Hemma

Äntligen hemma igen. Tog sjukt lång tid att åka idag ju, fast kanske inte så konstigt att det känns som att det tar längre tid när man åker ifrån det roliga och inte till.
Men väl hemma iallafall så var Linnea och Tobias här. En liten snabb uppdatering om allt som hänt och sedan åkte de iväg på bio. Dom hade lagat mat så jag tog lite nyss :)
Håller på och packar upp lite nu, och kollar på raw, de visade Louis vuitton Fall/winter 09 precis men han inte se så mycket..

Veckan som kommer ser lugn ut. Imorgon har vi tema dag med hantverksprogrammet. Så vi börjar kvart i 9 med frukost i skolan och sen lite aktiviteter. På Onsdag har vi nationella och komplediga på eftermiddagen, på torsdag har vi studiedag och sen på fredag två lektioner :) men har rätt mycket annat att fixa, som tex en modell tills nästa måndag då vi har brud och make prov. Vi ska göra en hel brudfrisyr med krona och slöja + make. Någon som vill ställa upp? :)

Nej nu ska jag gå och tvätta bort den här ansiktsmasken och sen blir det nog bara att ta det lugnt. Se ett oc avsnitt eller så :)




Åh, bild från Peace and Love förra året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0