Toppen helg!

Åh vilken mysig helg jag har haft!
I fredags blev det födelsedagsmys för Niklas som fyllde 20 :) Satt ute i solen, åt och drack gott och hade det jätte mysigt.
Sen blev det tidig uppstigning på Lördagen för att åka iväg till malung där vi bodde på hotell, spelade golf och åt supergod mat!
Hotellet låg precis vid dalälven och det var hur fint som helst!
Sen spelade vi idag med innan vi åkte hem. Gick bättre idag iallafall än i går.
Då funkade absolut inget slag alls!
Så nu har jag härlig bränna på armarna vill jag lova... Suck, kommer inte kunna visa mig i linne på ett tag nu tills det här har gått bort ! Jag som aldrig brukar bli röd.

När vi kom hem nu på kvällen iallafall så tog jag mig ut på en springtur. var ju liksom tvungen eftersom jag har sagt 3 ggr i veckan och det är söndag, så fanns inga alternativ.
Först gå 36 hål på två dagar sen kommma hem och springa några kilometer... Ja nu har då jag fått min motion för nån dag framöver iallafall.

imorgon är det skola igen. jag har ingen matte (tror jag) så blir en liten sovmorgon iallafall :)  Den här veckan ser ganska normal ut faktiskt!
Ganska ovanligt ju, brukar alltid vara några lektioner som vi inte ska ha men vi får väl se :)
På fredag har jag iallafall tagit ledigt :)
Då äre STUDENTEN! Kul för dom som går ut, själv har man ju två år kvar..
Men ska det gå lika snabbt som det här första året har gjort kommer ju det iofs inte bli några problem alls!

Nej nu ska jag allt sova, svider i ögonen efter all sol idag !
Men ska väl iofs inte klaga, det är ju faktiskt superhärligt !



Puss, Sovgott! :)

Ovärd skoldag

Gick till engelskan och ser att det står " gå till aulan" på dörren. Då var det musiktreorna som hade konsert. Gud vad duktiga alla är på att sjunga alltså!
Skulle också vilja kunna sjunga sådär.
Sen skulle vi ha idrott men tydligen så vare ingen thai chi idag och jag hade ju inga kläder med mig, och inte Linnea heller så josse kom och hämtade oss. Gick lite på stan och sen åkte vi hem.

Nu har jag precis packat klart och ska åka till Niklas som fyller 20 år idag! :D GRATTIS <33
 

Hinner inte skriva nå mer för nu vill jag träffa söt Niklas! ska skynda mig allt vad jag har dit!

Föresten så älskar jag vädret!
Ha det så bra i helgen, det ska jag ha! :))

Bal'09





Och eftersom det tar 1000 år att ladda upp en bild blir det inte mer än så här för den här gången för nu ska jag sova. Har egentligen sovmorgon imorgon men eftersom jag inte sprang idag (det regnade) Så ska jag ta mig ut på en morgonrunda istället. Så imorgon klockan 6 är det jag som knyter på mig springdojjorna för en härlig morgontur :)

270509

Åh vad alla var fina på balen idag! tog massa bilder så slänger nog upp några imorgon eller något :)
Tur med vädret hade dom också. Det skulle ju regna men just under tiden när dom kom så var det strålande sol! Och precis när den sista hade kommit började det bli svart på himlen så det var ju tur att alla hann komma innan regnet iallafall :)

Sen åkte jag direkt ut till hamre för ridning :) Gick kanoners idag! verkligen hur bra som helst. Gjorde galoppombyten på serpentinbågar och hon brukar alltid krångla med byterna men idag gick allt som rinnande vatten! Känns ju bra.

Imorgon ska vi till leksand / rättvik och kolla på lite saker tillsammans med trä klassen. Känns väl inte som att det kommer bli sådär jätte kul men är väl bättre än en vanlig skoldag.

Men nu är jag hur trött som helst så ska krypa ner i sängen.


260509

Idag hade vi sista riktiga NK lektionen! Nästa gång ska vi bara ha utvärdering av kursen och det är nog inte så jobbigt. Gud vad skönt säger jag bara!
På frisör började vi kika lite på färg :) Eller ja, maria berättade lite tekniker bara eftersom vi inte ska börja med det på riktigt  förens i tvåan.

Sen idag har jag äntligen klippt alex! Det var välbehövligt, och alla som har en lillebror som är 6 år vet väl att dom absolut inte kan sitta stilla och alltid ska springa och göra andra saker.
Så idag satte jag honom framför tv:en!
Så kunde han sitta där och kolla på svamp bob fyrkant medans jag klippte :D Det funkade riktigt bra! Blev jätte bra iallafall :) Sen fick han en blå tuppkam också, haha han blev söööt !

Sen så har jag övat lite på Hannas balfrisyr men hon ska inte ha så avancerat så det ska nog gå bra imorgon nu :)
Hoppas det inte blir regn på dom bara !

Snart kommer Niklas hit så nu ska jag dra mig härifrån!

Puss !

Dagens


250509

Åh kundpasset gick  jätte bra idag! hon blev supernöjd och jag med :) Jag lyckades klippa mig i fingret igen också... Lite mindre bra.
Efter det var vi tvungna att fortsätta med att föna vågor på en herrdocka. Det gick inte bra. Det är ju liksom inte ens kul och då orkar man inte heller anstränga sig.

Sen fick vi iallafall skjuts hem med Linneas pappa, eller ja egentligen av Linnea för hon körde :D

Slängde i mig lite mat och skulle sen ut och springa men fastnade i solen 1,5 timme innan jag tilslut knöt på mig springskorna och tog en vända :)
och det märks ju på en gång när man har vart sjuk och inte tränat på länge. Jag var ju helt slut efter det där och var tillåmed tvungen att stanna och gå en stund. Sen kom jag hem och vilade lite sen blev det sit-ups och lite annat också :) Nu har jag börjat min springvecka iallafall. Ska försöka komma ut 3 gånger den här veckan nu.

Och idag tog jag en efterbild på dockan som vi fick klippa hur vi ville på förra måndagen.

Före och efter kanske ni kan lista ut själva...


240509

Dom två senaste dagarna har allting bara varit stressigt och jobbigt.

Lördagen gick väl iofs rätt bra med tävlingarna. Kom därifrån 3, halv 4 ungefär. åkte hem och skulle träna på Hannas hår inför balen men slutade i storbråk så ska testa det en annan dag när vi kan vara lite mer snälla mot varann.
Istället åkte jag till Niklas. Hans föräldrar utmanade oss i kubb och första matchen vann vi lätt ;)
Dock förlorade vi sen...

Åkte hem sen eftersom jag skulle upp så tidigt idag. Åkte ut till hamre och ingenting ville fungera som vi ville ha det. Körde ju ihop sig rejält när vi skulle lägga in lagen i klasserna eftersom dom även tävlade individuellt. Men sen kom Anna och räddade oss. Hade inte hon kommit vet jag inte vad vi skulle ha gjort.

Och efter jätte mycket starter tog det äntligen slut och jag kom hem runt 7. Men inte nog med det så var jag tvungen att sätta mig med datorn igen och fixa in alla resultat till Svenska ridsportsförbundet och alla andra som skulle ha dom också.
Så nu är jag skapligt trött på det här och längtar verkligen inte tills nästa tävling.


Imorgon har vi vårt första riktiga kundpass i skolan. Ska bli kul :) Känns ju extra bra också när vi är dom första 1:orna som får ha kunder såhär tidigt. Annars börjar man ju med det i 2:an men eftersom vi tydligen har kommit så långt får vi börja tidigare. Och ändå tycker jag att det går segt inom klippningen... menmen kul ska det bli iallafall :D

Den här veckan är jag Ledig på onsdag eftersom jag ska fixa hannas hår, sen på torsdag ska vi på studieresa sen fredag och Niklas fyller 20! Så funderar på om jag ska vara hemma då kanske. Har ju ändå bara två lektioner.

Men nu ska jag sova, känns som det har blivit alldelens för lite av det den här helgen. Har ingen matte imorgon heller så börjar 10.10 alltså sovmorgon till halv 7 :) Skönt!

Godnatt!


220509

Vi överlevde kupolen med Alex! Det gick faktiskt väldigt bra :)
När vi var klara åkte vi till säterdalen en stund ( var väl kanske därför det gick så bra på kupolen, för att han hade något att se fram emot) Men sen hem och iväg igen. Till hamre och fixa, det gick snabbt och bra.
Nu har jag precis kommit hem och snart kommer Niklas :)
Ikväll blir det myyys och sen väntar sängen nog rätt tidigt. Jag ska vara i hamre halv 7 och Niklas ska på match tidigt också.
Ponnydressyr imorgon. Lite halvsegt att kolla på faktiskt så blir nog roligare på söndag när det är svårare klasser osv.

Blir en rätt kort dag imorgon, var inte alls mycket starter så får se om man kanske hinner ut och spela lite golf eller något efter det :)

Föresten så är det exakt 3 månader kvar till Coldplay nu. Inte alls långt :D




210509

Åh fysjutton vilken lång dag det har varit idag.
Gick upp klockan 6, gjorde mig iordning och åkte till stallet. 
Gick rätt fort att bli klara så vi gick ut och kikade lite på dom som red.
När hanna var klar med sina Naglar åkte vi och spelade golf. Det gick inte alls bra men på något vis fick jag ihop lite poäng ändå.
Och hungriga som vi var ringde mormor och bjöd oss på mat, dagens räddning! Och mumms vad god mat det var!
Men vi han inte stanna längre utan Hanna fick skjutsa ut oss till Hamre igen.
Men innan det hann vi med ett stopp på lappens, choklad och winernougat slank ner i min mage :)

Och så har vi hållt på med dom här dumma startlistorna som tiderna aldrig vill bli rätt på. Men tillslut gick det så nu känns det jätte skönt att ha det avklarat iallafall.

Nu ska jag sova för morgondagens utmaning blir att släpa med Alex på kupolen med Hanna.... Och det kan behövas väldigt många lycka till på den faktiskt...
Sen klockan 3 ska jag vara i Hamre för att fixa banan och sådär.

Men nej, fan vad trött jag är. Nu måste jag verkligen sova.

Mumms!

Åh kolla vilken söt klänning jag hittade!
Från Forever21.com

Carolina idag, grattis till mig :)

Dumma tennis, enda matchen ja vann var när Niklas spelade med vänster....Suck men nästa gång blire revanch!

Nu sitter jag här och snart kommer Louise.
Ska fixa lite med tävlingsdatabasen och sen ska vi ut till Hamre och rida :)
Imorgon har vi stalltjänst hela dagen så vi tänkte smita ifrån en stund där vid lunch när man ändå inte har något att göra och spela lite golf istället :) Rooooligt!


Och jag håller på å bli frisk nu!  kan tillåmed andas på nätterna nu! Så några dagar till och sen är det jag som ska ut och springa!


190509

Nationella nu! Lite läskigt har ju ganska stor press på mig. Typ hela betyget hänger på det här så nu hoppas vi på det bästa!

Struntar i kupolen efter skolan idag och åker hem på en gång så jag kan följa med Louise och freja ut och spela golf innan träningen istället. Sen ska jag och Louise ut på TS möte i hamre så måste åka lite tidigare från träningen. 
Sen hem och ringa massa folk om tävlingarna i helgen osv. Och sen kommer Niklas! :)  imorgon är jag ledig och då ska vi ta en match i tennis! :D Kulkul, jag tänker vinna!

Men ha det så bra allihopa, nu ska jag gå och göra prooov!

Dagens




Tröja - H&M
Väst - Gina tricot (som iofs inte ens syns)
Jeans - Fornarina
Skinnjacka - Joy
Väska - Lindex
Skor - Vagabond

180509

Åh vad kul det var idag på frisör ! Vi fick en docka varsin docka som var skitful och jätte konstigt klippt så skulle vi göra vad vi ville med den så att det vart fint.
Jag tyckte jag lyckades ganska bra faktiskt. Före och efterbild kommer kanske nästa måndag för idag glömde jag att ta en bild efter och kommer ju inte vara i skolan förens på måndag igen, för ja imorgon har jag tydligen bara nationella och sen tar jag helg igen! :D Ons-söndag! Mmh vad jag älskar skolan just nu :D

Idag åkte jag och Linnea förbi kupolen en sväng och kikade lite. Ska dit imorgon med om jag har bestämt mig för vad jag ska köpa först bara...
Var kvar en stund på stan i falun också innan och då provade jag puddingarna på scorett. Altså jag dör ju ! Dom är så sjukt snygga. Vill verkligen ha dom. Fast vill ha dom röda men fanns ingen storlek så provade dom svarta.




170509

Solsolsol, Gillareee!

Imorgon har vi ingen matte så blir sovmorgon till halv 7!
Den här veckan ser aningens slapp ut den med.
Imorgon engelska och frisör, Tisdag Nationella och frisör, Onsdag thai tji och det tänker jag absolut inte åka till skolan för att ha så stannar hemma då.
Och sen ledig torsdag fredag :D
Räknade ut att det är 14 skoldagar kvar nu bara!

Men nu väntar duschen, sen ska jag sova, faktiskt! haha

Eurovision song contest!

Gaah, vem orkar se på 42 länders röster?
Knäppt att sånna som inte ens är med får rösta !
Men ja det är ju redan klart att Norge vinner så känns ju lite meningslöst att kolla.
Jag är sur för att sverige inte får några röster men eftersom Azerbarjan hade en svensk som sjöng och allt sånt där så hejjar jag på dom, för då är det ju nästan som att sverige vinner, lite grann iallafall :P

Men jaja, idag har jag burit grejjer hit och dit i Petras lägenhet och så har jag vart till Linnea en sväng och kollat på hennes löshår som hon gjorde idag! Sjuuukt fint var det :) Lite avundsjuk faktiskt.



150509

Grattis till Mamma som fyller år idag! :D

Idag har jag inte gjort så mycket alls, Niklas sov ju här så vi låg väl kvar i sängen halva dagen nästan, såg några avsnitt av oc också :)
Men sen åkte han och spela golf så jag fick ha tråkigt själv här hemma. Men Sen kom Pappa hem en sväng så jag följde med han tillbaka till stan för å kolla på min mosters nya lägenhet. Fast först åkte vi till Mormor och morfar där alla var och åt. Jag hade redan ätit men tog lite sallad för att vara lite social iallafall.
Och sen när jag och Hanna inte orkade hjälpa till med flytten längre åkte vi hem och då vart det något fel på bilen! :O Jätte läskigt, den liksom bromsade av sig själv fast man hade gasen i botten :S Så nuär vi strandsatta här hemma.
Kul kväll...
 
Linnea dissade mig och Kupolen idag så får se om jag och Hanna åker imorgon istället.

Nej nu ska jag skutta in i duschen och sen blir det nog en film eller något :)


Kingston and Flo rida!


Shopaholic?

Bild två timmar, sen var den här dagen avklarad då :D
Vi åkte ner på stan och kikade lite :) Har kommit in så sjukt mycket snyggt nu!
Blir galen, varför måste det jämt komma fina saker när jag redan har shoppat upp alla mina pengar typ ?
Nej fy jag mår inte bra av det här alltså! Shoppingberoende kanske det kallas...

Ett par ascoola mörkröda skor med typ 30 cm klack, haha nej men skyhöga iallafall så var det typ nitar och massa grejjs på fram. Hur snygga som helst! Men dom hade inte kommit in på hemsidan än men ska visa sen när dom gör det!
Men dom iallafall vill jag verkligen ha, dock så kan man väl inte använda dom så ofta kanske men ändå, vafan man kan ju ha dom resten av livet ju! Så ja, jag fyller ju år om typ 1,5 månad och det skulle verkligen vara den bästa presenten! (A)


Sen kom ju matthew williamsons andra kollektion ut idag . Den som kom i alla butiker och inte bara i stockholm och de andra storstäderna. eller ja, allt kommer ju inte till alla butiker och speciellt inte till Falun, men lite fanns det iallafall.  Några snygga bikinis.


Imorgon ska jag och Linnea till kupolen en sväng och leta presenter iallafall. Vi är ju lediga :D

:)

Åh vad kul det var att hoppa idag! Men hur jobbigt som helst. Och dom som inte rider kan nog inte förstå det som jag tänker säga nu.
- Det var jobbigare än en springrunda! eller åtminstånde lika jobbigt.
Var helt slut efteråt. Ibörjan hoppade vi på en åttvolt och det gick lite sissodär men tillslut fick jag koll på galoppen och allt sånt där.
Sen hoppade vi en bana :) Med höjder också! Hur kul som helst! Tävlingshöjd + lite till :) Det gick superbra sista vändan, första rundan kom jag lite fel på hindrerna och sådär. Så som Kajsa sa också på sista vändan.
 - Nu ser det lite mer ut som "Ni" igen.
Och så känndes det verkligen också. Det konstiga är ju att det alltid går bättre om det är högre höjder. Fast det kan väl bero på att hon tar i lite mer då. + att det blir lättare att komma rätt på hindrerna.

Imorgon blir det skola på förmiddagen med bild. Sen ska jag och Freja ta ett varv på golfbanan på kvällen. Och idag är jag helt stel i ryggen från golfen igår! Länge sen man spelade så blir ju lite ovant.
Men hoppas det går bra imorgon iallafall.

Föresten, The killers på stranden i Danmark, Det låter väl lite underbart ?


130509

Idag tog jag sovmorgon till 6! ojojoj, kan ni tänka er? 
Det var faktiskt riktigt skönt fast det bara är en halvtimme.
Skippade sminket idag så blev en sjukling outfit idag, inget smink, håret i en tofs, mjukisbrallor och converse! usch hade jag inte haft Nationella idag hade jag stannat hemma !
Min näsa rinner + jätte jobbig hosta. Men jag kände mig ganska tvungen att gå till skolan faktiskt.
Provet gick bättre än väntat (känndes det som iallafall) så det var skönt :) Fast det svåra kommer väl på tisdag när det är del 2.

Nu ska jag krypa ner i sängen och slå på oc och dricka varm oboy och försöka friskna till lite, för ikväll är det hoppning på ridningen och det missar jag INTE!

120509

pust!
Klippningen igår gick bra, var lite nervös faktiskt men Niklas hade ju inte så stora krav direkt. Typ, Gör vad du vill, det blir så bra så. Och hur vill du ha här? ptja jag vet inte, gör som du tror blir bäst!
Så nu får han inte klaga heller, eftersom jag fick bestämma :) haha.

Blev lite plugg när vi kom hemigår och sen kom Louise en sväng :) Jag bjöd på lite gitarr spel och hon måste ha blivit väldigt imponerad! Kanske inte, men iallafall.

Idag är jag ledig och ska ta tag i matten nu.
Och ikväll blir det årets första golfträning! :O Hur det nu ska gå fårvi se!

Jag har åkt på världens förkylning också, hostar, snorar och nyser.. Hoppas det blir lite bättre tills imorgon så jag slipper sitta och hosta i AULAN! För ja, i aulan ska vi göra provet, med alla teknikare ungefär som är supersmarta och kommer gå efter en timme säkert eller något, så blir man jätte stressad.

jaja, matten nudå...

Waterclouds ice hair mask

Imorgon är det skola igen, matte, engelska och sen frisör. Vi har herrmodeller då så jag ska klippa Niklas. Och eftersom det inte tar 3 timmar och 40 minuter att klippa honom så slipper jag ju gå till fyra imorgon också. För vi får sluta när vi är klara! Och på Tisdag är jag ledig, så himla härligt!
Men nu har jag inge mer batteri i datorn så ska stänga ner och sova.


Mmm, den bästa hårinpackningen som finns!

Akon <3


100509


Skoldagen i fredags vart lite knäpp men efter många om och men gjorde jag iallafall dataprovet så nu slipper jag det för alltid! :D Kännde att jag inte hade riktigt koll på allt man skulle kunna men vad sjutton, chansa kan man ju göra. Så det gjorde jag.  Men skönt att inte ha någon mer data nu iallafall.

Sen sov jag hos Niklas. Och på Lördagen vaknade vi och skulle egentligen in till stan och åka karusell med Alex på marknaden eftersom jag hade lovat att åka med honom. Men sen hade han tydligen åkt med en kompis istället så då åkte vi hem till mig och gjorde ett gamalt matte nationellt prov. Det gick ganska bra så om det går så på Onsdag är jag helnöjd!
Och mamma och pappa rotade fram massa fula kort på mig som dom verkligen var tvungna att visa Niklas också...Elakt säger jag bara!
Jag har även spelat gitarr tills jag fick kramp i fingrarna ungefär. Men nu kan jag faktiskt the scientist! Dock låter det väl inte riktigt lika bra som när Niklas spelar men jaja, det kommer väl! :D

Och imorse åkte han iallafall. Stackarn ska sitta och åka till stockholm för å lämna en bil och sen hem igen. Kul att åka bil hela dagen!

Men nu ska jag ta tag i den här dagen. Träning, städning och plugg står på schemat!


-.-

Nu och på obestämd tid framöver:
MATTEBOKEN.

mmmh vad kul!

Åh vad bra det gick idag! Vi red ute på gräsbanan och allt flöt på hur bra som helst.
Peper gjorde precis som jag ville (Y)
Men nu har jag inte ridit Indiana på 4 gånger så nästa gång ska jag göra det och då blire hoppning! 
Hoppas på lite höjder då bara :)

Nu ska jag strax sova. Redan torsdag imorgon ju :D På fredag har vi ingen engelska heller fick vi veta idag... Så vi får hål mellan matten och idrotten men då ska jag och Linnea ner på stan iallafall :) Linnea hade sett en klänning som vi ska kika på och sådär :)

Och jaa, TACK JOEL för spotify inviten!


060509


Det är sjukt svårt att komma upp ur sängen när man har en annan bredvid sig som kan ligga kvar hur länge som helst.
Men kvart i 11 kom jag tillslut upp efter många om och men.
Tog bussen vid 12 och Niklas åkte hem.
När vi kommer till skolan och ska ha matte som var det enda jag åkte dit för ungefär. Så säger han att det är Dans i aulan som man får kolla på. Och visst, jag behöver räkna matte men vad väljer man liksom?
Så då såg vi på den och sen han jag kanske räkna 3 tal efteråt. Sen thai shi. Men ja, vilken värd dag..


Och i helgen är det marknad, alla ska typ ut men jag vettesjutton om jag ska det. Är mer sugen på en myshelg faktiskt. Men vi får se! :)

Nu ska jag ut till Hamre och rida iallafall. Så måste skynda mig lite, Louise kommer och hämtar upp mig om tio minuter!

Tjiing!

:)

åh idag har jag vart på myshumör hela dagen, ville bara åka hem och krypa ner under täcket och se på oc och mysa. Perfekt dag för det ju när det regnar och har sig.
Ibland kan regn faktiskt vara bra.
Men nej, jag fick stå ut med både NK och Svenska innan det var dags för frisör. Rullade snedlugg med clips, inte så jätte roligt precis men det gick iallafall :)
Nu kom jag precis ut ur duschen och ska snart iväg till Hamre på TS Möte. Sen får jag iallafall träffa Niklas :)

Nästa vecka ser riktigt lugn ut! Måndag vanlig dag (3 lektioner), Tisdag 1 lektion, onsdag 2 lektioner, torsdag 1 lektion och LEDIG på fredag :D Underbaaart! 
Sommarlovet närmar sig med stormsteg!


050509

Igår han jag inte blogga alls, för en gångs skull tog jag tag i pluggandet direkt när jag kom hem typ halv 5 och blev inte klar förens halv 9 typ!
Fy vad jobbigt det är alltså, och jag menar hur många gånger brukar jag få plugga hemma? inte många kan jag tala om för vi har det ju faktiskt väldigt slappt så egentligen borde jag inte ens klaga.
Skulle iallalfall skriva klart en saga som vi håller på med på svenskan. Min vart asdålig. Jag har ingen som helst fantasi men jaja, nu får den duga.
Sen gjorde jag några tal i matten också. Nationella nästa onsdag! :S Då gäller det!
Har haft rätt dåligt på alla andra  prov men våran lärare är ju lite knäpp och tycker att det nästan bara är nationella som räknas. Och att allt man gör innan bara är övning inför det.
Så ja om jag kan få bra på det här nu så skulle det ju vara bra!
Därför ska jag verkligen repitera allt 1000 gånger så det fastnar i mitt huvud sen.

Och idag är det en sån här dag som jag bara skulle vilja sova bort!
Men nu måste jag gå ner och ha NK...

030509

Haha, jag har träningsverk i armen idag efter all shopping igår! Hade ju så mycket tunga påsar + väska osv !

Imorgon har jag egentligen sovmorgon till 13.40 men jag ska åka 20 över 8 iallafall. Lånade ju hem några glasögon när jag och mamma var och kollade så jag kunde bestämma mig hemma och sådär. Så tänkte lämna tillbaka dom. men kommer väl antagligen vara klar med det typ halv 11, 11 nånting så då får jag väl ta mig en vända på stan. Fast ska nog lämna plånboken hemma för säkerhets skull, jag kan inte riktigt kontrollera mig om jag hittar något fint ;P Och nu får det faktiskt vara slutshoppat på ett tag...

Så imorgon har jag bara Frisör, skön start på en ny vecka!

Nu ska jag ut och springa, 3 gånger den här veckan, sen ska jag springa 3 gånger nästa vecka också, sen 4 gånger osv Mitt mål är att springa ut till Niklas :D haha är ju inte extremt långt så det ska nog kunna gå :)


Stockholm!

3 par skor, två klänningar, en skinnjacka och mitt favoritläppglans fick jag med mig hem från gårdagens shoppingtur. Jag är supernöjd! Har ju bara haft en brun skinnjacka förut och så brukar jag låna Hannas svarta ibland men nu köpte jag mig iallafall en egen svart. lite kortare modell med sned dragkedja :)  Har spenderat alldelens för mycket pengar men för att inte få allt för mycket ångest över det så får jag tänka på alla kap jag gjort också!  Som till exempel skinnjackan som skulle ha kostat 2000, den köpte jag för endast 4 hundralappar!  Inte illa va?

runt 5 tiden kännde vi oss iallafall klara och började gå mot centralen igen, och efter allt shoppande var en cheeseburgare på donken det enda vi kände att vi hade råd med. Vem sjutton vill kasta pengar på mat liksom? Så det fick bli vår lite försenade lunch. Sen hoppade vi på det fullproppade tåget iallafall. Och eftersom vi inte hade någon platsbiljett så fick vi sitta mellan två vagnar på golvet mellan uppsala och sala ungefär ;P Men det gick ju det med.
Sen skyndade jag mig hem, slängde in alla påsar, tog en dusch och sen åkte jag ut till söt Niklas och åt got mat och myste :)























Godmorgon!

Imorse ringde klockan 06.20 och jag fattade verkligen inte varför den ringde, vad är det för dag? ska jag verkligen upp idag? osv Men sen kom jag på att vi faktiskt drar till Stockholm idag så då skuttade jag upp ur sängen på 2 sekunder ungefär!
Tåget går om en timme och 20 minuter och på den tiden ska jag hinna fixa håret och välja kläder. Känns som jag är ute i ganska god tid för en gångs skull :)
Problemet är ju bara vad jag ska ta för skor, bekväma att gå i en hel dag, snygga, lätta att ta på och av sig (man måste ju kunna prova skor) Skulle kunna ta conversen men då är det ju jättejobbigt att prova skor eftersom det ta ett år att knyta dom typ. Så nej, får bli nå ballerina eller gladiatorsandalerna :)
Men jaja, ikväll hinner jag nog inte blogga när vi kommit hem för då ska jag till Niklas och mysa! Så vi hörs på söndag eftermiddag/kväll istället :)
Ha en bra dag allihopa, för det ska jag ha !



Stockholm+Shopping+Linnea=UNDERBAR DAG! <3

Valborg i bilder











010509

Åh, vilken otroligt rolig kväll det blev igår! Bästa på länge faktiskt!
Grillade hos Linnea först med Lisa och Hanna. haha och ja, har man en sån här elektrisk grilltändare så ta bort den innan ni lägger på maten!

Hanna: Ska man ta bort grilltändaren?
Jag: Nej, det tror jag inte då kommer säkert glöden försvinna.
Hanna & Lisa: Okej (Lägger på maten) AAAJJJJJJJ!!!

Så vill man inte ha världens elstöt i armen så ta ur grilltändaren före. Ett litet tips bara!
Men sen iallafall kom det lite mer folk och det blev massa spel och annat roligt :)
Bilder kommer lite senare. Nu ska jag fortsätta steka i solen och sen kommer mina två kusinbarn och vill bli klippta.

RSS 2.0