jag upp vid tio, drog på mig kläderna och tog sedan en morgonpromenix. Tror det blir en till promenad ikväll också eftersom det har blivit en hel del onyttigheter nu när alla fyller år osv..
Jag har även hunnit med att städa mitt rum lite idag. Som var riktigt välbehövligt!

Förövrigt så har jag och Linnea börjat fundera på tapeter och sånt redan. haha kanske borde man skaffa sig en lägenhet först också.
Dock är jag ganska kräsen och vet precis hur jag vill att det ska se ut. En walk in closet är ett måste iallafall. Men det finns i nästan alla lägenheter som jag har kikat på hitills iallafall.
Jag vill verkligen flytta nu på en gång! Men blir nog inte förens till hösten när vi börjat tvåan ändå. Tror inte mamma och pappa vill betala för både min och Hannas lägenhet på en gång. Så får vänta tills hon flyttar hem igen. Det är ju inte så jätte långt kvar faktiskt.
Jag tror det går snabbare om man faktiskt går in med den inställningen att det kommer gå snabbt och att sommarlovet snart är här.
4 veckor till i skolan. Sen apu i två veckor, sportlov, 6 veckor, påsklov, 8 veckor till skola och vipps SOMMARLOV! + att vi har några till lediga dagar 9 mars, 15 maj och 21-22 maj.  Så det här kommer nog gå snabbt, och att man går en jätterolig linje gör ju allting mycket bättre också!

Bilder från nyår







Update!

I onsdags åkte jag hem till Linnea där vi fixade oss och åt mat. Mat och mat kanske man inte kan kalla det. Vi hade planerat att äta donkenmat eftersom vi hade en rabattkupong från csn där men dom hade stängt. Och det hade ju alla andra också förutom ica typ, så det enda alternativet vi kom på vart Billys panpizza ! Haha Men det gick det med.

Vid 8 tiden fick vi skjuts upp på stan till Hannes morbrors lägenhet. Där var det söta flickor och vi började spela sanning och konsekvens som Linnea hade tagit med sig. Hur kul som helst. Haha Linnea fick ringa till en pizzeria där hon skulle beställa en pizza med tomatsås, ost, skinka och apa på. Och det roligaste var ju att han som jobbade där sa, okej, klart om 10 minuter en kvart ! hahaha

Sen gick vi vidare till emaus och jag lyckades göra världens vurpa påväg dit. Aoootch säger jag bara, hade ont i flera dagar efteråt. Men det är smällar man får ta antar jag. Träffade lite folk där och sen gick vi tillbaka till centrumrondellen vid 12 slaget. Även där var det mycket trevligt folk :) Lite senare gick vi hem till någon som Tobias kännde.
Kvällen slutade ganska tidigt men det var nog rätt bra eftersom jag skulle upp nästa dag och åka till Norge.

Klockan halv 11 ungefär kom pappa och hämtade mig och jag åkte hem och packade ihop det sista. Sen var det bara och sätta sig i en bil i ca 5 timmar då. Inte det roligaste vill jag lova.

Nästa dag var det meningen att vi skulle ut i backen men är det 20 minusgrader kan man knappt åka så vi hoppade över det. Istället hittade jag och Hanna på mormor och morfars gamla längdskidor så vi tog oss en sväng med dom, haha.
Vi hann även med en till promenad och en tur med sparken. Så mycket motion vart det den dagen.
På kvällen såg vi på Victorias Secret Fashion Show.

På lördagen vaknade vi och det var iallafall lite varmare så vi drog på oss kläderna och åkte till backen. Det var underbar snö, inte alls nå isigt utan värkligen perfekt var det ! Jag älskaaar snowboard!

Sen var det söndag och dags att åka hem igen :( Men jaja, bättre att få åka en dag iallafall än ingenting.

Bilder från nyår kommer antagligen lite senare idag eller imorgon. Nu ska jag kika på oc!


Söndag

Så var jag hemma igen efter några dagar uppe i Norge. Jag har haft det väldigt bra även fast det var riktigt kallt !
Men just nu är jag alldelens för trött för att skriva någonting så jag updaterar imorgon om både nyår och Norge.

RSS 2.0